Elérkezett ez a nap is. Mit is mondhatnék, én, aki csak 4 hónapja vagyok tagja a 5SOSFamnek? Talán annyit, h e 4 hónap teljesen megváltoztatta az életem? Nem tudom elképzelni a srácok nélkül a mindennapjaimat. Nem telik el úgy nap, h ne hallgatnám a számaikat, vagy ne néznék videókat róluk. Sőt, görcsösen várom a fejleményeket némelyik interjúról, fellépésükről szóló videókról, képekről/ gifekről...
De itty bitty little bit-et ugorjunk vissza a kezdetekhez: világosan emlékszem a tavalyi VMAs fellépésüknél csak húztam a szám, h "kik ők, meg mik ezek a kis izék? és mit akarnak ezek négyen?" Erre egy évvel később, pontosítva aug.16án meglestem a She's Kinda Hot klipjét. Már az első pillanatban, ahogy megszólalt a gitár és meghallottam Luke hangját, elkapott vmi furcsa érzés. Aztán annyira beleszerettem a dalba, hogy állandóan azt hallgattam. És 3 nap múlva már azon kaptam magam, h letöltöttem az első albumjukat, és naphosszat csak azt hallgattam. Ekkor már érezhető volt, h kezdtem rajongóvá válni. Nem is beszélve, a temérdek mennyiségű videóról, amit megnéztem róluk. Jesus, komolyan nem ismerek magamra. Utóbbi időben nem igazán voltam ennyire fanatikus, mint amilyen most vagyok. Az egész tumblröm csak velük van tele. Vagy 8 5sos page-t is bekövettem. Szeptemberben csak azért regisztráltam twitterre, h szavazhassak rájuk a MTV EMA-n.
Nem tudok semmi másról beszélni, csakis róluk. Mindenről csakis ők jutnak eszembe. A dalaik, az ökörködéseik az interjúkból/klipekből... stb. So, that's love, bitches.
And, so proud vagyok a bandára, amiért ilyen nagy sikereket értek el, kevesebb mint 2 év alatt. Azért külön pacsi jár nekik, h a fellépéseken mindig a legjobb formájukat hozzák. Látszik, h szívvel-lélekkel csinálják azt, amit. A másik, amit nagyon szeretek bennük, az az, h minden rajongóval kedvesek, és folyamat megköszönik nekünk (twitteren, kis videóüzikben or interjúkban), h kiállunk mellettük, és szeretjük őket.
Mindemellett, nekik köszönhetően megismertem 5 nagyszerű leányzót -titeket csajok, Jess, Viv, Eszti, Kami és Grace-, akiket imádok, egytől egyig. Mindennap várom az üzijeitek, mert sokkal jobb kedvem lesz, ha beszélhetek veletek. Olyan kis elcseszettnek érzem magam, ha egy napig nem beszélünk..
Elég rosszul érintett a dolog, h az utóbbi időben elhanyagoltuk a topikot, és csak ritkán irkálunk be ide. És akkor is csak Luke-ot szidjátok, holott pont, h az ellenkezőjét kéne tenni. Ezzel nem azt akarom mondani, h el kell fogadnunk azt a Raptork.vát, isten ments! Én sem vagyok elragadtatva tőle, meg attól sem, h Luke-ot ennyire tudja irányítani bizonyos dolog. Babe, sztem te érted mire gondolok.(: Csak azt akarom mondani, h nem kéne emiatt megutálni szegényt, és minden lehetséges oldalon ócsárolni őt és a nőjét. Nem csodálkozom, h némelyik rajongót törölte Luke. Én sem örülnék neki, ha a pasimat leszólnák. Pláne olyan ocsmány módon, ahogy néhány fan megtette. Mert azért valljuk be őszintén, csendesebben is lehet vkit utálni. Nem igaz?
No, de nem ezen van a hangsúly. Hanem azon, h NÉGY ÉVES A 5 SECONDS OF SUMMER!!!
#4YearsOf5SOS

4 felhasználónak tetszik: