Bella Thorne számára fontos az állatvédelem
2013. augusztus 07. 13:41
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nem nagy dolog. Ilyen live chatet már Selena is csinált sokat, meg Ariana is rengetegszer!!
2013. augusztus 07. 13:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Van is miből jótékonykodnia...
Bella nagyon aranyos kis csaj.
Bella nagyon aranyos kis csaj.
2013. augusztus 07. 13:46
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Mert ő csak csupa jó és színes pillangó.
Fogadok majd erről is ír egy könyvet. Tipikus egy útra szóló-ingyenjegy az önreklám fedélzetén. Mielőtt még valaki félreértene, nem ott van a gond,hogy szereti az állatokat,vagy hogy szeretne segíteni rajtuk,de miért kell ezt hirdetni mint egy igét? Ha már ennyire csodálja Ryan Goslingot (mondjuk őt van is miért) akkor legalább követhetné a példáját, miszerint egy-egy ilyen heti kis MTVs interjút bármikor visszautasíthat,mert vannak akiknek nem hiányzik a jelenléte a hírekből. Mevan? Úgy már nem is segíthet az állatokon,hogy ország-világ tudomást szerezne az ő jóságáról? Ugyanmár!
Fogadok majd erről is ír egy könyvet. Tipikus egy útra szóló-ingyenjegy az önreklám fedélzetén. Mielőtt még valaki félreértene, nem ott van a gond,hogy szereti az állatokat,vagy hogy szeretne segíteni rajtuk,de miért kell ezt hirdetni mint egy igét? Ha már ennyire csodálja Ryan Goslingot (mondjuk őt van is miért) akkor legalább követhetné a példáját, miszerint egy-egy ilyen heti kis MTVs interjút bármikor visszautasíthat,mert vannak akiknek nem hiányzik a jelenléte a hírekből. Mevan? Úgy már nem is segíthet az állatokon,hogy ország-világ tudomást szerezne az ő jóságáról? Ugyanmár!
2013. augusztus 07. 13:47
Bella nekem nagyon szimpatikus. A legtöbb olyan színész, aki ennyire fiatalon került a nyilvánosság elé, már javában drogozik, alkoholistává változik. Bella azonban inkább felhasználja a hírnevét. Ez dicséretes!
2013. augusztus 07. 14:12
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Atyám.. mindenki avval van el, hogy "mert fiatalon került a nyilvánosság elé" és mivan Selenaával, Demivel? Ők már 5-6 évessen rendessen szerepeltek
(Lovatic vagyok..) Bella pedig csak 12-13 évessen.. kis matek nemárt.
És szerintem szép, és jó színésznő. És nagyon szép dolog, hogy segít másokon.. és kihangsújozom.. JÓ színésznő.!
2013. augusztus 07. 14:14
|
|
dorottya1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 190770 offline
|
Szép volt tőlle!
2013. augusztus 07. 14:20
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Nagyon aranyos!
Én is szeretem az állatokat és a Merida a bátort!
Én is szeretem az állatokat és a Merida a bátort!
2013. augusztus 07. 14:47
nagyon szeretem őt, tényleg jó példakép...és az állatokat is szeretem
<3
2013. augusztus 07. 14:50
"Lizania
Élő chat omg.gif Azt úgy hívják twitcam.
Az meg mind szép és jó, de kétlem, hogy ő olyan hű de sokat tenne az állatokért." te honna tudod h mennyit tesz az állatokért?
Élő chat omg.gif Azt úgy hívják twitcam.
Az meg mind szép és jó, de kétlem, hogy ő olyan hű de sokat tenne az állatokért." te honna tudod h mennyit tesz az állatokért?
2013. augusztus 07. 14:53
Annyira örülök,hogy valaki tesz is azért,hogy az állatoknak jobb legyen.
2013. augusztus 07. 16:11
Minden elismerésem! Bella egy jószívű kedves lány, remélem, nem téved idővel a rossz útra
2013. augusztus 07. 16:31
Igen ebben biztos vagyok hogy igaz . Ugyan már! Többet nem is mondanék egyre jobban utálom ezt a lányt...
2013. augusztus 07. 16:34
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Ez jó.Szeretem az allatokat nagyon.Bennük nem lehet csalódni,kedvesek stb...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: