Szekeres Nóra adatlap-pályázat
2013. augusztus 09. 21:26
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Pályázatom
Születési név: Szekeres Nóra
Beceneve: Nóri
Születési idő: 1980. szeptember 2.
Születési hely: Magyarország
Foglalkozása: műsorvezető, színésznő
Családi állapota: férjezett
Élete:
1990-ben szerepelt először kamerák előtt a Kölyökidő című műsorban. 1997-ben szerepelt a Nekem8 és a Repeta című műsorokban. 20 évesen 2001 lett anya. 2007-ben ő vezette a Sztárok a jégen című műsort. Ugyanebben az évben lett a Favorit című műsor vezetője is. 2008-ban ő vezette a Megasztár 4. című tehetségkutató versenyt.
Filmjei:
Volt egyszer egy szerelem
Kösszép
A jégpályák lovagja
Csereszerelem (1994)
Magánélete:
Elvált, volt férje Szatmári Péter operatőr. Két gyermekük van, Noa 2001-ben, Milán 2003-ban született.
Olasztanári diplomát szerzett, majd beiratkozott az ELTE jogi karára, ahol 1 évet halasztott.
Születési név: Szekeres Nóra
Beceneve: Nóri
Születési idő: 1980. szeptember 2.
Születési hely: Magyarország
Foglalkozása: műsorvezető, színésznő
Családi állapota: férjezett
Élete:
1990-ben szerepelt először kamerák előtt a Kölyökidő című műsorban. 1997-ben szerepelt a Nekem8 és a Repeta című műsorokban. 20 évesen 2001 lett anya. 2007-ben ő vezette a Sztárok a jégen című műsort. Ugyanebben az évben lett a Favorit című műsor vezetője is. 2008-ban ő vezette a Megasztár 4. című tehetségkutató versenyt.
Filmjei:
Volt egyszer egy szerelem
Kösszép
A jégpályák lovagja
Csereszerelem (1994)
Magánélete:
Elvált, volt férje Szatmári Péter operatőr. Két gyermekük van, Noa 2001-ben, Milán 2003-ban született.
Olasztanári diplomát szerzett, majd beiratkozott az ELTE jogi karára, ahol 1 évet halasztott.
2013. augusztus 10. 09:52
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Sziasztok! Szeretnék jelentkezni, sok sikert a többi pályázónak is!
Szekeres Nóra:
Amit tudni kell róla:
Szekeres Nóra egy jelenleg 32 éves műsorvezető, azonban az egyes műsorok lebonyolítása mellett, még színészkedik is, azaz filmekben, sorozatokban vagy esetleg még a színpadon is láthatjuk alakítani.
Kezdetek:
Szekeres Nóra 1980. szeptember 2-án látta meg a napvilágot országunk fővárosában, Budapesten Szekeres Nóra néven. Már gyermekkorában, egész kislányként elhatározta, hogy a médiában szeretne dolgozni. E cél elérése érdekében a szülein kívül ő is mindent megtett, amit csak lehetett.
Karrierje:
Nórának sikerült hamar elérnie az álmát, karrierje kezdetét, ugyanis még gyermekként, pontosan 9 esztendősen, 1990-ben került először a kamerák elé, majd fel a televíziók képernyőjére, a Kölyökidőben. Itt egész sokáig szerepelt, ugyanis a műsor alatt lett kislányból szinte felnőtt nő. Talán ez volt élete első fordulópontja.„Kilencéves korom óta vagyok képernyőn - mondta korábban az Origonak -, de egyedül csak 16 évesen vezettem műsort."Ezután a következő szerepeket 1997-ben sikerült megkapnia, a Nekem8 és a Repeta című műsorokban. Ezenkívül a Bulivonalat, és az RTl klubbon futott Pepsi Music Chartot is vezette, azonban ezeket követően karrierjében egy kis szünetet kellett tartania, ugyanis férjhez ment, gyermekei születtek. 2007-ben tért vissza a médiához, a Sztárok a jégen cím műsor vezetésével, majd még ugyanebben az évben a Favorit műsort is lebonyolíthatta. Ezt követően a Megatánc, majd 2008-ban a Megasztár műsorvezetője lett. A Babavilág vezetését 2009-ben vette át Liptai Claudiától. Ezt a műsort a mai napig vezeti. Legújabba a Super Car-ban láthatjuk. Ezeken kívül láthattuk a Volt egyszer egy szerelem, Kösszép, A jégpályák lovagja és a Csereszerelem cím filmekben is. A fiatal műsorvezető alakja is irigylésre méltó, pedig elmondása szerint " nem sok mindent " tesz szépségéért: "Nem teszek sokat az alakomért. A két gyerek utáni rohangálás épp elég, hogy elégjenek a felesleges kalóriák. Gyakran leteszem az autót, a városban sokat gyalogolok, sétálok. Szerintem ilyen apróságokon múlik, hogy az ember megőrizze alakját.".
Magánélete:
Szekeres Nóra életének második fordulópontja 1998-ban következett be, ugyanis elsőnek kötötte össze életét egy nála idősebb férfivel, Szatmári Péterrel, aki operatőrként dolgozik. Két év boldog házasság után elérkezett a következő fordulópont, ugyanis megszületett első közös gyermekük, akik egy gyönyörű kislány lett és a Noa nevet kapta. Két évvel később világra jött Nóra kisfia is, akit a Milán névre kereszteltek. "A saját gyerekeimmel laza vagyok, de azért állítok fel szabályokat, amiket megpróbálok betartatni velük. Sok tapasztalatot szereztem, sok módszert kipróbáltam, nem ragaszkodtam a régi elvekhez" - hallottuk tőle egyszer a TV2 Mokka című műsorában.Kismamaként, gyermekei nevelése közben olasztanári diplomát szerzett, majd beiratkozott az ELTE jogi karára, azonban itt 1 évet halasztott. Férjétől sajnos 2010-ben elvált, azonban nem szomorkodott sokáig: hamar új társra lelt, akivel a mai napig boldog kapcsolatban élnek, párja már a kezét is megkérte, sőt Nóra harmadik gyermekével várandós, akinek a neme már ki is derült: kisfiú lesz.
Érdekességek:
* Csillagjegye: szűz.
* Első gyermeke 2000-ben született meg, és a Noa nevet kapta.
* Második gyermeke 2002-ben látott napvilágot, őt a Milán névre keresztelték.
* Új párja már meg is kérte a kezét.
* Nóra jelenleg harmadik gyermekével várandós, aki kisfiú lesz.
* Szekeres Nóra retteg a szüléstől.
FILMOGRÁFIA
Filmek:
* Volt egyszer egy szerelem
* Kösszép
* A jégpályák lovagja
* Csereszerelem
Műsorvezetőként:
* Kölyökidő
* Repeta
* Nekem8
* Bulivonal
* Pepsi Music Chart
* Sztárok a jégen
* Favorit
* Megatánc
* Megasztár
* Babavilág
* Super Car
Köszönöm a lehetőséget!
Szekeres Nóra:
Amit tudni kell róla:
Szekeres Nóra egy jelenleg 32 éves műsorvezető, azonban az egyes műsorok lebonyolítása mellett, még színészkedik is, azaz filmekben, sorozatokban vagy esetleg még a színpadon is láthatjuk alakítani.
Kezdetek:
Szekeres Nóra 1980. szeptember 2-án látta meg a napvilágot országunk fővárosában, Budapesten Szekeres Nóra néven. Már gyermekkorában, egész kislányként elhatározta, hogy a médiában szeretne dolgozni. E cél elérése érdekében a szülein kívül ő is mindent megtett, amit csak lehetett.
Karrierje:
Nórának sikerült hamar elérnie az álmát, karrierje kezdetét, ugyanis még gyermekként, pontosan 9 esztendősen, 1990-ben került először a kamerák elé, majd fel a televíziók képernyőjére, a Kölyökidőben. Itt egész sokáig szerepelt, ugyanis a műsor alatt lett kislányból szinte felnőtt nő. Talán ez volt élete első fordulópontja.„Kilencéves korom óta vagyok képernyőn - mondta korábban az Origonak -, de egyedül csak 16 évesen vezettem műsort."Ezután a következő szerepeket 1997-ben sikerült megkapnia, a Nekem8 és a Repeta című műsorokban. Ezenkívül a Bulivonalat, és az RTl klubbon futott Pepsi Music Chartot is vezette, azonban ezeket követően karrierjében egy kis szünetet kellett tartania, ugyanis férjhez ment, gyermekei születtek. 2007-ben tért vissza a médiához, a Sztárok a jégen cím műsor vezetésével, majd még ugyanebben az évben a Favorit műsort is lebonyolíthatta. Ezt követően a Megatánc, majd 2008-ban a Megasztár műsorvezetője lett. A Babavilág vezetését 2009-ben vette át Liptai Claudiától. Ezt a műsort a mai napig vezeti. Legújabba a Super Car-ban láthatjuk. Ezeken kívül láthattuk a Volt egyszer egy szerelem, Kösszép, A jégpályák lovagja és a Csereszerelem cím filmekben is. A fiatal műsorvezető alakja is irigylésre méltó, pedig elmondása szerint " nem sok mindent " tesz szépségéért: "Nem teszek sokat az alakomért. A két gyerek utáni rohangálás épp elég, hogy elégjenek a felesleges kalóriák. Gyakran leteszem az autót, a városban sokat gyalogolok, sétálok. Szerintem ilyen apróságokon múlik, hogy az ember megőrizze alakját.".
Magánélete:
Szekeres Nóra életének második fordulópontja 1998-ban következett be, ugyanis elsőnek kötötte össze életét egy nála idősebb férfivel, Szatmári Péterrel, aki operatőrként dolgozik. Két év boldog házasság után elérkezett a következő fordulópont, ugyanis megszületett első közös gyermekük, akik egy gyönyörű kislány lett és a Noa nevet kapta. Két évvel később világra jött Nóra kisfia is, akit a Milán névre kereszteltek. "A saját gyerekeimmel laza vagyok, de azért állítok fel szabályokat, amiket megpróbálok betartatni velük. Sok tapasztalatot szereztem, sok módszert kipróbáltam, nem ragaszkodtam a régi elvekhez" - hallottuk tőle egyszer a TV2 Mokka című műsorában.Kismamaként, gyermekei nevelése közben olasztanári diplomát szerzett, majd beiratkozott az ELTE jogi karára, azonban itt 1 évet halasztott. Férjétől sajnos 2010-ben elvált, azonban nem szomorkodott sokáig: hamar új társra lelt, akivel a mai napig boldog kapcsolatban élnek, párja már a kezét is megkérte, sőt Nóra harmadik gyermekével várandós, akinek a neme már ki is derült: kisfiú lesz.
Érdekességek:
* Csillagjegye: szűz.
* Első gyermeke 2000-ben született meg, és a Noa nevet kapta.
* Második gyermeke 2002-ben látott napvilágot, őt a Milán névre keresztelték.
* Új párja már meg is kérte a kezét.
* Nóra jelenleg harmadik gyermekével várandós, aki kisfiú lesz.
* Szekeres Nóra retteg a szüléstől.
FILMOGRÁFIA
Filmek:
* Volt egyszer egy szerelem
* Kösszép
* A jégpályák lovagja
* Csereszerelem
Műsorvezetőként:
* Kölyökidő
* Repeta
* Nekem8
* Bulivonal
* Pepsi Music Chart
* Sztárok a jégen
* Favorit
* Megatánc
* Megasztár
* Babavilág
* Super Car
Köszönöm a lehetőséget!
10 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Bessie,
Boscorelli,
Coco Selly,
funny18,
Lindsay019,
duracell,
szavy,
joe_r,
Dzsenifer3
2013. augusztus 10. 17:16
|
2kyra2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 68705 offline
|
Sziasztok szeretnék pályázni az adatlapra.
Szekeres Nóra 1980.szeptember 2-án született Budapesten.
Szatmári Pétertől(volt férjétől) két gyermeke született Noa és Milán.Nóra jelenleg harmadik kisbabáját várja és párja már el is jegyezte.
A kölyökidő műsorral kezdte pályafutását 1990-ben,melyben Hernádi Judit volt a partnere.
A Repeta és a Nekem8 műsorokban is szerepelt.
Műsorvezetője volt a Sztárok a jégen , Favorit , Tripla vagy semmi, Bulivonal, SuperCar, Rúzs, Babavilág, Megatánc,Magellán, Megasztár 4 műsoroknak is.
Váczi Gergővel A Játékidőt majd azt követően az Észbontó műsort vezették.
Olasztanári diplomát is szerzett.
Szerepelt a Volt egyszer egy szerelem, Kösszép, A jégpályák lovagja , Csereszerelem filmekben is.
Hobbija a lakberendezés és szeret zongorázást hallgatni,ezzel nyugtatva születendő gyermekét.
Szekeres Nóra 1980.szeptember 2-án született Budapesten.
Szatmári Pétertől(volt férjétől) két gyermeke született Noa és Milán.Nóra jelenleg harmadik kisbabáját várja és párja már el is jegyezte.
A kölyökidő műsorral kezdte pályafutását 1990-ben,melyben Hernádi Judit volt a partnere.
A Repeta és a Nekem8 műsorokban is szerepelt.
Műsorvezetője volt a Sztárok a jégen , Favorit , Tripla vagy semmi, Bulivonal, SuperCar, Rúzs, Babavilág, Megatánc,Magellán, Megasztár 4 műsoroknak is.
Váczi Gergővel A Játékidőt majd azt követően az Észbontó műsort vezették.
Olasztanári diplomát is szerzett.
Szerepelt a Volt egyszer egy szerelem, Kösszép, A jégpályák lovagja , Csereszerelem filmekben is.
Hobbija a lakberendezés és szeret zongorázást hallgatni,ezzel nyugtatva születendő gyermekét.
2013. augusztus 12. 11:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Itt is csajszikahh kapta a több szavazatot, így hozzá kerül a lap. Gratula mindenkinek
1 felhasználónak tetszik:
Dzsenifer3
2013. augusztus 12. 11:35
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Köszönöm szépen a lapot! Gratulálok Dzsenifer3-nak és 2kyra2-nek is.
2013. augusztus 12. 12:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Idézet (csajszikahh @ 2013.08.12. 11:35)
Köszönöm szépen a lapot! Gratulálok Dzsenifer3-nak és 2kyra2-nek is. 
Gratulálok a nyertesnek,és a többi indulónak is,szép munka volt!!!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.