Amúgy egyet értek Pofikaa-val
Lindsay Lohan most Justin Biebert szólta le
2013. augusztus 07. 11:46
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Ki lesz a következő áldozat..?
2013. augusztus 07. 11:48
|
|
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline
|
hát elég gáz ez a nő -.- és most nem csak azért mondom mert justint kritizálta. Hanem azért mert egy drogos alkoholista kisn senki r******** volt és most azt hiszi , hogyha a rehabról kikerült ő a királynő! leállhatna mert nemtudom, hogy mit csinálok vele :@ szinte mindenki utálja
2013. augusztus 07. 11:53
|
|
ElizaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 195950 offline
|
Directioner12:
.... ez a csaj egyre rosszab... mit
képzelt magáról hogy leszólhat mindenkit???.... pont ő amikor csak egy piás kurva...
Ezzel a szájjal adsz puszit anyukádnak, te drága ... Mellesleg teljesen egyetértek vele, jót tett neki a rehab!
Valaki előttem írta hogy nincsen tisztában vele miért kapott priuszt, hát gratulálok!
.... ez a csaj egyre rosszab... mit
képzelt magáról hogy leszólhat mindenkit???.... pont ő amikor csak egy piás kurva...
Ezzel a szájjal adsz puszit anyukádnak, te drága ... Mellesleg teljesen egyetértek vele, jót tett neki a rehab!
Valaki előttem írta hogy nincsen tisztában vele miért kapott priuszt, hát gratulálok!
2013. augusztus 07. 11:57
|
|
ElizaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 195950 offline
|
vivi002:
hát elég gáz ez a nő -.- és most nem csak azért mondom mert justint kritizálta. Hanem azért mert egy drogos alkoholista kisn senki r******** volt és
most azt hiszi , hogyha a rehabról kikerült ő a királynő!
leállhatna mert nemtudom,
hogy mit csinálok vele :@
szinte mindenki utálja
Miért TE mégis mit tudnál vele csinálni, megírod neki Twitteren hogy „bepereled”? Sok sikert.
hát elég gáz ez a nő -.- és most nem csak azért mondom mert justint kritizálta. Hanem azért mert egy drogos alkoholista kisn senki r******** volt és
most azt hiszi , hogyha a rehabról kikerült ő a királynő!
leállhatna mert nemtudom,
hogy mit csinálok vele :@
szinte mindenki utálja
Miért TE mégis mit tudnál vele csinálni, megírod neki Twitteren hogy „bepereled”? Sok sikert.
2013. augusztus 07. 12:15
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
hogy ott r*hadt volna meg a rehabon. nem kellett volna kijönni-e sőt , én nem is értem miért színészkedik amit ő csinál a filmekben azt én is megtudom. xd
2013. augusztus 07. 12:18
Én erre nem mondok semmit. Ennek a műsornak ez a lényege, ha pedig az érintetteket zavarja, amit mond, majd szóvá is teszik. Nem az én dolgom, hogy utáljam egy olyan dolog miatt, ami engem nem is érint. -.-"
2013. augusztus 07. 12:20
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Szép volt Lindsay!
Jót röhögtem
Jót röhögtem
2013. augusztus 07. 12:23
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Ezt jól megmondta. Amúgy... Justin, az mi sapka?
2013. augusztus 07. 12:29
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Szerintem Lindsay-nek feltűnési viszketése van!Mostanában szinte minden cikkben őt látom,hogy beszólt ennek beszólt annak most így akarok feltünö lenni most úgy!Na ez most már sok
2013. augusztus 07. 12:43
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Komolyan, ez a csaj mindenkinek csak pofázik, mióta kijött a rehabról. Én utálok mindenkit, akit eddig szívatott, de elegem van belőle.
Pont ő az, aki azt hiszi, másokat leszólhat? Szánalom.
Pont ő az, aki azt hiszi, másokat leszólhat? Szánalom.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: