Lady Gaga levetkőzött a jó célért — fotók
2013. augusztus 08. 20:25
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Ne is haragudjatok meg de sztem ti nem értékelitek a művészetet! Én művészetet tanulok az egyetemen!! Szerintem csodásak ezek a kortárs naturalista képek!! Imádom Marina művészetét. GaGa meg a példaképem és csodálatos. ARTPOP *0* És van ám különbség a miley meg a gaga féle meztelenkedés között. Míg Miley közönséges addig Gaga művészi és pont, aki mást mondd az nem tudd különbséget tenni a kettő között.
2013. augusztus 08. 20:26
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nem tudom, hogy meztelen fotók, hogy segíthetnek egy kampányon. .-.
2013. augusztus 08. 20:27
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Na ez minden, csak nem művészi. Gusztustalan, ízléstelen, gyomorforgató, visszataszító, de nem akarom tovább sorolni. Most komolyan miért nem lehetett valami olyan képeket készíteni, amik a jó ízlés határain belül maradnak? Persze, persze, kampányt támogat... Ettől lesz elnézendő és "art", hogy egy erdő közepén pucérkodik a híres-neves plágiumkirálynő. Egyébként ha engem kérdeztek, akkor ezek nem kampányra mennek, hanem sima figyelemfelkeltésre meg az új album előtt kell egy kis ízlésromboló reklám, értitek.
2013. augusztus 08. 20:30
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Blaze13 @ 2013.08.08. 20:25)
Ne is haragudjatok meg de sztem ti nem értékelitek a művészetet! Én művészetet tanulok az egyetemen!! Szerintem csodásak ezek a kortárs naturalista képek!! Imádom Marina művészetét. GaGa meg a példaképem és csodálatos. ARTPOP *0* És van ám különbség a miley meg a gaga féle meztelenkedés között. Míg Miley közönséges addig Gaga művészi és pont, aki mást mondd az nem tudd különbséget tenni a kettő között.
Sokaknak az is művészet, ha egy üres konzervdobozt egy székre állítok és belepisilek, szóval...
Egyébként "mond" és "tud" a helyes változat.
2013. augusztus 08. 20:32
Idézet (Blaze13 @ 2013.08.08. 20:25)
Ha ez művészet, akkor az csak a dadaizmus lehet. Vagyis szembefordulás a széppel és a jóízléssel. Nincs ebben semmi művészet. Így tudja magát kiélni.
2013. augusztus 08. 20:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én biztos,hogy nem vetkőztem volna le!!
2013. augusztus 08. 20:52
Idézet (Norah @ 2013.08.08. 20:32)
Ha ez művészet, akkor az csak a dadaizmus lehet. Vagyis szembefordulás a széppel és a jóízléssel. Nincs ebben semmi művészet. Így tudja magát kiélni.
2013. augusztus 08. 20:54
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Nem mindegy nektek hogy hogy nézz ki?! OMG. Levetközött akkor mivan?! Azta de nagy baj. Ez hihetetlen.. Ha ennyire undoritónak tartjátok miért nézztétek meg? Asd
2013. augusztus 08. 20:58
Furcsa, de nekem bejönnek a képek.
Elég bizarr és beteges dolgokba képes Gaga belefogni, de ha kampány áll a dolgok mögött akkor mi a gond emberek? Nem csak úgy ledobta a textilt, hogy villantson egy nunit és ismételten felhivja magára a bulvársajtó figyelmét. Jó, ez is felkelti, de jó cél érdekében készültek a képek. Valakinek ezt is jelenti a művészet. Eléggé sajátos szemlélet világa van, azt meg kell hagyni, de tág ingerküszöbbel sok újdonságot be lehet fogadni. Aki szerint ez magamutogatás annak nincs művészi vénája, vagy csak a Gaga iránti utálat túl megy minden határon. A videó ismételten fent landolt a yutyun csak szólok. http://www.youtube.com/watch?v=0ho--XuD5wU
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: