Starity

5 Second of Summer

195 oldal 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 01. 10:47 #3801
- törölt felhasználó -    
Boldogságos 2016-ot az egész familynek, és reménykedjünk, hogy arzaylea mielőbb meghal! good.gif lol, kicsit későn írtam, de sebaj biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Nelia, Lovatics04, White Soul
2016. január 01. 17:30 #3802
- törölt felhasználó -    
Idézet (Virdzsiii @ 2016.01.01. 10:47)
Boldogságos 2016-ot az egész familynek, és reménykedjünk, hogy arzaylea mielőbb meghal! good.gif lol, kicsit későn írtam, de sebaj biggrin.gif

Ohmm..koszi.
Gondolom te is utalod Arzayleát. Én se szeretem, de attól még nem reménykedek, hogy meg fog halni.
Biztos csak azert irtad ezt, hogy kifejezd utalatodat iranta, de szerintem ez picit erös volt, h "reménykedjünk, hogy arzaylea mielőbb meghal!"
5 felhasználónak tetszik: TearsOnMirror, Blackheart.com, Nelia, Lovatics04, Dorina1024
2016. január 01. 21:05 #3803
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Boldog új évet nektek! beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Blackheart.com, Nelia, TearsOnMirror
2016. január 02. 19:56 #3804
- törölt felhasználó -    
Idézet (Forever 8 @ 2016.01.01. 17:30)
Ohmm..koszi.
Gondolom te is utalod Arzayleát. Én se szeretem, de attól még nem reménykedek, hogy meg fog halni. 
Biztos csak azert irtad ezt, hogy kifejezd utalatodat iranta, de szerintem ez picit erös volt, h "reménykedjünk, hogy arzaylea mielőbb meghal!"

Igen, tudom biggrin.gif Nem ezt akartam írni, de mire észbekaptam (jó soká) már nem tudtam szerkeszteni az üzenetet. Szóval, sajnálom sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Nelia
2016. január 02. 21:42 #3805
- törölt felhasználó -    
Idézet (Virdzsiii @ 2016.01.02. 19:56)
Igen, tudom biggrin.gif Nem ezt akartam írni, de mire észbekaptam (jó soká) már nem tudtam szerkeszteni az üzenetet. Szóval, sajnálom sad.gif

Semmi baj. smileeee.gif am mi az elején merényletet terveztünk ellene, szóóvaal.... biggrin.gif
2016. január 02. 22:23 #3806
- törölt felhasználó -    
Idézet (Forever 8 @ 2016.01.02. 21:42)
Semmi baj. smileeee.gif am mi az elején merényletet terveztünk ellene, szóóvaal.... biggrin.gif

Rendben akkor biggrin.gif Hahaha, mondjuk igaz rohog.gif
2016. január 02. 22:52 #3807
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
Idézet (Dorina1024 @ 2015.12.31. 21:36)
há' várjál! itt volt az is, hogy lesmárolta Michaelt, a szülinapján, snapchatre felrakta, de rögtön le is szedte! itt nem áll meg az élet ám!

halljátok
arzacskónak mi a snapchat neve? rohog.gif
2016. január 03. 00:11 #3808
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Amnesia 21. - to onlycalcium
2 felhasználónak tetszik: Nelia, Blackheart.com
2016. január 03. 02:13 #3809
- törölt felhasználó -    
Most unatkozásból (nemtudokaludni) megnéztem, hogy Arzaylea kiket követ. Köztük volt a Hey Violet, Justin Bieber, Pia Mia, a Hi or Hey Records, természetesen a 5SOS, Luke, Mikey, és Calum. Azt nem láttam, hogy Ashtont követné-e, viszont egy "@Queen_Arzaylea" nevű felhasználó követettei között van. De furcsa dry.gif
2016. január 03. 15:51 #3810
Nelia
Nelia
gasoline

StátuszI forgive, but I never forget!
Hozzászólás: 5151
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
Idézet (Virdzsiii @ 2016.01.03. 02:13)
Most unatkozásból (nemtudokaludni) megnéztem, hogy Arzaylea kiket követ. Köztük volt a Hey Violet, Justin Bieber, Pia Mia, a Hi or Hey Records, természetesen a 5SOS, Luke, Mikey, és Calum. Azt nem láttam, hogy Ashtont követné-e, viszont egy "@Queen_Arzaylea" nevű felhasználó követettei között van. De furcsa dry.gif

Ne máár.. :-( komolyan követi Pia Mia-t? vár rá a kiképzésem.. rohog.gif
Amúgy ő követi Luke anyukáját, Liz meg nem követte vissza.. rohog.gif de fura, nem?:-)
2 felhasználónak tetszik: Dorina1024, Blackheart.com
2016. január 03. 17:36 #3811
Vans
Vans
game on

Kicsit sem feltűnő ez a "Queen Arzaylea" felhasználónév..... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Nelia, Dorina1024
2016. január 03. 18:53 #3812
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824

az a gáz, hogy csak Luke követte vissza rohog.gif Instán, mindenkit követ de ott is csak Luke követte vissza rohog.gif igen, végig pörgettem az egészet... _nevet.gif húúú de furcsa, hogy csak a drága palija követi őt mindenhol dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Vans, Nelia
2016. január 03. 20:27 #3813
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nelia @ 2016.01.03. 15:51)
Ne máár.. :-( komolyan követi Pia Mia-t? vár rá a kiképzésem..  rohog.gif 
Amúgy ő követi Luke anyukáját, Liz meg nem követte vissza..  rohog.gif de fura, nem?:-)

dede biggrin.gif viszont egyszer retweetelte Arzén egyik tweet-jét, Luke meg tetszikelt egy csajával kapcsolatos tweetet. Arzaylea AMA-s ruhájával volt kapcsolatos, hogy egy csaj (akinek amúgy 'arzaylea komments' a felhasználóneve) megtalálta valamelyik üzletben. és amikor Lukey ezt kedvelte, a kommentek 100%-a arról szólt, hogy "Ó, Istenkém Luke kedvelte", "LOL LUKE KEDVELTE OMGGG", meg ilyenek rohog.gif
2016. január 03. 20:32 #3814
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dorina1024 @ 2016.01.03. 18:53)
az a gáz, hogy csak Luke követte vissza  rohog.gif Instán, mindenkit követ de ott is csak Luke követte vissza  rohog.gif igen, végig pörgettem az egészet...  _nevet.gif húúú de furcsa, hogy csak a drága palija követi őt mindenhol  dry.gif

én most nagyon sajnálom őket..össze vannak zárva azzal a leánnyal rohog.gif
szegénykéim sad.gif
2016. január 03. 20:43 #3815
Nelia
Nelia
gasoline

Megértem Ashton-t.. rohog.gif Ezek szerint ő sem csípi őt.. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Blackheart.com
2016. január 03. 20:47 #3816
Blackheart.com
Blackheart.com
yizhan - bjyxszd

Státuszliving my best fujoshi life ^.^
Hozzászólás: 3585
Csatolások: 1884
Azonosító: 42891
Idézet (Nelia @ 2016.01.03. 20:43)
Megértem Ashton-t..  rohog.gif Ezek szerint ő sem csípi őt..  rohog.gif

Háh, ajánlom is a kis Ananászomnak, h értsen a dolgokból. Mert különben lesz-kapsz. rohog.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Nelia, Vans
2016. január 04. 01:54 #3817
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

MINDENKI OLVASSA EL!
sokan nem csípitek Arzayleát, valószínűleg lesz olyan, aki ezek után se fogja. Tegnap kiírta ezt a szöveget, amiért nagyon büszke vagyok rá, és már értem Lukeot és értem miért őt választotta.
AKINEK VALAMI ROSSZ MEGJEGYZÉSE LENNE TARTSA MAGÁBAN!
"Nem akarok itt ulni es listazni mindent amit rosszul csinaltam az eletemben, mert nem hiszem, hogy kiferne ide. De elfogadom a hibaim es mindig tanulok. Sok banaton tul vagyok (nem tudom ertelmesebben) amik arra kesztettek hogy maskepp kezeljem az eletet . Csak szeretnek bocsanatot kernj mindenert amit tettem ami bantott (felzaklatott nem vagom biggrin.gif) titeket. Nem akarom hogy ezt ugy lassatok mint egy szar bocsanat keres vagy egy "karelharitas". Ez a valami ebren tart engem ejjelente. Nem akarom hogy utaljatok. Nem akarok az oka lenni annak hogy a fandom szetesik. Sokkal jobban hasonlitok ratok
Mint azt hinnetek. A depressziotol kezdve a szorongason at az almatlansaig. Nem tudom elmondani nektek hogy milyen az igazi boldogsaag egeszen 6hoszerencsemlottig, de most mar tudom. Lehet hogy mashogy kezelem a dolgaim
Mint ti de ez nem teszi ezt rossza vagy jelenti hogy megjatszom a betegseget (ezt a reszt pontosan nem ertem) csak 21 eves vagyok ossze fogok zavarni dolgokat de ez az elet es biztos fogok hibazni csak azert h tanuljak belole. Nem igazan vagyok joban azzal a szoval hogy problemas de sajnalom hogy problemas vagyok. Csak szeretnem tovabbra is erezni ezt a boldogsagot amihez eddig sosem volt eddig szerencsem"
Ha mi nem viselkedünk vele normálisan ő hogy tehetné ezt? Mindenki gondolkozzon el magában. Én megtettem, de biztos, hogy még sokat fogok rajta rágódni. A halálát tervezgetjük itt, pedig közben szegénynek el kell tűrnie a bántásokat. Csak boldog szeretne lenni. Adjuk meg neki legalább ezt. Köszönöm. xx
5 felhasználónak tetszik: Blackheart.com, Nelia, Dorina1024, Vans, TearsOnMirror
2016. január 04. 18:15 #3818
Vans
Vans
game on

