Taylor Swift az őrült szerelmet keresi
2013. augusztus 06. 23:53
Ámor nyila még mindig a s*ggébe van.
Ha nem lettek volna kapcsolatai, akkor neki se futott volna be a szekere. Komolyan csak a kapcsolatokból és szakitásokból kap ihletet? Pedig mennyi csodás, vagy épp bús dologról lehetne irni, de az ő agyikapacitását meghaladná sajnos.
2013. augusztus 07. 00:44
|
|
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline
|
Az első mondata nagyon tetszett. So tud valamit. Ezentúl én is csak olyan pasikat keresek akiből pénzt tudok csinálni.
Szeretem Taylor-t de ez nagyon odab*sz
Szeretem Taylor-t de ez nagyon odab*sz
2013. augusztus 07. 01:28
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ó Istenem mennyi sík agyú van itt ezen az oldalon. Tisztelet a kivételnek... Átkozom azt a napot, amikor Harry és Taylor összejöttek. Nem, nem azért mert sajnálom Harry-t, ha nem mert sajnálom Taylort. Az óta csak a magánéletén csámcsognak és, hogy hány pasival volt meg mit írt róluk. Azt sem tudjuk, hogy egyáltalán ki mászott a másikra. Az is elképzelhető, hogy Harry akart vele kikezdeni. Sajnálom Taylort, hogy mindenki őt bántja, lek*rvázza és szidja. Rengeteg embert feltudnék sorolni, akik a saját dalaikat írják és a saját érzésükből, legfőképpen a szakításukról énekelnek. Csak Ti azokat nem ismeritek, mert nem olyan híresek. Akkor ennyi erővel a pszichológus meg annak örül, hogy az embereknek sz*r életük van és mehetnek hozzá panaszkodni egy csomó pénzért. Taylor csak megpróbál fent maradni a top listákon jó dalokkal és nem úgy felhívni magára a figyelmet, mint Mileyka teszi a botrányaival. Sosem értettem, hogy miért nem tudják értékelni az emberek a normális lányokat. Nem hiszem, hogy lenne egyéb probléma Taylor-al. Egyszerűen csak nem találja a helyét néhány srácnál, és ha valahol nem érezzük jól magunkat, akkor váltani kell. Most inkább maradt volna egy olyan kapcsolatban ahol nem boldog? Ugyan már. Különben is voltak tartós kapcsolatai is. Csak szeretik az emberek felhánytorgatni a kevésbé tökéletes lépéseit és akkor már mindjárt könyveljük el r*bancnak. JadeB teljesen leírta azt, amit még szerettem volna mondani. Akik meg rosszat kívánnak neki csak azért mert ő így viselkedik, ahhoz semmi joguk. Taylor meg szerintem itt
Idézet
„Az egyedüli szerelem, amibe megéri belevágnom, az, amelyről lehet énekelni.”
arra gondol, hogy olyan kapcsolatot akar, amit érdemes szóba hozni, amit érdemes megosztani a rajongókkal, egy olyan sráccal lenni és szép emlékeket gyűjteni aki megérdemli. Szóval erről ennyit. Nyugodtan utálhatjátok, nem akarom megváltoztatni mások véleményét, mert úgy sem tudom. De Taylor számomra sok erőt adott. Öt éve a kedvencemnek tartom és sosem csalódtam benne és számomra mindig egy kedves egyéniség marad. Csak megakartam osztani a tényeket másokkal is, hogy kicsit járjanak jobban a dolgok után mielőtt elítélnek valakit. Egyáltalán nem igaz az, hogy csak a szakításról ír, hiszen vannak egyéb más jó dalai is. De ugyebár a szerelem a legjobb téma amiből lehet alkotni valami maradandót, amivel meglehet érinteni az embereket. Gondoljátok magatokat az ő helyzetébe még mielőtt elkezditek szidni. Mert ő igenis megdolgozott és megszenvedett a sikerért, és igen, ő egy példaértékű sztár, még ha nem is nézzük a szerencsétlen magánéletét, amiről nem csak őt tehet.. Szóval csak ennyit akartam.
2013. augusztus 07. 02:15
Itt a legtöbb hozzászóló annyira undorító, megvetendő emberi lény. Nevelt titeket otthon valaki, vagy mitől vagytok ilyen félresikerültek? Valaki osszon pár pofont please, nekem nincs ilyenekhez elég lelkierőm.
2013. augusztus 07. 07:49
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
immár ideje volna megtalálni az igazit nem?
2013. augusztus 07. 07:57
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Istenem. Szerintem még ő se tudja,hogy mit akar!
2013. augusztus 07. 08:05
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
már volt vagy 100 pasija nem igaz hogy nem tudja megtalálni az igazit!
2013. augusztus 07. 10:15
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Akkor lesz szerelmes ha jót énekel?Hát ha Eddel jól megtalálták a hangot mért nem jönnek össze egy próbára?
2013. augusztus 07. 10:37
én szurkolok neki, hogy megtalálja, de nem hiszem, hogy a közeljövőben meg fogja találni
én azért így is szeretem a dalait!
én azért így is szeretem a dalait!
2013. augusztus 07. 11:04
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Tény, hogy volt már egy pár kapcsolata de őszintén ki le nem szarja?? Ő dolga, ő élete! Kívánom neki, hogy megtalálja szerelmet és hallhassunk tőle egy boldog szerelmes dalt is!Megérdemli!
2013. augusztus 07. 11:45
|
|
Bella4444új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 192549 offline
|
Nem értem miért kell szidni?! A sok directoner meg rohadjon meg mert lássuk be csak azért nem szeretik mert azzal a gyerekkel szakított. Csak gondoljatok bele nektek hogy esne ha mindenki rosszat kívána nektek??! Amúgy csak megjegyezném hogy szinte mindenki szerelemről ír csak valaki a másik részéről. És ez nem csak a szakításról szól hanem élet tapasztalat. Amúgy sok sikert taylornak!!!
2013. augusztus 07. 13:27
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
meresz hogy szerelemrol mer beszelni
amugy meg sok ilyen csaj van mint o...rengeteg. Szoval nem kene cikizni
az hogy megtetszik neki valaki es nem jon ossze...de persze a 8.sem..akkor ez van. Csomo lany ugyan ez, csak nem hiresek igy nem tudunk roluk. Biztos majdnem mindenkinek van 1 ilyen ismerose.
amugy meg sok ilyen csaj van mint o...rengeteg. Szoval nem kene cikizni
2013. augusztus 07. 19:06
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Bella4444- igazad van.
Imádom ezt a csajt
és nem érdekel ki mit gondol róla, szerintem k*rvára tehetséges és tuti, hogy a rajongójai miatt csinálja. Ő legalább saját maga írja a dalokat és nem írják neki.
Imádom ezt a csajt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: