Idézet (Dorina1024 @ 2015.09.18. 19:49)
Egy nap aktívoskodás után, Jessica visszavonul. Ha Eszti nem írja meg, talán meg sem tudom. Tény és való, hogy fáj. Borzasztóan. Végre, nagyjából kikerültem a depressziómból, bár a vágások élénken virítanak a karomon. Erre jön 3 kép, amik fájnak, úgy ahogy eddig soha. Lehet, hogy csak egy éjszakára kellett neki, lehet nem. Bryana és Ashton kapcsolatát az elejétől fogva támogattam, mert Bryana egy nagyon aranyos lány, akire ha ránézek látszik, hogy Ashtontól nem a hírneve vagy a pénze kell neki, hanem a szíve és a szeretet. De ránézek erre a r.bancra, és lerí róla, hogy Luketól nem kell neki más, csak a pénze, meg hogy ő Luke Hemmings a 5 Seconds of Summer-ból. 50 tonna smink, és olyan mint egy k.rva. Csak rá kell nézni a képeire! Tudom, hogy nem helyes külső alapján ítélkezni, de nincs olyan ember a világon, aki ne tenné ezt! Menjen csak vissza a volt palijához, aki olyan csúnya mint ő, és rontsa ott a levegőt, ne Bryana körül, mint 5SOS barátnő! Mert Luke mellé egy milliószor jobb lány kell!! Nem egy ilyen k.rva, aki 50 tonna smink ellenére is olyan mint egy bányarém!
és most mindenkit aki itt van, mostantól a nevem Jessica, és ennek a becenevei a Jess már nem bejövős. Meg nem érzem magam túl jó e névtől. Frusztráló. Szóval művésznevén Jessica Irish és később igazi neve ként, visszavonul a párnái közé, és ismételten álmatlan éjszakák elé néz, és csak a sírás fogja újra elaltatni, nem szívszerelme, Luke Hemmings hangja. Goodbye my little family.
Ilyenkor össze kell tartanunk jóban rosszban. Mindenkinek fáj. De nem tudunk mit tenni.