Oprah Winfrey a rasszizmus áldozata lett Svájcban
2013. augusztus 09. 15:44
Nem értem, mitől lenne ez rasszizmus?
Fölösleges arra asszociálni, hogy biztos azért nem akarta kiszolgálni, mert fekete és ezért gondolta, hogy csoró, valószínűnek tartom, hogy az öltözete volt túl snasz túl lepusztult, és ezért gondolt arra, hogy nem engedheti meg magának.
Ha el megy az ember egy jobb üzletbe, feketének sem kell lenni hozzá, hogy az embert szúrós szemmel nézzék, ha az üzlet színvonalánál lepukkantabbnak tűnik a vásárló.
"Pedig pont Svájcban nem kéne annak lenni..."
És miért nem? Azért mert ott csücsülnek az alpok tetején és élvezik az életet meg a semlegességet? Ép ugyanúgy lehetnek ott is olyanok, akik ferde szemmel néznek a másikra, mint itt Magyarországon vagy Amerikában, Indiában, Oroszországban.
Minden országban van rasszizmus valamien szinten. Az arabok utálják a feketéket, az indiaiak az arabokat és viszont.
Ettől függetlenűl ez egy helytelen viselkedési forma, de ez van.
Másrészt miért is kellene ismerni Oprah-t? Én a Rémrendes családon nőttem fől, de csak tavaly láttam először Oprah arcát.
Fölösleges arra asszociálni, hogy biztos azért nem akarta kiszolgálni, mert fekete és ezért gondolta, hogy csoró, valószínűnek tartom, hogy az öltözete volt túl snasz túl lepusztult, és ezért gondolt arra, hogy nem engedheti meg magának.
Ha el megy az ember egy jobb üzletbe, feketének sem kell lenni hozzá, hogy az embert szúrós szemmel nézzék, ha az üzlet színvonalánál lepukkantabbnak tűnik a vásárló.
"Pedig pont Svájcban nem kéne annak lenni..."
És miért nem? Azért mert ott csücsülnek az alpok tetején és élvezik az életet meg a semlegességet? Ép ugyanúgy lehetnek ott is olyanok, akik ferde szemmel néznek a másikra, mint itt Magyarországon vagy Amerikában, Indiában, Oroszországban.
Minden országban van rasszizmus valamien szinten. Az arabok utálják a feketéket, az indiaiak az arabokat és viszont.
Ettől függetlenűl ez egy helytelen viselkedési forma, de ez van.
Másrészt miért is kellene ismerni Oprah-t? Én a Rémrendes családon nőttem fől, de csak tavaly láttam először Oprah arcát.
2013. augusztus 09. 15:55
Attól még hogy nem úgy nézett ki mintha megengedhetné magának még megtudja.
2013. augusztus 09. 16:13
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nem lehetett kellemes. Na de mindegy, nagyon tetszik Oprah haja.
Nekem is jó lenne ilyen, de nekem nem lehet.
gondolom neki ez a természetes göndörsége.
2013. augusztus 09. 17:09
Egyébként Magyarországon sem vetítik Oprah műsorát és tudjuk, hogy ki ő. ínem lehetett egy kellemes élmény!
2013. augusztus 09. 18:18
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (wrestlingfan @ 2013.08.09. 15:44)
Nem értem, mitől lenne ez rasszizmus?
Nem kell asszociálni. Egyértelmű, hogy a bőre színe miatt viselkedett vele bunkón az eladó.
Nem hiszem, hogy Oprah, a világ egyik leggazdagabb nője, egy koszos, szakadt melegítőben ment be a boltba. Ugyan már...
2013. augusztus 09. 18:32
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Undorító. Csodálom és tisztelem Opraht,hogy nem akadt ki a boltban és nem rendezett cirkuszt.
2013. augusztus 09. 18:33
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Svájcban a némettől a franciáig bárki megfér. Az ő szájából a rasszizmus elég nevetséges, neki csak előnyei származnak a bőrszínéből. Ez olyan, mintha ő lett volna Micsoda nő szereplője..filmszerű történet.
2013. augusztus 09. 18:49
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Megetetném azzal a sunyi kis eladóval azokat a táskákat, utána pedig beverném a képét.
1 felhasználónak tetszik:
Bellarina4ever
2013. augusztus 11. 10:21
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
uristennnn na ilyenkor jelenik meg a kétszínűség... mert ha tudta volna h sztár még a seggét is kinyalta volna...
2013. augusztus 11. 14:41
|
|
Bellarina4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 208900 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.09. 13:44)
Az amerikai talkshow-királynő, Oprah Winfrey azt állítja, hogy amikor nemrég Zürichben járt, a rasszizmus áldozata lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hallottam a TV-ben.Lehetetlen,hogy nem ismerték fel és amúgy is ez milyen dolog?
2013. augusztus 11. 20:45
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Bellarina4ever @ 2013.08.11. 14:41)
Hallottam a TV-ben.Lehetetlen,hogy nem ismerték fel és amúgy is ez milyen dolog?
Nem lehetetlen. Aki nem figyeli a bulvárt és nem nézi a műsorát, honnan tudná, ki ez a nő?
Az, hogy nem szolgálta ki, az viszont tömény bunkóság.
1 felhasználónak tetszik:
Bellarina4ever
2013. augusztus 11. 20:48
|
|
Bellarina4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 208900 offline
|
Idézet (habibi @ 2013.08.09. 19:38)
Nem is tudom... szerintem kamu a sztori.
Biztoshogynem
2013. szeptember 06. 18:00
Rasszista emberek mindenhol vannak, függetlenül attól, hogy egy ország gazdag, vagy szegény. Az emberek mentalitásán ez nem változtat.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.