5 Second of Summer
2015. december 24. 10:36
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
2015. december 24. 16:55
Nagggyon boldog Karäcsonyt kivänok Mindenkineek!
es mondanam, hogy legyen feher Karacsony, de ezz nem igazan fog teljesulni
es mondanam, hogy legyen feher Karacsony, de ezz nem igazan fog teljesulni
1 felhasználónak tetszik:
TearsOnMirror
2015. december 24. 17:49
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Hát csajszikák, tegnapi elvonulásomnak hála új fejezettel rukkolok elő, így Szenteste. Boldogságos Karácsonyt az egész 5SOSFamnek!
Fire In My Heart
Fire In My Heart
2015. december 25. 01:11
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
2015. december 25. 21:30
Anyukam, es a Baratja, na meg Én kocsikazunk es kozbe szol a radio. Persze en sosem szoktam autoba radiot hallgatni, hanem inkabb a telefonomba levo zeneket hallgatom a fejhallgatommal.
A hangero epp olyan volt, hogy egy kicsit lehessen hallani, hogy mi megy a radioba.
Egyszercsak felcsendul egy olyan szam, aminek hasonlitott az uteme a 5sos-Hey everybody utemehez. Amikor meghallottam, reflexbol levettem (lerancigaltam) a fejemrol a fejhallgatot, azt kiabalva, hogy: "jahjjj de szeretem ezt a szamooot!!" De.. De persze h nem 5sos szam szolt. Hanem, zenenek nem nevezheto valami.
En: (amikor meg nem voltam tisztaba h valoban 5sos szam ugye azt kiabaltam, "hogy mennyire szeretem ezt a szamot!)
Szulok: *wtf fej* ezt!?
En: Ohmm.. Jahh mégsem....
Kicsit sem egtem be..
A hangero epp olyan volt, hogy egy kicsit lehessen hallani, hogy mi megy a radioba.
Egyszercsak felcsendul egy olyan szam, aminek hasonlitott az uteme a 5sos-Hey everybody utemehez. Amikor meghallottam, reflexbol levettem (lerancigaltam) a fejemrol a fejhallgatot, azt kiabalva, hogy: "jahjjj de szeretem ezt a szamooot!!" De.. De persze h nem 5sos szam szolt. Hanem, zenenek nem nevezheto valami.
En: (amikor meg nem voltam tisztaba h valoban 5sos szam ugye azt kiabaltam, "hogy mennyire szeretem ezt a szamot!)
Szulok: *wtf fej* ezt!?
En: Ohmm.. Jahh mégsem....
Kicsit sem egtem be..
2015. december 26. 00:01
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
2015. december 27. 10:36
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Sziasztok!
2016-ban lesz Bécsben koncert, gondolom sokan tudjátok már meg minden, én viszont még új tag vagyok a fandomban, szóval érdekelne, hogy innen megy-e valaki, mert én nagyon szeretnék, csak hát fogalmam nincsen, hogy mégis mikor kéne megvennem a jegyet meg hogyan fogok kijutni.
Valaki volt már vagy menne most?
Mert ha van ilyen, legalább egy ember, esetleg elláthatna egy csepp információval arról, hogy mikor veszi a jegyet és melyik részre érdemes, stb, ami ilyenkor felmerülhet. Az se baj, ha nem 5SOS koncert volt, mert inkább maga a helyszín meg az odajutás, amin el kell gondolkodnom.
Előre is köszi, és bocs a hirtelen idepofátlankodásért.
2016-ban lesz Bécsben koncert, gondolom sokan tudjátok már meg minden, én viszont még új tag vagyok a fandomban, szóval érdekelne, hogy innen megy-e valaki, mert én nagyon szeretnék, csak hát fogalmam nincsen, hogy mégis mikor kéne megvennem a jegyet meg hogyan fogok kijutni.
2015. december 27. 11:08
Idézet (rammievengeance @ 2015.12.27. 10:36)
Sziasztok!
Mert ha van ilyen, legalább egy ember, esetleg elláthatna egy csepp információval arról, hogy mikor veszi a jegyet és melyik részre érdemes, stb, ami ilyenkor felmerülhet. Az se baj, ha nem 5SOS koncert volt, mert inkább maga a helyszín meg az odajutás, amin el kell gondolkodnom.
Szia! Én inkabb atadom a zot a tobbieknek, mivel nem megyek. Hát persze, hogy akkor megyunk kurandulasra az osztallyal.
A jegyet meg online szoktak altalabanegvenni.
Tobbiek? Hogy alltok a koncerttel?
2015. december 27. 12:56
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Idézet (Forever 8 @ 2015.12.27. 11:08)
Szia! Én inkabb atadom a zot a tobbieknek, mivel nem megyek. Hát persze, hogy akkor megyunk kurandulasra az osztallyal.
de ha esetleg tudtam volna menni, akkor a szuleim vittek volna ki. De ugy hallottam, hogy május 12.-ére szervezett valaki a fanoknak egy oda-vissza utat Bécsbe a koncertre.
A busz rohadt drága, szerintem olcsóbba belejön, ha autóval vagy vonattal mennél. A benzin/nafta is sokkal olcsóbb lenne, mint a busz.
2015. december 27. 12:58
Idézet (Nelia @ 2015.12.27. 12:56)
A busz rohadt drága, szerintem olcsóbba belejön, ha autóval vagy vonattal mennél. A benzin/nafta is sokkal olcsóbb lenne, mint a busz.
Te se tudsz menni, ugye?
2015. december 27. 13:05
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Sziasztok!
Állítólag menni fogok, remélem nem jön semmi közbe. Engem ha visznek mindenképp autóval, de nálunk felmerült a vonat is. Még nem voltam koncerten arra, szóval izgulok, hogy minden oké legyen. És hogy mikor fogom megvenni a jegyet? Fogalmam nincs. Minél hamarabb. Most jelenleg anyagilag is állnék úgy, hogy simán megtudnám venni.
Nelia
2015. december 27. 17:41
|
|
Dorina1024høgh |
|
Sziasztok!
Szia!
Grace mellett elméletileg én is ott leszek. Nekem a kijutásom szerintem autóval lenne, mindössze két órás nekem. Nem csak májusban, hanem júniusban lesz ha jól emlékszem koncert, így ha az tényleg igaz, én arra megyek, mert suli akkor nekem már nem lesz. Vagyis pótszüleimnél leszek Németbe, így nem Viennába lennék. Mint a One Direction. Szóval ja. De ez sem biztos, hogy megyek csak elengednek. Az más kérdés, hogy a jegyet a kezembe tarthatom e majd.
2015. december 27. 19:47
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Idézet (Dorina1024 @ 2015.12.27. 17:41)
Szia!
Grace mellett elméletileg én is ott leszek. Nekem a kijutásom szerintem autóval lenne, mindössze két órás nekem. Nem csak májusban, hanem júniusban lesz ha jól emlékszem koncert, így ha az tényleg igaz, én arra megyek, mert suli akkor nekem már nem lesz. Vagyis pótszüleimnél leszek Németbe, így nem Viennába lennék. Mint a One Direction. Szóval ja. De ez sem biztos, hogy megyek csak elengednek. Az más kérdés, hogy a jegyet a kezembe tarthatom e majd.
Ha mész tudod mi a dolgod..
köszi..
Dorina1024
2015. december 27. 20:03
|
|
Dorina1024høgh |
|
Idézet (Nelia @ 2015.12.27. 19:47)
Ha mész tudod mi a dolgod..
Sok-sok képet calumról
köszi..
köszi..
minek csináljak, ha vele élsz?
Q&A?
2015. december 27. 20:12
|
|
Dorina1024høgh |
|
Idézet (Nelia @ 2015.12.27. 20:09)
Hogy ne unatkozz.. 
khmm... nem unatkoznék... ha tudod mire gondolok
Nelia
2015. december 27. 20:13
|
|
Neliagasoline |
|
Idézet (Dorina1024 @ 2015.12.27. 20:12)
khmm... nem unatkoznék... ha tudod mire gondolok
bár te hogy ne tudnád 
Aztán nehogy calum fenekét bámult..
Dorina1024
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.