És örülök, h tetszik a cikk :$ :$ Köszönöm! ^-^
A legsikeresebb videoklipek: Backstreet Boys
2013. augusztus 08. 07:26
Oh, az Everybody... emlékszem, sokáig nem tudtam eldönteni, hogy A.J. és Kevin micsodák... később kiderült, hogy A.J. Eric az Operaház fantomjából, Kev meg Dr. Jekyll és Mr. Hyde
A Nick melletti két csajt mázlistának tartom a mai napig, amiért Nickkel dolgozhattak együtt
2013. augusztus 08. 11:19
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Köszi a cikket, jó volt kicsit nosztalgiázni. Igaz, önszántamból nem szoktam elindítani egy számukat se, de ha megy a TV-ben, rádióban, felkapom rá a fejem a mai napig. Nekem Brian volt a kedvencem.
2013. augusztus 09. 11:55
Marla!
Írtam lentebb, hogy csak ÖT VIDEÓT LEHET A CIKKBE ÍRNI! Ezek voltak a legsikeresebbek, nézz utána youtubeon!
Mercy06!
A leírás alapján az I Want It That Wayt kerested... az volt az? :$
Írtam lentebb, hogy csak ÖT VIDEÓT LEHET A CIKKBE ÍRNI! Ezek voltak a legsikeresebbek, nézz utána youtubeon!
Mercy06!
A leírás alapján az I Want It That Wayt kerested... az volt az? :$
2013. november 24. 22:55
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Mercy06 @ 2013.08.07. 13:54)
nagyon jó cikk lett. nagyon szeretem őket és a dalaikat.
Viszont van egy kérdésem. már régóta keresem azt a klipjüket amiben valami fehér szobában énekelnek ha jól emlékszem fehér ruhában.Több nem maradt meg, sőt még a dal se. :/ de nagyon tudni akarom melyik az
Viszont van egy kérdésem. már régóta keresem azt a klipjüket amiben valami fehér szobában énekelnek ha jól emlékszem fehér ruhában.Több nem maradt meg, sőt még a dal se. :/ de nagyon tudni akarom melyik az
szerintem a Get down-ra gondolsz
hogy én ezt a cikket eddig miért nem láttam? utólag is hatalmas köszönet érte
a többi nagy kedvencem, ami nincs itt: Everybody, I still, Incomplete, Just want you to know, Shape of my heart, The call
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: