Taylor Swift az őrült szerelmet keresi
2013. augusztus 06. 20:07
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Én megértem. Egy igazán jó kapcsolat mindig megihlet. Persze el se kell olvasnom a kommenteket, hogy tudjam a legtöbben mit olvasnak ki ebből a nyilatkozatból... Nem baj, Taylor már csak ilyen, és én így szeretem.
2013. augusztus 06. 20:13
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Nekem folyton olyan érzésem van, hogy ez a csaj már csak polgárpukkasztásból nyilatkozza az ilyesmit. Végül is, legalább nem tagadja, hogy egy pasifaló (igen, a k betűs), csak burkolt üzenetben közli velünk - nekem tulajdonképpen szimpatikus. Hát hajrá, egy-két dala kifejezetten megtetszett a közelmúltban, pedig magam sem gondoltam volna.
2013. augusztus 06. 20:21
Furcsa,hogy a legtöbben azt mondjátok h "Jajj szorítok neki!" "Jajj bárcsak..blah blah blah " Én meg ezt mondom:Meg is rohadhatsz ott ahol vagy!Hidegen hagy a szóra nem méltató szerelmi élete.-.-" Szánalmas hogy furcsa módon eddig csak sztárpasijai voltak ...biztos csupa véletlen .
Meg neki hogy csak azért kell egy pasi -aki magával hozza a szerelemét Taylor iránt - hogy több dalt tudjon írni?!
Omg...elég nevetséges hogy őt már-vagy eddig sem-nem tudja más inspirálni csak az expasijai.Ő a kapcsolataiból él.Ami valljuk be;nem éppen egy nőhöz méltó!Én lennék a legboldogabb,ha 50 év múlva posztolna egy olyan képet ami egyedül,egy kanapén ülve,a kandalló mellett,egy macska a kezében lenne a többi 99 meg körülötte.
Remélem egyszer lesz egy olyan ember aki minden mocskos tettét ország-világ előtt szemre hányja neki! Hogy miért?Mert megérdemli!
U.i.:Kíméljetek swiftierek!
Remélem egyszer lesz egy olyan ember aki minden mocskos tettét ország-világ előtt szemre hányja neki! Hogy miért?Mert megérdemli!
U.i.:Kíméljetek swiftierek!
2013. augusztus 06. 20:26
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
és ebben mi a hír? xdd
keresse úgy sem találja meg XDDDDDDDD
keresse úgy sem találja meg XDDDDDDDD
2013. augusztus 06. 20:30
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
luluuu egyetértek...
2013. augusztus 06. 20:32
Jólvanmár Taylor Swift maradj már magadnak! „Most már eljutottam arra a pontra, hogy olyan kapcsolatot keressek, amelyben őrülten szerelmes lehetek." Ó hogy oda ne rohanjak!!
2013. augusztus 06. 20:42
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát remélem kiköt egy fiú mellett, akivel sokáig együtt maradnak, és őrülten szerelmes lesz
2013. augusztus 06. 20:46
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Remélem egyszer majd sikerül megtalálnia
) Egyébként igen, mint sok más dalíró, ő is az érzéseiből merít ihletett, és hogy most neki a legintenzívebb érzelmei a kapcsolatokban vannak, és azokat tudja legjobban kifejezni, ezért nem lehet hibáztatni. Attól még hogy sok barátja volt(elméletileg) az még nem jelenti hogy lotyó lenne. Ő olyan gondolom, hogy azt hiszi első látásra hogy ő lesz az igazi és hupp, beleugrik a kapcsolatba, amiről hamarosan kiderül hogy mégsem az igazi. Ezen kívül mi "megvetni való" van benne? Nincs minden nap cikk a botrányairól, arról hogy most ő drogozott vagy anyámtyúkja, és ezt is sérelmezték már nem is tudom milyen jelzőkkel.
Nem azzal jutott be a köztudatba a karrierje kezdetén, hogy ezzel meg azzal kavart, hanem mert érdekes, country/pop ötvözésű, saját írású számokkal állt elő, és ez megtetszett az embereknek, ezért sikeres lett, az álma valóra vált, a csúfolt kisiskolás lányból egy sikeres előadó lett. Nem volt mögötte semmilyen híres rokon,se semmi. Mostanság egy új stílust próbál ki zenei téren, ami sajnos elég tucat, szóval remélem rájön hogy ez nem illik hozzá, az ő stílusa az eredeti, és visszatér a kezdetekhez ilyen téren.
És erről az egészről meg annyit, hogy az emberek mindig találnak valakit akit közutálatnak vethetnek alá. Az ő bűne az volt hogy nem volt botránya, csak jópár párkapcsolata, és ezt kihasználva megteremtették az új utálat tárgyát. És akkor örültek meg a teremtől még inkább, mikor az oly híres banda,a 1D egyik tagjával kezdett randizni, és köztudottan nekik vannak a legőrültebb rajongótáboruk(rossz értelemben,persze vannak kivételek), így azt sikeresen rá uszították, és ezzel is megnőtt az utálók száma.
