Gaga jó célból pucérkodott.
Bár megteszi ígyis úgyis.
Lady Gaga levetkőzött a jó célért — fotók
2013. augusztus 09. 12:15
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
legalább jó cél éredekében tette..
2013. augusztus 09. 12:45
Jól tette hogy jó cél érdekében cselekedett !
Az első és a harmadik kép egész jól sikerült !
Az első és a harmadik kép egész jól sikerült !
2013. augusztus 09. 13:39
Aha, pusztán a jó célból. Vagy azért, mert egy ideje már nem róla szól minden címlap?
2013. augusztus 09. 14:23
Idézet (adeline @ 2013.08.09. 13:39)
Aha, pusztán a jó célból. Vagy azért, mert egy ideje már nem róla szól minden címlap? 
2013. augusztus 09. 14:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Wercsi1998 @ 2013.08.09. 09:41)
Annyian írtátok h ez nem jó cél. Mert ti mit csináltok ?? SEMMIT !!! Azt szidjátok aki valamit csinál ?? Ti meg ültök a pics@tokon. Valószínű azért meztelen mert úgy több érdeklődő akad. Legalább gondoljatok arra, hogy ti a büdös életben nem fogtok jótékonyságból levetkőzni... ő legalább megtette !!!
Szerintem gondolkozz egy kicsit mielőtt leírsz mindenféle blődséget fröcsögve! Nem azért, de én a kórházi gyakorlatom alatt több emberen segítettem, mint ez a "nőnek" nevezett förmedvény, csak megjegyzem. Úgyhogy nem fogok hasra vágódni, hogy nuncit és cicit mutogatva pózolt a kamerának "Adakozom!" ige alatt. Ugye, nem gondoltad komolyan?
2013. augusztus 09. 14:56
|
|
Bridge13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 189778 offline
|
Idézet (Vivus2002 @ 2013.08.09. 13:04)
Istenem mi jon meg a nyilvanossag elott fogja baszatni magat az egyik sarkon XD
Szerintem összekevered valakivel. Kivel is... ja igen, asszem Rihannának hívják a csajt.
Ez egy terápia volt, nem partizni ment az erdőbe.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 09. 16:18
Idézet (Adrienn21 @ 2013.08.09. 14:23)
Nehogy elvigyen a szívroham közben, nyugi
2013. augusztus 09. 16:19
Idézet (Norah @ 2013.08.08. 20:05)
Haha. Röhög a vakbelem. Ki is az, aki állandóan csak a pucérkodással akar a köztudatban lenni?
Egyszerűen elfogyott ez a nő így hát most Lisbeth Salandert majmolja.
Legalább, ha csinos lenne, de nem az.
nem fogyott el Gaga, de az album promózásához van csak köze ennek én úgy érzem, ami nem probléma, az hogy elfogyott-e vagy sem, 19-én kiderül, ebben az a művészet, hogy ennyi idő után is képes megbotránkoztatni az embereket, ez most engem is sokkolt amikor megnéztem, és az,hogy egyes emberekből ez undort vált ki, az is jó neki, mivel garantálom, hogy akik leszólják ugyanúgy megfogják hallgatni amit csinálni fog az ARTPOP albumon.
2013. augusztus 09. 16:24
Idézet (Beyla @ 2013.08.09. 14:55)
Szerintem gondolkozz egy kicsit mielőtt leírsz mindenféle blődséget fröcsögve! Nem azért, de én a kórházi gyakorlatom alatt több emberen segítettem, mint ez a "nőnek" nevezett förmedvény, csak megjegyzem. Úgyhogy nem fogok hasra vágódni, hogy nuncit és cicit mutogatva pózolt a kamerának "Adakozom!" ige alatt. Ugye, nem gondoltad komolyan?
Így csak több szem figyel rá, s ahogyan MadHatter írta, valószínűleg kell egy kis promó az új korongot megelőzően. Mindezekből kiindulva nagy az esélye, hogy ugyanolyan f*stalicska lesz, mint a Born This Way.
nem akartam belédkötni, mert értem, hogy miről beszélsz, én se annyira örülök neki, hogy meztelenkedik itt jobbra-balra, de hogy te több embernek segítettél mint ő, na látod ez a 'fröcsögés', a baromság, az egoizmus és az ostobaság. Igen valóban fontos az amit a kórházban csinálsz, nem is akarok rá kitérni mert nyilvánvaló. De Gaga dollármilliókat szedett össze Japánnak, Haiti-nak, az alapítványának, saját zsebből New York-nak, és még számtalanszor a rajongóknak(arról nem is beszélve hány 'szar lelkiállapotban' levő ember életén változtatott, valamint,hogy kiáll a melegek mellett folyton, mindig mindenhol) Te is néha gondolkozhatnál, nem csak kiadni másoknak itt a "parancsaidat" mert ha a kórházban így bánnál velem(vagy mással), inkább meghalnék komolyan, vagy beadnám magamnak a szurikat xd
2013. augusztus 15. 10:12
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
fújj ez azért undorító!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.