A zenekar rajongói már tűkön ülve várták a dalszöveges videó után a hivatalos kisfilmet is, ami végül több hónapnyi munka árán elkészült és a mai nap során debütált is a videómegosztókon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Placebo — Too Many Friends
2013. augusztus 09. 14:58
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem értem a szöveget,de tetszik a ritmusa.
2013. augusztus 09. 16:43
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Érdekes, és jó lett a klip. De Bret Easton Ellisnek mi köze van hozzá? Az elején írják a nevét, de az angol tudásom nem valami jó, ezért nem értem. Ő is közre működött a klipben? Az nagyon király lenne, ha tényleg együtt dolgoztak, mert a kedvenc együttesem, és a kedvenc írómról van szó.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. augusztus 09. 17:01
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2013.08.09. 16:43)
Érdekes, és jó lett a klip. De Bret Easton Ellisnek mi köze van hozzá? Az elején írják a nevét, de az angol tudásom nem valami jó, ezért nem értem. Ő is közre működött a klipben? Az nagyon király lenne, ha tényleg együtt dolgoztak, mert a kedvenc együttesem, és a kedvenc írómról van szó. 
ő a narrátor.
2013. augusztus 09. 17:53
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (Pipi @ 2013.08.09. 17:49)
Megijedtem a hosszú kezdéstől. Nekem annyira nem jön be ez a klip
Olyan, mint egy reklámfilm Amerikából. De a dal nagyon jó, szokás szerint remek dalt hoztak össze a srácok! 
én inkább egy terjedelmes HTC-reklámnak mondanám, de hasonló véleményen vagyok én is. először kifejezetten unalmasnak találtam, már így harmadik nézés után kezdem elfogadni. tény, hogy ismételten eredeti, és Brianékhez hűen "különc" klip lett, nem az, ami mindenhol visszajön, de... mégsem az igazi. főleg, hogy tegnap mindenhol behind the scenes képek jelentek meg hirtelen, és azokat látva beleéltem magam, hogy Brian végre több mint 10 év elteltével, a Taste In Men, vagy akár csak a hét éves Meds után ismételten "főszerepet játszik" a klipjében, ha már egyszer végzettséget tekintve színész... és csalódnom kellett, a több mint hat perc alatt láttam öt másodpercre... nekem talán ez a legnagyobb problémám az egésszel, hogy valami egészen mást vártam. viszont a számot egyre inkább imádom.
2013. augusztus 09. 18:12
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
itjustme!
Tényleg ő a narrátor! Ez hihetetlen. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha összeállnak. Persze sok közös van bennük, és ez tök király. Még egy dolog, amiért szerethetem őket. És én eddig erről nem tudtam? Remélem, máskor is fognak együtt dolgozni.
Tényleg ő a narrátor! Ez hihetetlen. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha összeállnak. Persze sok közös van bennük, és ez tök király. Még egy dolog, amiért szerethetem őket. És én eddig erről nem tudtam? Remélem, máskor is fognak együtt dolgozni.
itsjustme
2013. augusztus 09. 20:54
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Hűha, hát én sem erre számítottam. A számot magát imádom, már vagy 1000x meghallgattam, viszont a videoklip mellett nehéz figyelni a zenére. Különlegesnek különleges, de nem lesz a kedvenc klipem a srácoktól.
itsjustme
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.