Idézet (TearsOnMirror @ 2015.09.23. 19:09)
Minálunk mindig vannak olyan órák, amin simán belehet aludni. Az etika a szundióra, olyankor mindenki ül és bámul ki a fejéből, a tanár már ordít, hogy szóljunk valamit.
Meséljetek valamit volt valami izgi a suliba? Esetleg vicces? Mint látjátok nincs életem... Ja de van, csak az rohadt unalmas. 
mi még tesin is alig élünk
fúú azt hiszem hétfőn (?) az irodalom tanárnő azzal szórakozott, hogy a Bálintot visszabuktatja.
Tanárnő vékony hangon, Bálint fejét simogatva: És akkor még jövőre is én tanítalak, szeretnéd Bálintka?
Bálint vékony hangon vigyorogva: Nem nem. Örülök ha ezt az évet kibírom magával.
Tanárnő ugyanazon a hangon: Óóó, de kedves vagy! Na hát én úgy szeretném, kell az neked, hogy még egy évig én tanítsalak?
Bálint ugyanazon a hangon: Nem kell!
Tanárnő még mindig azon a hangon: Akkor sürgősen kezdj el tanulni.
és még pár szünetbeli akciónk. ezek nagy részben én és drága Szabolcsom.
egyik az az volt hogy összekulcsolt ujjakkal álltunk és a volt angol tanárom ilyet kérdez hogy mi járunk e. erre a barom szabi azt mondja hogy igen én meg gyomorszájon vágom. ilyet szól hogy "kösz Cica én is szeretlek".
tesinél meg az egyik ujjamon volt egy kicsi fekete hajgumi megint megfogta a kezemet erre eltűnik az a gumi. ilyet szólok "b.zdmeg Szabi hol van a hajgumim" erre válaszol "a b.zdmegot ma megkapod tőlem"
szerintetek?

3 felhasználónak tetszik: