Niall Horant nem változtatta meg a pénz
2013. augusztus 09. 22:00
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hát igen...látszik Niall-ön meg a többieken, hogy nem szálltak el.
Én amúgy is azt vettem észre, hogy a női énekesek lesznek beképzeltek meg minden...a fiúk ugyanolyanok maradnak
2013. augusztus 09. 22:03
bowtie múltkor direkt rámentem egy TW-s cikkre, csak azért, hogy lássam mennyi 1D-s utálkozó komment van. És több volt mint a fan-commentek.
2013. augusztus 09. 22:04
Idézet (szendreiviki @ 2013.08.09. 21:34)
Hova pénzelik ezt az 5 senkiházit? Minden sz*rért csak a pénz jár nekik, és közbe kisujjukat nem mozditják meg. Az utolsó soron jót kacagtam. _nevet.gif A cikk irója jó pár millióval többet irt. 30 milka közel 1 év alatt senki se ad el, plána ők nem. 4,7 millió kelt el, mint a hiteles wikipédia mutatja. Azért a majdnem 5 milla közel se 30 millió. Ennyi albumot max a 8-9. lemez után összesitve értékesitenének el.
Nem csinálnak semmit na ugye ez csak viccnek szántad!?
Nem csinálnak semmit na ugye ez csak viccnek szántad!?
Te se gondoltad komolyan, hogy ők 5-en olyan sok mindent csinálnának a sikerét, ugye?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 09. 22:04
PinkBarbie a női énekesek?
JB is elszállt magától!
2013. augusztus 09. 22:10
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát valószínűleg így van, és én ennek örülök, nem sok sztár mondhatja el ezt magáról
2013. augusztus 09. 22:15
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Niall sose fog megváltozni a pénz miatt!
2013. augusztus 09. 22:16
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Kezdjük azzal hogy Niall-nek nincs öccse hanem báttyja.És jól teszi hogy nem költ.
2013. augusztus 09. 22:17
|
|
katdirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 191575 offline
|
Niallnak bátyja van..de mindegy :'D
amúgy Niall forever <3
amúgy Niall forever <3
2013. augusztus 09. 22:19
|
|
doci.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 257 Csatolások: 8 Azonosító: 173538 offline
|
Idézet (Rebarb. @ 2013.08.09. 20:41)
Niall és a többiek nem a pénz miatt csinálják!
Persze kicsit, nagyon az is jól jön! De nem az a fő-fő dolog!
Persze kicsit, nagyon az is jól jön! De nem az a fő-fő dolog!
Akkor vajon miért csinálják? Csak azt ne mondd, hogy azért, mert szeretnek minősíthetetlen, kritikán aluli, semmitmondó """zenét""" csinálni. Annyira látszik, hogy ez az egész egydé mű... De arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyi rajongójuk lenne, ha nem lennének ilyen "awwwdeédiik:$$" , mert nekem azt ne mondjátok, hogy a csapnivaló számaik miatt szeretitek őket.
Szandiiii
2013. augusztus 09. 22:20
Idézet (Levin @ 2013.08.09. 22:04)
Te se gondoltad komolyan, hogy ők 5-en olyan sok mindent csinálnának a sikerét, ugye?
Mindent mások mondanak és csinálnak helyettük. Persze az elvakult rajongók ebből mit sem tudnak leszűrni, mert a "cuki" pofázmányuktől mást se vesznek észre. Gyerekeskednek, az erőtlen hangjukkal kápráztatják a népet, ugra-bugrálnak mint az oviba. Valami értelmes tevékenységet is tudnak végezni? Mást nem nagyon csináltak még. Jótékonykodtak.
De ki ne találd, hogy ez a saját fejükből pattant ki. Ezt is a kis popójuk alá tolták, hogy még jobb benyomást keltsenek a zombi 1D rajongókra. Vajon a parfüm és a smink bigyusz mire fel volt? Az eladhatóságért, pénzért, hirnévért. Biztosan a laboratóriumokban ők kutyultak és állitottak elő ilyen szirsz*rokat. 