Idézet (Lovatics04 @ 2016.01.04. 01:54)
MINDENKI OLVASSA EL!
sokan nem csípitek Arzayleát, valószínűleg lesz olyan, aki ezek után se fogja. Tegnap kiírta ezt a szöveget, amiért nagyon büszke vagyok rá, és már értem Lukeot és értem miért őt választotta.
AKINEK VALAMI ROSSZ MEGJEGYZÉSE LENNE TARTSA MAGÁBAN! 
"Nem akarok itt ulni es listazni mindent amit rosszul csinaltam az eletemben, mert nem hiszem, hogy kiferne ide. De elfogadom a hibaim es mindig tanulok. Sok banaton tul vagyok (nem tudom ertelmesebben) amik arra kesztettek hogy maskepp kezeljem az eletet . Csak szeretnek bocsanatot kernj mindenert amit tettem ami bantott (felzaklatott nem vagom biggrin.gif) titeket. Nem akarom hogy ezt ugy lassatok mint egy szar bocsanat keres vagy egy "karelharitas". Ez a valami ebren tart engem ejjelente. Nem akarom hogy utaljatok. Nem akarok az oka lenni annak hogy a fandom szetesik. Sokkal jobban hasonlitok ratok
Mint azt hinnetek. A depressziotol kezdve a szorongason at az almatlansaig. Nem tudom elmondani nektek hogy milyen az igazi boldogsaag egeszen 6hoszerencsemlottig, de most mar tudom. Lehet hogy mashogy kezelem a dolgaim
Mint ti de ez nem teszi ezt rossza vagy jelenti hogy megjatszom a betegseget (ezt a reszt pontosan nem ertem) csak 21 eves vagyok ossze fogok zavarni dolgokat de ez az elet es biztos fogok hibazni csak azert h tanuljak belole. Nem igazan vagyok joban azzal a szoval hogy problemas de sajnalom hogy problemas vagyok. Csak szeretnem tovabbra is erezni ezt a boldogsagot amihez eddig sosem volt eddig szerencsem"
Ha mi nem viselkedünk vele normálisan ő hogy tehetné ezt? Mindenki gondolkozzon el magában. Én megtettem, de biztos, hogy még sokat fogok rajta rágódni. A halálát tervezgetjük itt, pedig közben szegénynek el kell tűrnie a bántásokat. Csak boldog szeretne lenni. Adjuk meg neki legalább ezt. Köszönöm. xx

Tulajdonképpen lehet, hogy tényleg nem egy szörnyűség a csaj, csak a fandom nagyította fel. Emlékeztek, mikor Bryanaról szóló botrányos DM képek voltak? Mind szerkesztett volt. Rengetegen utálták, mostanra viszont teljesen megbékéltünk vele mert - úgymond - megismertük és rájöttünk, hogy egy aranyos lány. Lehet Arzayleát (huh félórába telt mire leírtam a nevét rohog.gif ) is megfogjuk kedvelni, bár az is lehet, hogy tényleg bunkó (bár ezt azért már kétlem)... na jó, már én sem tudom mit beszélek de vagy fél óráig írtam ezt a pár sort szóval már nem törlöm ki rohog.gif rohog.gif
Én inkább ebbe az Arzayleás ügynél a háttérben maradva eszem a csokit, Malum ff-eket olvasok és figyelem a történéseket. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Dorina1024, TearsOnMirror, Lovatics04, Blackheart.com
2016. január 04. 19:50 #3819
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Idézet (Vans @ 2016.01.04. 18:15)
Tulajdonképpen lehet, hogy tényleg nem egy szörnyűség a csaj, csak a fandom nagyította fel. Emlékeztek, mikor Bryanaról szóló botrányos DM képek voltak? Mind szerkesztett volt. Rengetegen utálták, mostanra viszont teljesen megbékéltünk vele mert - úgymond - megismertük és rájöttünk, hogy egy aranyos lány. Lehet Arzayleát (huh félórába telt mire leírtam a nevét rohog.gif ) is megfogjuk kedvelni, bár az is lehet, hogy tényleg bunkó (bár ezt azért már kétlem)... na jó, már én sem tudom mit beszélek de vagy fél óráig írtam ezt a pár sort szóval már nem törlöm ki rohog.gif  rohog.gif 
Én inkább ebbe az Arzayleás ügynél a háttérben maradva eszem a csokit, Malum ff-eket olvasok és figyelem a történéseket. rohog.gif

olyan jó Mukeos blogot olvastam btw:(
2 felhasználónak tetszik: Nelia, TearsOnMirror
2016. január 05. 09:35 #3820
Nelia
Nelia
gasoline

Idézet (Lovatics04 @ 2016.01.04. 19:50)