Szánalom. Tudom, hogy nekem sem kéne így írnom, hisz benne vagyok az utálok körében(Justin Bieber), de így később belátom, hogy ő is csak egy béna kiskölyök volt lányos hanggal, akiből világsztárt faragtak, és az utálat miatt valahogyan ő maga is átalakult egy utálatos szemétté(elnézést a kifejezésért). Mert ezt mi teremtettük, és most már legalább okkal utálhatjuk és sértegethetjük, míg régebben max. amiatt, hogy lányos hangja volt és még így is rajongók ezrei imádták őt a cuki pofijáért.
Ennyi lett volna a szentbeszéd azt hiszem.
Nem azzal jutott be a köztudatba a karrierje kezdetén, hogy ezzel meg azzal kavart, hanem mert érdekes, country/pop ötvözésű, saját írású számokkal állt elő, és ez megtetszett az embereknek, ezért sikeres lett, az álma valóra vált, a csúfolt kisiskolás lányból egy sikeres előadó lett. Nem volt mögötte semmilyen híres rokon,se semmi. Mostanság egy új stílust próbál ki zenei téren, ami sajnos elég tucat, szóval remélem rájön hogy ez nem illik hozzá, az ő stílusa az eredeti, és visszatér a kezdetekhez ilyen téren.
És erről az egészről meg annyit, hogy az emberek mindig találnak valakit akit közutálatnak vethetnek alá. Az ő bűne az volt hogy nem volt botránya, csak jópár párkapcsolata, és ezt kihasználva megteremtették az új utálat tárgyát. És akkor örültek meg a teremtől még inkább, mikor az oly híres banda,a 1D egyik tagjával kezdett randizni, és köztudottan nekik vannak a legőrültebb rajongótáboruk(rossz értelemben,persze vannak kivételek), így azt sikeresen rá uszították, és ezzel is megnőtt az utálók száma.
Szánalom. Tudom, hogy nekem sem kéne így írnom, hisz benne vagyok az utálok körében(Justin Bieber), de így később belátom, hogy ő is csak egy béna kiskölyök volt lányos hanggal, akiből világsztárt faragtak, és az utálat miatt valahogyan ő maga is átalakult egy utálatos szemétté(elnézést a kifejezésért). Mert ezt mi teremtettük, és most már legalább okkal utálhatjuk és sértegethetjük, míg régebben max. amiatt, hogy lányos hangja volt és még így is rajongók ezrei imádták őt a cuki pofijáért.
Ennyi lett volna a szentbeszéd azt hiszem.
2013. augusztus 06. 21:03
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Úgy sem fog találni.Ha pedig még is megtalálja,akkor sajnálom a pasit,aki őt választotta....xD
2013. augusztus 06. 21:04
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Hát már nem értem ezt az egészet komolyan.
Imádom Taylort és a dalait is.Kiállok mellette és soha nem hagynám,hogy valaki megbántsa.
De ez az egész nagyon meglepett,tényleg azért kellene neki a szerelem,hogy még híresebb legyen?Nem elég ez az egész?
Amit elmondott az igaz,hogy a dalai tényleg azokat a fájó érzéseket tükrözik.
De inkább lenne egy norámils kapcsolata,amiről nem írna dalokat,hagyná ezt a dalszerzőkre.Azért vannak nem?
Jó tehetséges meg minden,de már nagyon kezd idegesíteni az ilyesmi,amiket mond.Lehet nem erre gondolt,de nagyon félreérthető.Nagyot csalódtam benne.
Kívánom,hogy egyszer találja meg az igaz szerelemt,de arról a szerelemről és arról a pasiról ne írjon dalt!
Imádom Taylort és a dalait is.Kiállok mellette és soha nem hagynám,hogy valaki megbántsa.
De ez az egész nagyon meglepett,tényleg azért kellene neki a szerelem,hogy még híresebb legyen?Nem elég ez az egész?
Amit elmondott az igaz,hogy a dalai tényleg azokat a fájó érzéseket tükrözik.
De inkább lenne egy norámils kapcsolata,amiről nem írna dalokat,hagyná ezt a dalszerzőkre.Azért vannak nem?
Jó tehetséges meg minden,de már nagyon kezd idegesíteni az ilyesmi,amiket mond.Lehet nem erre gondolt,de nagyon félreérthető.Nagyot csalódtam benne.
Kívánom,hogy egyszer találja meg az igaz szerelemt,de arról a szerelemről és arról a pasiról ne írjon dalt!
2013. augusztus 06. 21:54
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Taylorral szerintem az a legnagyobb probléma, hogy túlságosan rágörcsöl a dolgokra. Túlságosan szeretne maga mellett tudni egy társat, amivel egyáltalán nincs baj, de szerintem hagyni kell. Egyszer majd neki is eljön az ideje, amikor teljesen váratlanul betoppan valaki az életébe. Fiatal még, építgesse tovább a karrierjét. Taylor tehetséges, és biztosan tud olyan slágert is írni ami nem a szakításról szól. Elvégre nem előírás, hogy minden dalnak csak a szerelemől és a szakításról kell szólni. Viszont a mai dalok 80%-a erről szól kb.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2013. augusztus 06. 22:18
én megeszem a kalapom(ami nincs. xDD) ,ha egy komoly "vad" kapcsolatot alakít ki. (mellesleg szegény pasi)
2013. augusztus 06. 22:43
Engem nem zavar különösebben, hogy a dalait a kapcsolatairól írja. Még mindig jobb, hogy érzelmekről ír, mintha a nagy semmiről énekelne.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.