És szerintem vicces,és én bírom.
Lindsay Lohan most Justin Biebert szólta le
2013. augusztus 07. 12:48
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én Belieber vagyok,de ez csak vicc.Csak poénkodik,emberek.Hülyéskedni hadd lehessen már.
2013. augusztus 07. 13:06
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Lehet, hogy tévedek, esetleg baj van a szövegértésemmel, de nem úgy tűnik, mintha bárkit is leszólt volna, vagy becsmérlő szavakkal illetett volna. Ő se különb néhány hírességnél, szerintem ezt ő maga is nagyon jól tudja. Ez csak poén, és érteni kellene. Bár ahogy a kommenteket elnézem, ez nem igazán jött össze.
2013. augusztus 07. 13:29
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
ez a csak beteg! az irigység új határokra lép! Justin sem tökéletes és ő is követhet el hibákat! Úgy mondjátok mintha neki nem szabadna..19 éves milliárdos most miért ne szórakozhatna??! Csak hülyül..De ő legalább őszinte! Lindsay meg csak egy kis picsa aki nem sokat ért el az életben és mások kifikázásával akar nagyobb hírnevet szerezni magának! Ez a poénos!..
2013. augusztus 07. 13:34
Na, nekem most lett elegem Lindsayból. Mégis mit képzel, ki ő? Hogy mindenkinek beszól csak azért, hogy mondjon valamit? Komolyan mondom, hogy ássa el magát. Ha jól emlékszem nemrég ő jött ki a rehabról, a drogozott...akkor ne pofázzon már. Nem jobb nála egy kicsit sem.
2013. augusztus 07. 13:51
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Idézet (Ágika21 @ 2013.08.07. 12:15)
hogy ott r*hadt volna meg a rehabon. nem kellett volna kijönni-e sőt , én nem is értem miért színészkedik amit ő csinál a filmekben azt én is megtudom. xd
Nah arra kíváncsi lennék, hogy te megtudod azt csinálni, amit ő film vásznon... de jásztin fan-tól mást nem várhattunk..
Egyébként még ha van valaki olyan szőke és nem esett le neki ez a műsor ilyen, ez meg egy vicc volt
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 07. 13:57
|
|
szabka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 198639 offline
|
Amennyire szerettem,most már annyira nem szeretem.Mit képzel magáról? Mindenkit lehurrog?Hát ő egy cseppet sem jobb senkinél,kicsit nézzen magába,és utána sértegessen másokat!
2013. augusztus 07. 14:11
Ennek muszáj mindig beszólnia???.. Egyáltalán nem kedvelem Justint de akkor is
2013. augusztus 07. 14:42
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Idézet (DennyKeh @ 2013.08.07. 13:51)
Nah arra kíváncsi lennék, hogy te megtudod azt csinálni, amit ő film vásznon... de jásztin fan-tól mást nem várhattunk..
Egyébként még ha van valaki olyan szőke és nem esett le neki ez a műsor ilyen, ez meg egy vicc volt

nem szeretem justin bieber-t
2013. augusztus 07. 14:42
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Kedves Skylar!
Dogozott, de tett ellene.Nem magától, de hagyta, hogy segítsenek rajta. Sajnos a bunkó, pofátlan viselkedés miatt még nem büntetik az embereket. Ezért van nagyon nagyon mázlija Biebernek...
Végre valaki felvállalja a véleményét, és nem köntösfalazik Hollywoodban. Viszont az biztos, hogy jobb, ha ezt csinálja, mintha drogozna.
Puszi :*
Dogozott, de tett ellene.Nem magától, de hagyta, hogy segítsenek rajta. Sajnos a bunkó, pofátlan viselkedés miatt még nem büntetik az embereket. Ezért van nagyon nagyon mázlija Biebernek...
Végre valaki felvállalja a véleményét, és nem köntösfalazik Hollywoodban. Viszont az biztos, hogy jobb, ha ezt csinálja, mintha drogozna.
Puszi :*
2013. augusztus 07. 14:49
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
lajla egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.