Egyetértek,igen sokan az arcukat hallgatják nem a zenét..
Szandiiii
2013. augusztus 09. 22:22
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Nos Greg Niall bátyja nem az öccse, de most ez nem érdekes.
És szerintem tényleg nincs elszállva magától, de többek sem. Jó persze megvesznek minden luxus dolgot, de ki nem tenné ezt az ő helyzetükben?? Én biztos, de valószínűleg minden ember ha annyit keresne mint ők.
Én őszintén szólva nem sok olyan hírességet láttam akik ennyire közvetlenek lennének a rajongókhoz, meg az emberekhez
Gondolom azért nincsenek elszállva mert sokat dolgoztak azért, hogy itt tartsanak. És hiába mondják azt hogy nem csináltak semmit hogy híresek legyenek, de igen keményen megdolgoztak a hírnévért. Ők kaptak egy lehetőséget és éltek vele, de minden utálkozó nézzem magába, hogy ő vajon elfogatta volna ha neki is felkínálják ugyanezt??? Szerintem az emberek nagy része elfogadná, mert akkor esélye van egy jobb életre. Jó nem mindenki vágyik a hírnévre, de akkor is elgondolkodtató szerintem ez a dolog.
És szerintem tényleg nincs elszállva magától, de többek sem. Jó persze megvesznek minden luxus dolgot, de ki nem tenné ezt az ő helyzetükben?? Én biztos, de valószínűleg minden ember ha annyit keresne mint ők.
Én őszintén szólva nem sok olyan hírességet láttam akik ennyire közvetlenek lennének a rajongókhoz, meg az emberekhez
2013. augusztus 09. 22:26
|
directioner.nikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 196690 offline
|
Hát végül is, teljesen jogosan alkot mindenki képet róla/róluk, mert tényleg mások foglalkoznak a rajongókkal, és mások "ugrabugrálnak" a színpadon, és mások mentek el Afrikába, sőt mások látogatják a beteg gyerekeket, is a klipekben sem ők vannak hiszen mindig más dolgozik helyettük ők csak meresztik a s*ggüket egy bőr kanapén és várják hogy a sült galamb a szájukba repüljön, és igen tuti hogy az x-Factort és a nézőket is lefizették, hogy eljuthassanak a 3. helyre. ÉS én buta eddig hogy nem vettem észre azt, hogy ők csak úgy vannak és 5 dublőr csinál helyettük mindent. És igen teljesen 100% hogy a háttérben munkálkodó managmentek stilystok sminkesek és egyéb háttér munkások mind éheznek és egy fillért nem kapnak abból a pénzből. És már nem azért de kikérem magamnak hogy képzelik azt hogy távol vannak a szeretteiktől miközben nem csinálnak semmit és ezért még pénzt is kapnak. Szörnyű mit meg nem engednek maguknak, ennél már csak az a szörnyűbb hogy akik ezt mind tudják és publikálják mert ott vannak és látják hogy semmit nem csinálnak, ők sem kapnak érte pénzt.
Komolyan milyen világot élünk ha már egy előadó a más által yrt dalt használja fel.
Néha elgondolkodok azon hogy az utálkozóknak mennyire rossz lehet, hiszen ők nem is tudják milyen érzés egy ilyen családba tartozni, és azért mert utálkozó mi nem ítéljük el, de ők minket igen na látjátok ez a különbség köztünk....
Komolyan milyen világot élünk ha már egy előadó a más által yrt dalt használja fel.
Néha elgondolkodok azon hogy az utálkozóknak mennyire rossz lehet, hiszen ők nem is tudják milyen érzés egy ilyen családba tartozni, és azért mert utálkozó mi nem ítéljük el, de ők minket igen na látjátok ez a különbség köztünk....
2013. augusztus 09. 22:27
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
Nem is tudtam, hogy van egy ÖCCSE
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.