Íme, a 2013-as Disney-legendák
2013. augusztus 08. 16:41
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Gratula nekik
még nem hallottam a díjról
2013. augusztus 08. 17:42
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Érdekesen nézki a díj, tetszik. :-)
2013. augusztus 08. 18:00
Amikor rányomtam azt hittem, hogy majd 9-10 éveseket fognak díjazni de ez nem az szerencsére. Itt tehetséges embereket díjaznak, akik meg is érdemlik. Jó cikk lett.
2013. augusztus 08. 18:37
először én is azt hittem hogy gyerekeknek adják át de nem így lett. Ennek örülök:)
2013. augusztus 08. 18:41
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
crony4-nek adom a véleményét.
2013. augusztus 08. 19:27
Csatlakozom: Hála istennek nem a mai "tehetségeket" díjazzák, így van is értelme. Steve Jobs-ról nem is tudtam. meglepő.
2013. augusztus 08. 19:28
Gratulálok minden nyertesek, megérdemlik mindannyian!
2013. augusztus 08. 23:19
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Köszönöm mindenkinek!
Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket.
Sajnálattal hallom, hogy nem sokan ismeritek őket. Tudom, többségük nem egy nagy sztár, de például Steve Jobs vagy Billy Crystal neve nekem a Disney nélkül is sokat mondana.
No mindegy, csak azt szeretném mondani, hogy Steve egyszerűen szólva kb. a Pixar tulajdonosa volt, így mikor a Disney 2006-ban megvette a Pixart, akkor ő vált a legnagyobb Disney-részvényessé.
Glen Keane pedig kifejezetten hatalmas arc, szinte az összes kedvenc karakteremet ő keltette életre.
Többen is fájlaljátok, hogy nincs női díjazott: emiatt ne csüggedjetek, ettől már több nő is megkapta ezt az elismerést, csak idén alakult így. Utoljára például 2011-ben adták át, akkor 6 nő is megkapta.
Amúgy ha valakit komolyabban érdekel, itt a teljes névsor.
Sajnálattal hallom, hogy nem sokan ismeritek őket. Tudom, többségük nem egy nagy sztár, de például Steve Jobs vagy Billy Crystal neve nekem a Disney nélkül is sokat mondana.
No mindegy, csak azt szeretném mondani, hogy Steve egyszerűen szólva kb. a Pixar tulajdonosa volt, így mikor a Disney 2006-ban megvette a Pixart, akkor ő vált a legnagyobb Disney-részvényessé.
Glen Keane pedig kifejezetten hatalmas arc, szinte az összes kedvenc karakteremet ő keltette életre.
Többen is fájlaljátok, hogy nincs női díjazott: emiatt ne csüggedjetek, ettől már több nő is megkapta ezt az elismerést, csak idén alakult így. Utoljára például 2011-ben adták át, akkor 6 nő is megkapta.
Amúgy ha valakit komolyabban érdekel, itt a teljes névsor.
2013. augusztus 09. 08:53
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
a Disney meséken nőttel fel
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: