Durván kiakadt Nicki Minaj
2013. augusztus 09. 13:15
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.09. 07:30)
Most megint mindenki kezdi, hogy Nicki egy szar előadő... Mert aztán ti meg értetek hozzá. Ő egy igazán kiváló rapper, nagyon jó szövegeket ír és igazán művészi tud lenni, de hát persze, ti csak a Stupid Hoe-t ismeritek, így könnyű magyarázni. Igenis ő a legjobb női rapper.
Érdemes meghallgatni az ő részét Kanye West Monster-ében, azt a részt választották tavaly a legjobb rapszövegnek, pedig nem is egy egész szám, csak egy 1 perces verse.
De mindhárom albuma tele van odabaszós számokkal, csak azokat mondjuk nem nagyon lehet kiadni kislemeznek.
Érdemes meghallgatni az ő részét Kanye West Monster-ében, azt a részt választották tavaly a legjobb rapszövegnek, pedig nem is egy egész szám, csak egy 1 perces verse.
De mindhárom albuma tele van odabaszós számokkal, csak azokat mondjuk nem nagyon lehet kiadni kislemeznek.
Látszik, hogy f!ngod sincs a rapről, mint műfajról. Ahogy elnézem, számodra ki is merül a rap mint műfaj Minaj munkásságában. Egészségedre, ha számodra ő a legjobb női rapper. Gratulálok hozzá. Kanye a másik, aki a rapet elkorcsosította, ugyan olyan kontár és tehetségtelen, mint ez a celluloid temető, szóval a 2 hadarógép külön külön is baleset, de együtt katasztrofálisak. Mellesleg kik választották a legjobb rapszövegnek?
2013. augusztus 09. 13:22
pegi szüksége lenne rá. abból áll a szöveg, hogy minden 12. szó csúnya benne, még beszélni se tud. ebben a 10 soros szövegében is vagy 4 ronda szó volt...
2013. augusztus 09. 14:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Szerintem ennél a nőnél már csak Justin Bieber a szánalmasabb...nő létére úgy beszél, mint egy kocsis, szerintem szégyellnie kellene magát...még hogy ő az egyetlen női rapper...nagyon el van varázsolva, az tény, ráadásul nem sok mindent tud még felmutatni, amivel igazolhatná azt a hú de nagy tehetségét...elismerem én, hogy tud keményen dolgozni, de túl magasan hordja az orrát, de hogy miért...??? örök talány...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 09. 14:52
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
"Jó, még nem vagyok férfi és a niggerek mégis úgy a szájukba kapják a farkamat, mint ahogy most elhúzok innen a francba." ez oda b*sz
2013. augusztus 09. 14:56
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
LexiCobain:
Bocsi, de énnem értek egyet
Bocsi, de énnem értek egyet
2013. augusztus 09. 15:31
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Rajta kívül vannak bőven női rapperek a szakmában. Kicsit higgadtabban is elmondhatta volna a véleményét, elvégre egy állítólagos nőről beszélünk...
2013. augusztus 09. 16:11
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Norah:
A rap-hez csak jó szöveg és ritmusérzék kell, szóval nem kell annyira túlbecsülni. Nicki-nek mindegyik nagyon jól megy. Kanye-nak is. Akkor miről beszélünk? Csak azért, mert nem arról beszél, hogy jaj de szar meg nehéz az élet a gettóban, meg nem politizál (mint ahogy az első rapperek tették), hanem buliról is mer dalt írni, ezért már nem is rapper? Igazából aki ért a raphez általában mind elismeri Kanye-t, Jay Z-t, Eminem-et és Nickit is egyre inkább.
Amúgy látom, a zenei stílusod minden ami régi, szóval kár tépni a számat, mert te soha a büdös életben nem ismernél el egy új előadót, mert ők ugye véletlenül sem lehetnek olyan jók, mint mondjuk a 80-as években futószalagon gyártott egyslágeresnek indított divatsztárok, akiknek a menedzsment mégiscsak adott még pár lemezszerződést az érdeklődésre való tekintettel...
A rap-hez csak jó szöveg és ritmusérzék kell, szóval nem kell annyira túlbecsülni. Nicki-nek mindegyik nagyon jól megy. Kanye-nak is. Akkor miről beszélünk? Csak azért, mert nem arról beszél, hogy jaj de szar meg nehéz az élet a gettóban, meg nem politizál (mint ahogy az első rapperek tették), hanem buliról is mer dalt írni, ezért már nem is rapper? Igazából aki ért a raphez általában mind elismeri Kanye-t, Jay Z-t, Eminem-et és Nickit is egyre inkább.
