Lindsay Lohan most Justin Biebert szólta le
2013. augusztus 08. 09:39
|
|
Mrs_Bieber9431új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207358 offline
|
a k*rva jó édes anyukáját ennek a nőnek... nincs jobb dolga mint Justinnal ♥ foglalkozni? :'D szánalom -.- IMÁDLAK JUSTIN ! *-* ♥ justin imádás igazad van, fele nem is igaz..
2013. augusztus 08. 10:51
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
Mit nem értetek azon, hogy EZ EGYAKORI ILYEN MŰSOR. itt ez a lényeg. Lindsay nem sértegetni akar, hanem tényleg csak egy tükröt tart az emberek elé!!! bárki ülne a műsori székbe ugyanezt tenné, mert ez lenne a dolga. Ha pl Miley ülne ott, neki is az lenne a dolga h sztárokat vegyen elő és viccesen ugyan, de mondja el h mit tettek. Ha jó ha rossz dolgot. Szerintem ezzel semmi baj nincs. EZ A MŰSOR LÉNYEGEEEEE!!!! *-*és amúgy Lindsay naaaagyon sok filmbe játszott. Keressetek rá és utána ugassátok le. Ha valaki 8 evés kora óta ennyi mindent letett az asztalra érthető h elege lett és drasztikus "megoldáshoz"folyamodik. Nem azt mondom h követendő példa, de őt is meglehet érteni ha mélyebre látnátok a felszínnél!!!
2013. augusztus 08. 11:00
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
A justin fanoknak meg azt üzenném h ők is lássanak lennem a félszínnél és akkor észre vennék h Justin milyen is valójában. Nem is olyan kis méze mázsos mint amilyennek mutatja magát!!!!
2013. augusztus 08. 14:02
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Lindsay le állhatna már igazán! Elegem van már belőle ,hogy minden sztárnak beszóll. Még is kinek képzeli magát ez a nő? -.-
Mindig csak a címlapon akar lenni ,de lindsay ez már szánalmass
Bár el mondhatnám neki ,hogy ez már nem jó amit tesz
És azt ,hogy TÖRÖDJÖN A SAJÁT DOLGÁVAL!!
Azz lenne a jó ha egy átlagos emberr lenne
Jó lehet ,hogy csak segíteni akar tanácsokat adni a sztároknak ,hogy nézzenek már a saját bőrükbe ,de ez már kész röhej nem így kell elmondani durván.
ÚGY KELL ELMONDANI ,HOGY AMI TÖRTÉNT ,HOGY AZ A SZTTÁR MIT TETT ÉS MIT CSINÁLT.ADNA EGY TÜKÖRT A SZÁRNAK ÉS NÉZZÉL ,HOGY MIT LÁTSZ. ÉS ENNYI MÉG ÉN IS JOBBAN MONDOK MINT LINDSAY.
még én is sokkal jobbat mondok és teszek mint lindsay
Mindig csak a címlapon akar lenni ,de lindsay ez már szánalmass
Bár el mondhatnám neki ,hogy ez már nem jó amit tesz
És azt ,hogy TÖRÖDJÖN A SAJÁT DOLGÁVAL!!
Azz lenne a jó ha egy átlagos emberr lenne
Jó lehet ,hogy csak segíteni akar tanácsokat adni a sztároknak ,hogy nézzenek már a saját bőrükbe ,de ez már kész röhej nem így kell elmondani durván.
ÚGY KELL ELMONDANI ,HOGY AMI TÖRTÉNT ,HOGY AZ A SZTTÁR MIT TETT ÉS MIT CSINÁLT.ADNA EGY TÜKÖRT A SZÁRNAK ÉS NÉZZÉL ,HOGY MIT LÁTSZ. ÉS ENNYI MÉG ÉN IS JOBBAN MONDOK MINT LINDSAY.
2013. augusztus 08. 14:10
Idézet (Mrs_Bieber9431 @ 2013.08.08. 09:39)
a k*rva jó édes anyukáját ennek a nőnek... nincs jobb dolga mint Justinnal ♥ foglalkozni? :'D szánalom -.- IMÁDLAK JUSTIN ! *-* ♥ justin imádás igazad van, fele nem is igaz..
Azért foglalkozott Justinnal mert az a pöttöm pöcs okot adott rá ha nekem lenne egy ilyen műsorom én is szóbahoznám, mert már kész röhej hogy miket nem enged meg magának ez a kis csicska. A Dzsásztín fanok 99,9%-a csőlátású, leragadnak a gyerek kinézetnél és annál tovább nem megy...
Kezdem megkedvelni ezt a Lindsay-t.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 08. 16:28
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
Supremacy: Ott a pont!
igaza van Lindsaynek xddd a bíbör fanok nem látják a fától az erdőt :* Mrs_Bieber9431: ugy látom neked sincs jobb dolgod...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 08. 19:25
|
|
livike2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 168529 offline
|
és ismét Supremacynál a pont xD
2013. augusztus 08. 19:30
|
|
livike2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 168529 offline
|
bár én nem utálom dzsásztint és egyáltalán nem vagyok oda érte de nem itélem el (mondjuk)
2013. augusztus 08. 20:53
|
|
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline
|
Egyre jobban utálom ezt a nőt. Mindenkinek 'beszól' miközben egy drogos k***a! Nem értem hogy lett ekkora az arca? Jó lenne ha befogná végre azt a nagy pofáját!-.-"
2013. augusztus 09. 12:49
Nem értem, hogy miért szól be neki mert ő is drogozik. De abban igaza van, hogy : aki ott pisil ahol nem kellene, köpköd – DJ-re és rajongókra egyaránt – , bemutatott a fotósoknak, akkor visel nadrágot, mikor nem kellene, és telefont dugdos a gatyájába az se százas, de ez a nő ne kritizáljon már mindenkit!
2013. augusztus 09. 14:03
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
Lidnsay nem szólt be bíbörkének ahogy senkinek sem...ismét csak elmondott egy olyan dolgot ami igaz
Bármekkora marhaságokat csinált Lindsay, mostanában mindig igazat mondd bármennyire is fáj nektek édeseim :* Már ott tartok hogy meghajolok előtte komolyan
És miért kéne befognia? Fáj az igazság?
Bármekkora marhaságokat csinált Lindsay, mostanában mindig igazat mondd bármennyire is fáj nektek édeseim :* Már ott tartok hogy meghajolok előtte komolyan
2013. augusztus 09. 15:42
|
|
SodainaEienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 208661 offline
|
miley98 teljesen igazad van!
2013. augusztus 09. 16:22
|
|
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline
|
nem mondott hülyeségeket, de most komolyan. pont ő? ő az, aki mások baklövéseit gúnyolja, mikor sokkal súlyosabbakat követett el? magába nézhetne, mielőtt megpróbál összerakni egy számára vicces mondatot, mert ő sem makulátlan, sőt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.