Starity

Durván kiakadt Nicki Minaj

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 09. 12:47 #61
- törölt felhasználó -    
Igazi hölgyhöz méltóan reagálta le rohog.gif
2013. augusztus 09. 13:04 #62
- törölt felhasználó -    
Nekem mind1 is .
2013. augusztus 09. 13:15 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.09. 07:30)
Most megint mindenki kezdi, hogy Nicki egy szar előadő... Mert aztán ti meg értetek hozzá. Ő egy igazán kiváló rapper, nagyon jó szövegeket ír és igazán művészi tud lenni, de hát persze, ti csak a Stupid Hoe-t ismeritek, így könnyű magyarázni. Igenis ő a legjobb női rapper.
Érdemes meghallgatni az ő részét Kanye West Monster-ében, azt a részt választották tavaly a legjobb rapszövegnek, pedig nem is egy egész szám, csak egy 1 perces verse. tongue.gif
De mindhárom albuma tele van odabaszós számokkal, csak azokat mondjuk nem nagyon lehet kiadni kislemeznek.

Látszik, hogy f!ngod sincs a rapről, mint műfajról. Ahogy elnézem, számodra ki is merül a rap mint műfaj Minaj munkásságában. Egészségedre, ha számodra ő a legjobb női rapper. Gratulálok hozzá. Kanye a másik, aki a rapet elkorcsosította, ugyan olyan kontár és tehetségtelen, mint ez a celluloid temető, szóval a 2 hadarógép külön külön is baleset, de együtt katasztrofálisak. Mellesleg kik választották a legjobb rapszövegnek? laugh.gif A tizenévesek, akik megelégszenek azzal, amit eléjük tesznek? Vagy a fizetett kritikusok? Ha Minaj rapper, akkor Buburka vérbeli rocker.
4 felhasználónak tetszik: Szandiiii, MadHatter, Nimrod, Jolie_77
2013. augusztus 09. 13:22 #64
- törölt felhasználó -    
pegi szüksége lenne rá. abból áll a szöveg, hogy minden 12. szó csúnya benne, még beszélni se tud. ebben a 10 soros szövegében is vagy 4 ronda szó volt...
2013. augusztus 09. 13:31 #65
Perrie
Perrie
visszatérő vendég

StátuszMiketsukami ♥ || news is coming (for all of us)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 179
Csatolások: 0
Azonosító: 198889
Imádom Nickit biggrin.gif Na meg a stílusát biggrin.gif
2013. augusztus 09. 14:33 #66
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Szerintem ennél a nőnél már csak Justin Bieber a szánalmasabb...nő létére úgy beszél, mint egy kocsis, szerintem szégyellnie kellene magát...még hogy ő az egyetlen női rapper...nagyon el van varázsolva, az tény, ráadásul nem sok mindent tud még felmutatni, amivel igazolhatná azt a hú de nagy tehetségét...elismerem én, hogy tud keményen dolgozni, de túl magasan hordja az orrát, de hogy miért...??? örök talány...
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. augusztus 09. 14:52 #67
YoubaFelix
YoubaFelix
visszatérő vendég
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 124
Azonosító: 208621
"Jó, még nem vagyok férfi és a niggerek mégis úgy a szájukba kapják a farkamat, mint ahogy most elhúzok innen a francba." ez oda b*sz
2013. augusztus 09. 14:56 #68
YoubaFelix
YoubaFelix
visszatérő vendég
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 124
Azonosító: 208621
LexiCobain:
Bocsi, de énnem értek egyet pardon.gif
2013. augusztus 09. 15:31 #69
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Rajta kívül vannak bőven női rapperek a szakmában. Kicsit higgadtabban is elmondhatta volna a véleményét, elvégre egy állítólagos nőről beszélünk...
2013. augusztus 09. 16:11 #70
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Norah:

A rap-hez csak jó szöveg és ritmusérzék kell, szóval nem kell annyira túlbecsülni. Nicki-nek mindegyik nagyon jól megy. Kanye-nak is. Akkor miről beszélünk? Csak azért, mert nem arról beszél, hogy jaj de szar meg nehéz az élet a gettóban, meg nem politizál (mint ahogy az első rapperek tették), hanem buliról is mer dalt írni, ezért már nem is rapper? Igazából aki ért a raphez általában mind elismeri Kanye-t, Jay Z-t, Eminem-et és Nickit is egyre inkább.

