Idézet (Lovatics04 @ 2015.11.05. 16:59)
- mondta a másoduncsim is és még is most a madárürüléket is többe nézi.
de költői voltam
de költői voltam
hagyd abba most jó? tudod mennyit jelentesz nekem ebbe a szar világba? te vagy az egyetlen olyan ember aki megért, jó? és ha ezt nem fejezed be, engem is elfogsz veszíteni, mert úgy fogom érezni, hogy nincs szükséged rám és már nem kellek semmire. és ez fájni fog nekem, mert te vagy az első internetes barátnőm akivel eddig beszéltem telefonon, te vagy az első, aki eddig nem hagyott el, te vagy az első, akinél úgy éreztem, nem vagy olyan, mint a többi lány. ezeregy internetes barátom volt.. egyikekkel sem voltam olyan jóba, mint veled. vagyis volt egy valaki, de elhagyott az egyik napról a másikra. ott fogadtam, meg soha többé nem kell nekem ilyen barátnő/barát, mert úgy is elhagy, mivel nincs bennem semmi jó. de veled kivételeztem.. és lám egy olyan tökéletes barátság alakult ki, amit nem akarok cserben hagyni. elfogsz veszíteni engem is, ha azt fogod csinálni, de tényleg.. és nem akarom, hogy ez legyen. úgy, hogy összeszeded magad és a lábadra állsz, mert erős, gyönyörű, talpraesett, kiváló lány vagy, aki tudja, hogy ilyen dolog nem fog kifogni rajta. ajánlom, hogy gondolkozz ezen, nekem hatalmas veszteség lenne elveszítenem téged.. mert szeretlek, te lüke

3 felhasználónak tetszik: