Ismét beperelték Rihannát
2013. augusztus 09. 22:20
Mármint úgy értettem, hogy az undorító, hogy milyen pleytkákat talál ki a média....
2013. augusztus 09. 22:45
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
TMZ? Komoly? Hiteles forrás...
Némi túlzással az a "parti" Magyarországon is hagyomány. Virrasztásnak hívják...
Idézet
Levin
Elhunyt nagyanyját egy buli keretein belül tiszteli? Ilyet se hallottam még. Mikor az én nagymamám meghalt, nem ez volt az első dolgom, hogy irány az éjszakai élet. Mi a hagyományokhoz ragaszkodtunk. Vagy Barbadosban ez egy tradició? Számtalanszor perelték már be, de szerintem ügyet sem vet rá.. :/
Elhunyt nagyanyját egy buli keretein belül tiszteli? Ilyet se hallottam még. Mikor az én nagymamám meghalt, nem ez volt az első dolgom, hogy irány az éjszakai élet. Mi a hagyományokhoz ragaszkodtunk. Vagy Barbadosban ez egy tradició? Számtalanszor perelték már be, de szerintem ügyet sem vet rá.. :/
Némi túlzással az a "parti" Magyarországon is hagyomány. Virrasztásnak hívják...
2013. augusztus 09. 22:47
|
|
Áfamanó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 568 Csatolások: 0 Azonosító: 184102 offline
|
Szerintem ez rohadtul nem igaz.. Ha valakinek valaki fontos vagy csak ha volt is akkor van annyi pénz amennyivel megtud rá emlékezni.. Ririnek biztos van..
szánalmas egy cikk -.-
2013. augusztus 09. 23:07
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (hellorl @ 2013.08.09. 22:45)
TMZ? Komoly? Hiteles forrás...
Meg halotti tornak... Nem értem miért kell ezen kiakadni...
2013. augusztus 09. 23:09
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
RiRi-nek nagyon fontos volt a nagymamája, akkor biztos megtett mindent azért hogy a lehetőbb legjobbra, és leggyönyörűbbre sikerüljön. Szerintem ez mind sületlenség...
2013. augusztus 10. 01:06
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (SpecialError @ 2013.08.09. 23:07)
Meg halotti tornak... Nem értem miért kell ezen kiakadni... 
Na, ezen én is meglepődtem, amikor itt olvastam egyes tagok hozzászólásait, hogy mekkora bunkóság bulit rendezni, amikor valaki meghalt. Szomorú, hogy sokan ebben az országban születtek, itt éltek mindig is, és még a temetési hagyományokkal sincsenek tisztában. Gáz...
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. augusztus 10. 07:29
Eléggé szégyen hogy nem tudja a korlátait betartani, ha pedig már egy ilyen drága rendezvényt csinált, akkor fizessen is érte.
2013. augusztus 10. 08:21
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Ha már ilyen nagy partit csinált akkor fizesse is ki! hiszen van miből neki úgy gondolom
2013. augusztus 10. 08:53
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Még erre sem képes? Kifizetni a saját nagyanyja temetését? Omg...
2013. augusztus 10. 09:04
|
|
dorottyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 181363 offline
|
Bírom az ilyet-.- Ez a tipikus fontossági sorrend fejreállítása. Drága táskákra, egyéb kiegészítőkre van zsé, de nagyanyja temetésére meg nincs mi, haha. Én temetésre nem sajnálnák egy fityinget se, inkább táskára sajnálnám a fél milkát. Hát igen, az önzőség egyik példája: midnent magának másnak meg semmit... Hajrá emberiség csak így tovább!
2013. augusztus 10. 10:32
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
hmm,egy partit egy halottnak? amugy siman ki tudta volna fizetni!
2013. augusztus 10. 10:50
Persze,inkább vegyen magán édi-bédi táskákat,nem hogy kifizetné a temetést.
2013. augusztus 10. 13:19
Higgyem is el,igaz?Na persze.Bezzeg ha jót tesz,az természetes.Rihanna nem csinál ilyet,sok dolgot kinéznék belőle,de ezt nem.Szerintem úgysem igaz.
