Klippremier: Barbee — Holdfény
2013. augusztus 09. 13:59
Pedig már örültem , hogy mostanában nem látom . Ez borzalmas. Tucat tucat tucat. Nem tudom mit van oda ezért , nem sokkal másabb az eddigi dalainál. Borzalmas , nem azért de senki nem mondja meg neki hogy semmi hangja sincs ? A klip is szörnyű . Imádom , mikor a klip és a dal egyáltalán nem kapcsolódik össze. De igazából , nem lepődtem meg , Barbee mindig is borzalmas előadó volt , és mégis teljesen elvan szállva magától.
Igaz , a dalnak sincs nagy értelme , de legalább ő írta...
Igaz , a dalnak sincs nagy értelme , de legalább ő írta...
2013. augusztus 09. 15:45
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
nem tudom mikor fogom feldolgozni a sokkot, amit ez a csaj okozott.
mindenki írta, hogy megújult, felnőtt, jobb lett. Én ebben nem látom.. talán még rosszabb lett. bár lehet, hogy az én hibám....
mindenki írta, hogy megújult, felnőtt, jobb lett. Én ebben nem látom.. talán még rosszabb lett. bár lehet, hogy az én hibám....
2013. augusztus 09. 16:24
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
A szöveget Ő maga írta... hm... akkor hacsak nem akarja otthagyni a zeneipart (bár lehet hogy ez lenne a jobbik lehetőség) sűrgősen keressen magának dalszövegírót, mert ilyet egy kreatívabb tízéves is tud írni, az idegesítő dallamról már ne is beszéljünk. Röviden és tömören pedig. Wá.
2013. augusztus 09. 18:01
|
|
domi.súj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.11. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 199969 offline
|
Barbee mi lett veled?! A szám az még nem is olyan rossz sőt kifejezetten tetszik de azért nem ez a legjobb.. De a videóklipp.. Sokkal másabbnak hittem Barbeet, nem is tudom hogy jött ilyen ötlet.. De ha ez Barbeenak tetszik akkor jó.
2013. augusztus 09. 18:37
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ez valami katasztrófa.
2013. augusztus 09. 18:48
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Unalmas a klip, a zenéről meg ne is beszéljünk...
2013. augusztus 09. 19:06
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
janette13 Nem hiszem ,hogy nálam előbb írhattad meg , Barbee tegnap este egy órás késéssel rakta fel a klipet amit már az előtt megírtam csak arra vártom ,hogy feltegye a klipet és betudjam szúrni.
2013. augusztus 09. 20:15
|
|
TheDirectionersxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 204690 offline
|
Nem értem,hogy Barbee miért erőlteti azt az éneklés dolgot..
2013. augusztus 09. 21:19
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Mikor megláttam a szám címét, azt hittem, hogy valami érzelem dús, mély számot fog énekelni, de hát hiú remények. Ez nagyon rossz lett.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: