Idézet (Dorina1024 @ 2015.11.12. 21:02)
képzeljétek, elkezdtem olvasni egy könyvet. A bitófa árnyékában. eljutok a második fejezetig. erre látom, hogy az egyik szereplőt Hoodnak hívják. csak egy problem van. hogy ez Hood kisasszony. ekkora pofára esést, b.szki

pedig már tök örültem, hogy valamilyen tuti f.sza nemes Hood lesz, erre kiderült, hogy egy csóró Hood kisasszony

ez van, ezt kell szeretni

megesik az ilyesmi, honey.
ha már epic faileknél tartunk. a minap eszembe jutott egy srác, akiért csorgattam a nyálam, reggelente suliba menet a buszozásnál.

tavaly ősztől egészen idén áprilisig.
hisz ekkor voltam sulis. már akkor megjegyeztem magamban, h
ez a pasi vkire kib.szottul hasonlít... és most, fél évvel később esett le, h kire.

annyit mondanék a külsejéről: szőke, k.va jól belőtt hajú. amolyan felfelé fésült. vadító kék szemek. csókos ajkak. és olykor tátott száj és felvont szemöldök. fekete skinny jean, fekete convers és bordó izompóló
-vagy minek is nevezzem?-. és néha alkalomadtán volt egy bordó baseball sapija is, amit állandóan fordítva viselt.

már csak egy ajakpiercing kellett volna a srác lipjébe nyomatni, és máris meg van az instant
magyar Luke Hemmings.

és b.ki, h lehetek ennyire tufa, h akkor nem voltam fan?

így is megőrjített a srác, hát akkor mi lett volna, ha még fan is vagyok? még a végén autogramot is kértem volna tőle