2013. augusztus 10. 16:38
|
|
Rihannyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 183031 offline
|
"Kedves Starity! A .... anyádról keverd a szart, szemétláda agyagedény az összes nyomorult, aki ilyet kitalál! Nyalja ki a TMZ szintén hazug,pénzhajhász fossal a se...met.wink.gif Aki ismeri Rihannát és nem csak az ilyen undorító, mocsok, hazug cikkeket olvassa. Habár ami jót tesz azt nem írják meg...Szóval mindegy. AZT AZ EGY DOLGOT BIZTOSAN ELMONDHATOM RÓLA, HOGY A NAGYMAMÁJA VOLT NEKI A LEGFONTOSABB SZINTE. Elutazott hozzá, ha tehette mindig, MINDIG. Van dal ami róla szól. Az összes pénzét odaadta volna, ha bárhogyan megmenthette volna őt. Nem csak a nagymamája volt, hanem a legjobb barátnője is egyben. Undorító és a legalja, hogy ilyeneket valaki lemerészel írni és még el is hiszik. DE AZ ROPPANT ÉRDEKES, HOGY 1 ÉV UTÁN RÖGTÖN ESZÜKBE JUT, HA MOSTANÁBAN NEM ANNYIRA BOTRÁNYOS Rihanna. Nembaj. Aki meg elhiszi az buta.
-18 éves kora óta saját alapítványa van. (Believe Foundation)
-A jövedelmének jelentős részét rendszeresen különféle beteg gyerekeket és egyéb hátrányos sorsú embereket segítő alapítványok számára juttatja el.
-2012 karácsonyán több, mint 1 millió dollárt adományozott egy Barbadosi klinika számára, ahol rákos betegeket kezelnek. (ugyanekkor, több beteg kisgyereket is meglátogatott, ott az intézményen belül és találkozott is velük.)
-2012 novemberében a New York-ot sújtó Sandy hurrikán pusztítása után az elsők között volt a sztárok közül, aki 100 000 dollárt + egyéb segélycsomagokat juttatott el a rászorulók részére.
-Az elmúlt években mindig az elsők között volt, aki szó nélkül adakozott a nagyobb természeti katasztrófák idején, akár adománnyal, akár úgy, hogy a többi zenei előadóval összefogva közös dalt csináltak, vagy közös albumot adtak ki. (Pl: 2011 Japán, 2010 Haiti)
-A karrierje kezdete óta számos alkalommal finanszírozta beteg gyerekek műtétét, kezelését.
-A nagymamája halála után létrehozott egy rákos betegeket segítő alapítványt.
-Ő Barbados turisztikai arca és kulturális nagykövete is egyben. Hivatalos szerződésben áll a Barbadosi turisztikai hivatallal és a kormánnyal."
-18 éves kora óta saját alapítványa van. (Believe Foundation)
-A jövedelmének jelentős részét rendszeresen különféle beteg gyerekeket és egyéb hátrányos sorsú embereket segítő alapítványok számára juttatja el.
-2012 karácsonyán több, mint 1 millió dollárt adományozott egy Barbadosi klinika számára, ahol rákos betegeket kezelnek. (ugyanekkor, több beteg kisgyereket is meglátogatott, ott az intézményen belül és találkozott is velük.)
-2012 novemberében a New York-ot sújtó Sandy hurrikán pusztítása után az elsők között volt a sztárok közül, aki 100 000 dollárt + egyéb segélycsomagokat juttatott el a rászorulók részére.
-Az elmúlt években mindig az elsők között volt, aki szó nélkül adakozott a nagyobb természeti katasztrófák idején, akár adománnyal, akár úgy, hogy a többi zenei előadóval összefogva közös dalt csináltak, vagy közös albumot adtak ki. (Pl: 2011 Japán, 2010 Haiti)
-A karrierje kezdete óta számos alkalommal finanszírozta beteg gyerekek műtétét, kezelését.
-A nagymamája halála után létrehozott egy rákos betegeket segítő alapítványt.
-Ő Barbados turisztikai arca és kulturális nagykövete is egyben. Hivatalos szerződésben áll a Barbadosi turisztikai hivatallal és a kormánnyal."
2013. augusztus 10. 18:25
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Kicsit késett ez a hír,de azért ezt kétlem...
2013. augusztus 10. 20:24
|
|
Esztopeszto2022új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 205812 offline
|
sose gondoltam volna,hogy erre is képes...
2013. augusztus 10. 22:33
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Remélem ez csak egy nagy átverés
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.