Amúgy látom, a zenei stílusod minden ami régi, szóval kár tépni a számat, mert te soha a büdös életben nem ismernél el egy új előadót, mert ők ugye véletlenül sem lehetnek olyan jók, mint mondjuk a 80-as években futószalagon gyártott egyslágeresnek indított divatsztárok, akiknek a menedzsment mégiscsak adott még pár lemezszerződést az érdeklődésre való tekintettel...
2013. augusztus 09. 21:29
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
kicsit elszallt magatol.
2013. augusztus 12. 11:26
át már megbocsássatok de Nickinek igaza van és olyan számokat még senki sem írt mint pl:. a stupid hoe vagy a starships vagy a pound the alarm és még sorolhatnám és nem csodálkozom hogy ennyire kiborult é is így kiakatdam volna
2013. augusztus 12. 11:33
Ja és ha azt mondjátok hogy idézem:. "méghogy ő az egyetlen női rapper" nos akkor erre azt válaszolnám hogy mondjatok még ői rappereket és ha vannak rajta kívül (de én nem tudnék róla) de ha vannak akkor sem olyan sikeresek az életbe mint Nicki Minaj
2013. augusztus 14. 13:16
Nicki-re teljes mértékben büszke vagyok, saját magának írja a dalait és ezt senki nem cáfolhatja meg, csak ő maga! És igen, ki van még rajta kívűl női rapper, jó lehet, hog van, de eddig Nicki volt az első aki vitte is valamire. Bárki mondhatja, hogy nem tehetséges, de akkor írjatok valami olyan rappet mint az övé!!
2013. augusztus 27. 13:36
|
|
vodka-and-louboutinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 207754 offline
|
Ahogy nézem a hozzászólásokat jópáran nem vagytok tisztában a rap szakma női részlegével ..
Ha nem vagytok valamivel tisztában akkor inkább ne okoskodjatok, mert nagy valószínűséggel szarul jöttök ki a helyzetből.
Tehát, én imádom Nickit, de jó ha tudjátok, hogy NEM ő az ELSŐ és EGYETLEN női rapper. Ha van egy kis logikátok, akkor figyelembe veszitek, hogy CSAK az Egyesült Államokban hányan élnek akkor az előbbi 2 szó, már lehetetlen. Az tény, hogy Nicki most nagyon sikeres, és tényleg jó abban amit csinál. De az előtte számon tartott "rapkirálynő" Lil Kim volt. Őt tartották az "elsőszámú" de NEM az egyetlen női rappernek. Az már más, hogy aztán a koronát Nicki átvette.
Aztán ne feledkezzünk meg Missy Elliott-ról és Eve-ről sem, ők is nagyon híresek voltak pár éve.
Mivel én imádom a rappet, ezért szerencsétekre tudok felsorolni jópár női rappert kettejüken kívül.
Diamond (abszolút kedvenc), Gangsta Boo, Princess, La Chat, Ms. Melodie, Foxy Brown ...
Még rengeteg van, de nincs kedvem ennél többet felsorolni, az meg a másik, hogy az összes női rappert én sem ismerhetem.
És azért mert a Viva Tv közülök Nicki klipjeit adja le csak, az nem azt jelenti, hogy ő az egyetlen.
Na, ennyi voltam köszi annak aki végig olvasta. :*
Ha nem vagytok valamivel tisztában akkor inkább ne okoskodjatok, mert nagy valószínűséggel szarul jöttök ki a helyzetből.
Tehát, én imádom Nickit, de jó ha tudjátok, hogy NEM ő az ELSŐ és EGYETLEN női rapper. Ha van egy kis logikátok, akkor figyelembe veszitek, hogy CSAK az Egyesült Államokban hányan élnek akkor az előbbi 2 szó, már lehetetlen. Az tény, hogy Nicki most nagyon sikeres, és tényleg jó abban amit csinál. De az előtte számon tartott "rapkirálynő" Lil Kim volt. Őt tartották az "elsőszámú" de NEM az egyetlen női rappernek. Az már más, hogy aztán a koronát Nicki átvette.
Aztán ne feledkezzünk meg Missy Elliott-ról és Eve-ről sem, ők is nagyon híresek voltak pár éve.
Mivel én imádom a rappet, ezért szerencsétekre tudok felsorolni jópár női rappert kettejüken kívül.
Diamond (abszolút kedvenc), Gangsta Boo, Princess, La Chat, Ms. Melodie, Foxy Brown ...
Még rengeteg van, de nincs kedvem ennél többet felsorolni, az meg a másik, hogy az összes női rappert én sem ismerhetem.
És azért mert a Viva Tv közülök Nicki klipjeit adja le csak, az nem azt jelenti, hogy ő az egyetlen.
Na, ennyi voltam köszi annak aki végig olvasta. :*
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.