Rendőrt és mentőt hívtak a One Direction-rajongókhoz
2013. augusztus 06. 21:03
|
|
vampirecatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 207588 offline
|
pff....szánalmasak egyes directionerek!
2013. augusztus 06. 21:04
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Esküszöm fél órája ezen röhögök. Hogy lehet valaki annyira megszállott, hogy már mentősöket kell hívni, mert "egészségügyi problémái" lehetnek 5 fiú felsőtestének látványától?
2013. augusztus 06. 21:08
|
|
Djaqvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 196088 offline
|
Nahát,már meg sem lepődök. Persze,a directionerek meg az ő "mi nem megszállottak vagyunk,csak elszántak" szövegük. Örülök,hogy vannak még kivételek,akik tudják,nem abból áll a rajongás,hogy most sírógörcsöt kapnak,mert van helyük a moziban (vagy épp azért,mert nincs). Én is szeretem a 1D-t,de ezt már túlzásnak tartom.
2013. augusztus 06. 21:10
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Komolyan mondom, a sírás kerülgetett, amikor olvastam a cikket... Hová fajult ez a világ? Miért engedik a szülők, hogy a gyermekeik ennyire agymosottá váljanak? Borzsasztó... Szép dolog a rajongás, de legtöbb Directioner - tisztelet a kivételnek
- igazi fanatikus. Odavannak a fiúkért, de maguk sem tudják megmagyarázni miért. Ha kell, még egymáson is képesek átgázolni azért, hogy közelebb kerüljenek a kis kedvencükhöz. Ne mondja nekem senki, hogy ez normális. A rajongók viselkedése az együttest minősíti, az egész véleményem szerint csak nekik köszönhető. Ott hülyítik szerencsétlen lányokat, ahol tudják, csak azért, hogy megőrizzék a hírnevüket. Nem kell csodálkozni, ha a végén káosz lesz belőle.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. augusztus 06. 21:10
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet
az infantilis rajongók hisztérikus rohamai komoly egészségügyi problémákba és ájulásokba torkolljanak a srácok felsőtesteinek látványa miatt.
Na ezen behaltam, mikor újból átfutottam a cikket.
Bevallom ,hogy engem hidegen hagy, hogy egy férfinak milyen felsőteste van. És, ha már a semmitérő felsőtestükön ájulnak el, akkor egy igazi sportolóhoz vajon, hogy állnak hozzá?
Elfelejtettem ,hogy ezeknek a 1D-n kívül semmi sem létezik így értem, hogy még nem láttak tényleg kidolgozott testet.
De még hozzáfűzve, ha már el kell ájulni vagy rohamot kapni a felsőtestüktől legalább legyen is okuk. Mivel én gyakorlatilag tavaly óta a sport világban élek -ezt ne szó szerint vegyétek- azóta én még csak annyira sem tudok elájulni az ilyesmiktől. Pedig már nekik van valami izomzatuk, sőt már egyes nőknek -még talán egy asztalteniszezőnek- is nagyobb muszklija van, mint ezeknek összevéve.
2013. augusztus 06. 21:12
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Én is fan vagyok, de ha muszály lenne ezt csinálnom, akkor sem tudnék ilyen lenni. Ez szánalmas!
2013. augusztus 06. 21:17
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
azért ez már durva..túl durva.
2013. augusztus 06. 21:18
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Te jézusmárjoo'.
2013. augusztus 06. 21:23
|
|
saciésennyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 208144 offline
|
sok beteg...ez azért má nem normális
2013. augusztus 06. 21:25
|
|
Trixie99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194929 offline
|
Én is Directioner vagyok, de az azért már sok._.
Talán még a sikítozás az, amit csinálnék, Ha találkoznék Velük (Nem filmpremiernél.....) , de még az is olyan, hogy semmi értelme._.
Talán még a sikítozás az, amit csinálnék, Ha találkoznék Velük (Nem filmpremiernél.....) , de még az is olyan, hogy semmi értelme._.
2013. augusztus 06. 21:26
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
"Az infantilis rajongók hisztérikus rohamai komoly egészségügyi problémákba és ájulásokba torkolljanak a srácok felsőtesteinek látványa miatt. " ojujj,én is azt fogok kapni *-* de ezt akkor sem kellett volna így csinálniuk. xx
2013. augusztus 06. 21:29
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Oké,én imádom at 1D,de ez azért sok(k),nem értem miért nem lehet kúltúráltan viselkedni.
2013. augusztus 06. 21:46
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
Sok kis majom rajong 5 majomért..Izmos felső test? A ráma margarin kockább mint ezek együtt véve...szánalmasak
Két nagy ordenáré pofon nekik és helyrejönnek..
2013. augusztus 06. 21:48
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
Én hatalmas Directioner vagyok , de hát..
most azért na. Nem lennék ennyire hülye , elmebeteg .
Azért mert ez egy olyan fiúbanda amiért lányok milliói oda vannak de azért .. Nem szabadot volna annyira elfajulnia a dolognak. Jó az elmegy hogy a rendőrséget kihívják, de azért nem kell másiknak bántódása essen .
" ájulásokba torkolljanak a srácok felsőtesteinek látványa miatt." ezen a részen hát.. tényleg nem komplettek egyesek, jó azt aláírom hogy a fiúknak jó a felsőteste , de azért ki lenne az a lány aki ennyitől sokkot kapjon, az biztos hogy beteges . Én is nagyon oda vagyok a bandáért "főleg Louis-ért" de én nem kapnék sokkot. És mi lesz, majd/vagy már ha a Pasija lesz póló nélkül?
Hmm.. na mit mondtok erre. I'm a Directioner *_* !
most azért na. Nem lennék ennyire hülye , elmebeteg .
" ájulásokba torkolljanak a srácok felsőtesteinek látványa miatt." ezen a részen hát.. tényleg nem komplettek egyesek, jó azt aláírom hogy a fiúknak jó a felsőteste , de azért ki lenne az a lány aki ennyitől sokkot kapjon, az biztos hogy beteges . Én is nagyon oda vagyok a bandáért "főleg Louis-ért" de én nem kapnék sokkot. És mi lesz, majd/vagy már ha a Pasija lesz póló nélkül?
2013. augusztus 06. 21:49
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Oké, hogy szeretik a fiúkat, és nagyon nagy rajongók, de ez már nem normális. Az utolsó bekezdést pedig inkább nem is nagyon kommentelném, mert kő kövön nem marad. Rendesen sajnálom már ezeket a srácokat, de tényleg, mert a legtöbb rajongójuk annyira alattomos, hogy az hihetetlen. Komolyan, most mondjátok meg, hogyan lehet valaki annyira elvetemült, hogy akár más emberekben kárt is tehetne. Sajnálom, hogy ezt mondom, de be kell látni, hogyha így folytatják a rajongást, akkor az egész "Directioner családnak" lőttek. Mert ott már nem az megy, hogy együtt örülnek, hogy találkozhatnak a fiúkkal. ( Egyszer olvastam, hogy egy directioner milyen szavakkal illetett egy másik rajongót csupán azért, mert találkozott a fiúkkal.) Emberek milyen világban élünk?!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.