Idézet (Lovatics04 @ 2016.04.24. 20:31)
nekem fontos volt a topic, lehet másnak kevésbé, but yas
megőrjíted szegényt a 5sauceban is :3
hát én tudom, meg Viv is, but mesélj a többieknek :3 (még kérdezgetni fogok készülj)
Lashtonosra, tudjuk

#lashton
Ahj, Andy épp az előbb ment a tvben

olyan helyes, olyan kicseszett jó hangja van, ahw. ésésés én is
minimum ennyi beszámolót kérek mindenkitől

Jól van, nem kell árulkodni rögtön, h mifélére fogom lecserélni a nevem. Remélem, kaptál piros tojást vagy bugyit.
Amúgy nem csak neked, de nekem is nagyon fontos volt ez a topik. Ahogy feljöttem ide, rögtön ez volt az első amit megnéztem. Ajf... azok a nyári emlékek, mikor a fénykora volt ennek a topiknak.
Unalmas mindennapjaimból nincs mit kiragadni, ami említésre méltó lenne. Grr... talán azt, h még jobban elhatalmasodott rajtam a tumblr függőségem. Meg a 5sos fanatikusságom.
Andyhez még hozzátenném, h nővéremmel is megkedveltettem. Sőt, lehet, h ő még nagyon fan lesz, mint én.

Folyton a 'We don't have to dance' számát dúdolja. Nagyon rákapott.
Amúúúúgy, miért olyan kegyetlen velem a világ, h nem képes senki sem puppy Ashyvel elhalmozni engem? Miééért? Ha ő nem is, de akkor legalább a banda többi tagja is csinálhatna róla ilyen puppy filteres vidit.

Or, vki a fandomban is nyugodtan kreálhatna ilyen képet nekem. Mert megveszek érte, plusz leakarom rajzolni. Eddig csak ezt az egyet találtam... De már most meghalok tőle. But! Lehet, h ezért nem csinálnak nekem puppy Ashyt, mert tudják, h meghalnék tőle? Hohh...