Lindsay Lohannek most Justin Bieber esett áldozatául, ugyanis köszönetet mondott a fiatal énekesnek, amiért elvonta róla a média figyelmét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan most Justin Biebert szólta le
2013. augusztus 07. 09:39
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
és ismét kezdődik majd az őrület, miszerint Lindsay egy utolsó, drogos r*banc, és takarodjon már vissza a rehabra. pedig most végképp nem volt semmi sértőnek felfogható abban, amit mondott.
örülök, hogy végre nem a botrányairól olvasok, remélem, mostmár rendbe fog jönni, hiszen nem rossz színésznő, és kár lenne érte.
örülök, hogy végre nem a botrányairól olvasok, remélem, mostmár rendbe fog jönni, hiszen nem rossz színésznő, és kár lenne érte.
2013. augusztus 07. 09:40
Mostmár tényleg álljon már le! Most jött ki a rehbról és egyből valami szentnek érzi magát? Nézzen már magába!!
2013. augusztus 07. 09:41
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Te jó ég! Hol lehet ezt nézni! Látnom kell.
Igazat adok Lindsaynek.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 07. 09:44
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Nem vagyok se JB se Lindsay fan de egyrészt JB éli az életét másrészt Lindsay mindenkibe beleköt mióta kijött a rehabról!
Én nem mondom azt hogy milyen r*banc de azért nem kéne mindenkinek az életébe belekötni!
2013. augusztus 07. 09:45
Én igazat adok neki.Mostanában nagyon Lindsayt!
2013. augusztus 07. 09:45
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
eleg jól meg,mondta Lindsay
2013. augusztus 07. 09:46
Nem tudom,Lindsay mit képzel magáról.. Úgy viselkedik,mintha legalább is ő lenne a megtestesült tökély,és nincsen jobb dolga,mint mások életében turkálni. Már megbocsássanak a rajongói,de ez tényleg szánalmas húzás volt..
2013. augusztus 07. 09:47
Néhány dologban igazat adok Lindsay-nek de azért nem kéne ennyire eltúlozni..
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Imádom!
Egyszerűen, nem tudom, de amit eddig mondott mind igaznak bizonyult, csak egyes fanatikus rajongók nem veszik a poént! Teljesen egyetértek vele, főleg a Bieber-es dologgal, hiszen mindennap szinte csak a botrányiról lehet olvasni, mióta szakított Selenával. Nem tud mit kezdeni már magával. Nem is értem mit keres a zene iparban. Nah mind1, nem bánnam, ha egy időre eltűnne (vagy tovább) és nem kéne róla hallanom.!
Egyébként ez a műsor ilyen, mindenkinek beszólnak, ha nem tetszik ne nézd. De én már NAGYON LÁTNI AKAROM ezt a műsort!
Amúgy, ha észreveszitek, még magát is kiparodizálta egy részben. Szóval le a kalappal Lindsay előtt és minden tiszteletem!
1 felhasználónak tetszik:
ElizaH
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Mostmár abbahagyhatná hogy csomó sztárt elmond bárminek.Ő a tökély?Aztán meg ha őt fogják müsorokban kibeszélni felháborodna.
2013. augusztus 07. 09:48
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Lindsay-nek teljesen igaza van Justinnal kapcsolatosan
2013. augusztus 07. 09:48
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Most majd mindenki azért fogja utálni mert igazat mond!!! Lindsay imádlak és legalább megmondta a frankot. és még magát is kiparodizáltam és ez tiszteletre méltó!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.