Amúgy látom, a zenei stílusod minden ami régi, szóval kár tépni a számat, mert te soha a büdös életben nem ismernél el egy új előadót, mert ők ugye véletlenül sem lehetnek olyan jók, mint mondjuk a 80-as években futószalagon gyártott egyslágeresnek indított divatsztárok, akiknek a menedzsment mégiscsak adott még pár lemezszerződést az érdeklődésre való tekintettel...
2013. augusztus 09. 16:14 #71
- törölt felhasználó -    
Egyetlen női rapper? Egy kicsit sokat képzel magáról biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. augusztus 09. 18:25 #72
Töpörtyű
Töpörtyű
visszatérő vendég

Státusz"This hypocrisy is beginning to get to me"
Hozzászólás: 120
Azonosító: 203364
Látom, ez itt az óvoda...
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Nimrod
2013. augusztus 09. 21:29 #73
Bogica0430
Bogica0430

StátuszHogy ki vagyok?! Kérdezd azokat, akik nem ismernek, ők szívesen elmondják. :)
Hozzászólás: 953
Csatolások: 8
Azonosító: 198815
kicsit elszallt magatol.
2013. augusztus 10. 13:12 #74
Frost
Frost
új tag

Státusz決して諦めない
Hozzászólás: 34
Azonosító: 195623
Igaza van Nicki-nek,mert ezeket a számokat rajta kívül szerintem nincs olyan élő ember aki meg tudná írni
2013. augusztus 10. 17:28 #75
zsozso99
zsozso99

StátuszMCR forever
Hozzászólás: 933
Azonosító: 176874
Nem hiszem hogy ő az egyetlen női rapper.
2013. augusztus 10. 22:45 #76
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1235
Azonosító: 203214
Vááááááááááááóóóóóóóóóóóó!!!
2013. augusztus 12. 11:26 #77
- törölt felhasználó -    
át már megbocsássatok de Nickinek igaza van és olyan számokat még senki sem írt mint pl:. a stupid hoe vagy a starships vagy a pound the alarm és még sorolhatnám és nem csodálkozom hogy ennyire kiborult é is így kiakatdam volna
2013. augusztus 12. 11:33 #78
- törölt felhasználó -    
Ja és ha azt mondjátok hogy idézem:. "méghogy ő az egyetlen női rapper" nos akkor erre azt válaszolnám hogy mondjatok még ői rappereket és ha vannak rajta kívül (de én nem tudnék róla) de ha vannak akkor sem olyan sikeresek az életbe mint Nicki Minaj
2013. augusztus 14. 13:16 #79
- törölt felhasználó -    
Nicki-re teljes mértékben büszke vagyok, saját magának írja a dalait és ezt senki nem cáfolhatja meg, csak ő maga! És igen, ki van még rajta kívűl női rapper, jó lehet, hog van, de eddig Nicki volt az első aki vitte is valamire. Bárki mondhatja, hogy nem tehetséges, de akkor írjatok valami olyan rappet mint az övé!!
2013. augusztus 27. 13:36 #80
vodka-and-louboutins
vodka-and-louboutins
új tag

StátuszEvery touch becomes infectious..
Hozzászólás: 70
Azonosító: 207754
Ahogy nézem a hozzászólásokat jópáran nem vagytok tisztában a rap szakma női részlegével ..
Ha nem vagytok valamivel tisztában akkor inkább ne okoskodjatok, mert nagy valószínűséggel szarul jöttök ki a helyzetből.
Tehát, én imádom Nickit, de jó ha tudjátok, hogy NEM ő az ELSŐ és EGYETLEN női rapper. Ha van egy kis logikátok, akkor figyelembe veszitek, hogy CSAK az Egyesült Államokban hányan élnek akkor az előbbi 2 szó, már lehetetlen. Az tény, hogy Nicki most nagyon sikeres, és tényleg jó abban amit csinál. De az előtte számon tartott "rapkirálynő" Lil Kim volt. Őt tartották az "elsőszámú" de NEM az egyetlen női rappernek. Az már más, hogy aztán a koronát Nicki átvette.
Aztán ne feledkezzünk meg Missy Elliott-ról és Eve-ről sem, ők is nagyon híresek voltak pár éve.
Mivel én imádom a rappet, ezért szerencsétekre tudok felsorolni jópár női rappert kettejüken kívül. smileeee.gif
Diamond (abszolút kedvenc), Gangsta Boo, Princess, La Chat, Ms. Melodie, Foxy Brown ...
Még rengeteg van, de nincs kedvem ennél többet felsorolni, az meg a másik, hogy az összes női rappert én sem ismerhetem. smileeee.gif
És azért mert a Viva Tv közülök Nicki klipjeit adja le csak, az nem azt jelenti, hogy ő az egyetlen. wink.gif
Na, ennyi voltam köszi annak aki végig olvasta. :*
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok