Ariana Grande albuma csupa meglepetés
2013. augusztus 08. 13:18
Az előző albumborító Arianasabb lett volna.
Biztos vnem veszem meg
Bocs Ariana bírlak de ilyen degerenáltakkal csinálsz albumot...
2013. augusztus 08. 13:19
|
|
dorottyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 181363 offline
|
Nekem nem tetszenek a dalai se a hangja! Beyonce, Rihanna, Lady gaga... ha majd ők adnak ki új CD-t az már érdekelni fog, ennek a lánynak soha nem venném meg a CD-jét. Én hatalmas tehetségeket futtatnák és nem pazarolnám az időmet ilyenekre. Lehet hogy tehetséges, de nem nagy durranás. Az emberek viszont a nagyon jóra várnak nem egy 100. Disney vagy milyen énekesre...már túl sok van belőlük
2013. augusztus 08. 13:25
Már várom.:)Kiváncsi vagyok a közös számra Justinnal.*-*
2013. augusztus 08. 13:29
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Nem a stílusom, bár elég tehetséges.
Eh a csaj is jól ért hozzá, hogy kell köztudatban tartani, illetve reklámozni egy albumot, ez már vagy az ötödik cikk az új nagylemezéről ><
Eh a csaj is jól ért hozzá, hogy kell köztudatban tartani, illetve reklámozni egy albumot, ez már vagy az ötödik cikk az új nagylemezéről ><
2013. augusztus 08. 13:44
15-ből öt dalon működtek közre világsztárok. Biztos jó eladást akar.
2013. augusztus 08. 13:52
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
belieber: pár hónappal ezelőtt senki se volt ? Ariana 2010-ben vált ismerté a Victoriousban, nem hiszem, hogy ez csak pár hónap lenne.
Cikkhez: nagyon várom már az albumot, csak azt bánom hogy összeált bíberkével
Cikkhez: nagyon várom már az albumot, csak azt bánom hogy összeált bíberkével
2013. augusztus 08. 14:12
Szerintem kellemes hangja van, de a The Way gagyisága után nem hiszem, hogy olyan jó lenne az album. Továbbá nekem a borító sem tetszik.
2013. augusztus 08. 14:14
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Áááááá Pink Champagne!!!!
el sem hiszem, hogy rajta lesz!!! Ez a kedvenc számom! Végre!!!
Nem is gondoltam volna, hogy Justin-nal is lesz duettje
Sose hallottam még, hogy mondta volna! Na de sebaj!
Engem nem zavar. Szerintem ez jobb borító, mint amit először akartak az albumra az a rózsaszín...
Az meg kár, hogy a Put Your Hearts Up-ot nem tették rá
Az meg kár, hogy a Put Your Hearts Up-ot nem tették rá
2013. augusztus 08. 14:20
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Sajnálom hogy a PYHU nincs rajta, viszont az Almost Is Never Enough, Pink Champagne és a Boyfriend Material már most nagy kedvencem.
És van egy olyan érzésem hogy a My Piano is nagy favorit lesz nálam.
Nem tudom meddig bírok még várni, de kicsit büszkeséggel tölt el hogy 3 év után végre sikerült összehozni az albumot, és szép lassan minden álma valóra válik.
2013. augusztus 08. 15:22
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Már nagyon várom, biztos jó album lesz, és alig várom a duetteket
2013. augusztus 08. 15:31
Nagyon várom már az albumot. ^^ A duettekre meg nagyon kíváncsi vagyok.
Ez a borító sokkal jobb, mint a rózsaszín, de az se volt rossz.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: