Starity

Taylor Swift az őrült szerelmet keresi

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 06. 19:59 #21
mausz
mausz
visszatérő vendég

StátuszAll the makeup in the world, won't make you less insecure
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 138
Csatolások: 0
Azonosító: 203841
sok sikert nekiiiiiiiiii!!!!
2013. augusztus 06. 20:07 #22
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Én megértem. Egy igazán jó kapcsolat mindig megihlet. Persze el se kell olvasnom a kommenteket, hogy tudjam a legtöbben mit olvasnak ki ebből a nyilatkozatból... Nem baj, Taylor már csak ilyen, és én így szeretem.
2013. augusztus 06. 20:13 #23
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Nekem folyton olyan érzésem van, hogy ez a csaj már csak polgárpukkasztásból nyilatkozza az ilyesmit. Végül is, legalább nem tagadja, hogy egy pasifaló (igen, a k betűs), csak burkolt üzenetben közli velünk - nekem tulajdonképpen szimpatikus. Hát hajrá, egy-két dala kifejezetten megtetszett a közelmúltban, pedig magam sem gondoltam volna.
2013. augusztus 06. 20:16 #24
- törölt felhasználó -    
Igaza van biggrin.gif
és nagyon jó a címlap smileeee.gif
2013. augusztus 06. 20:20 #25
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Azonosító: 195771
Azért keresi az őrült szerelmet ,hogy dalt írhasson róla.Grutulálok. 110.gif
2013. augusztus 06. 20:21 #26
- törölt felhasználó -    
Furcsa,hogy a legtöbben azt mondjátok h "Jajj szorítok neki!" "Jajj bárcsak..blah blah blah " Én meg ezt mondom:Meg is rohadhatsz ott ahol vagy!Hidegen hagy a szóra nem méltató szerelmi élete.-.-" Szánalmas hogy furcsa módon eddig csak sztárpasijai voltak ...biztos csupa véletlen . dry.gif Meg neki hogy csak azért kell egy pasi -aki magával hozza a szerelemét Taylor iránt - hogy több dalt tudjon írni?! blink.gif Omg...elég nevetséges hogy őt már-vagy eddig sem-nem tudja más inspirálni csak az expasijai.Ő a kapcsolataiból él.Ami valljuk be;nem éppen egy nőhöz méltó!Én lennék a legboldogabb,ha 50 év múlva posztolna egy olyan képet ami egyedül,egy kanapén ülve,a kandalló mellett,egy macska a kezében lenne a többi 99 meg körülötte.
Remélem egyszer lesz egy olyan ember aki minden mocskos tettét ország-világ előtt szemre hányja neki! Hogy miért?Mert megérdemli! thumbup2.gif
U.i.:Kíméljetek swiftierek! nea.gif
2013. augusztus 06. 20:26 #27
Fanni Styles
Fanni Styles
új tag
Hozzászólás: 96
Azonosító: 192669
és ebben mi a hír? xdd
keresse úgy sem találja meg XDDDDDDDD
2013. augusztus 06. 20:30 #28
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
luluuu egyetértek...
2013. augusztus 06. 20:32 #29
- törölt felhasználó -    
Jólvanmár Taylor Swift maradj már magadnak! „Most már eljutottam arra a pontra, hogy olyan kapcsolatot keressek, amelyben őrülten szerelmes lehetek." Ó hogy oda ne rohanjak!!
2013. augusztus 06. 20:42 #30
flowerwsviri
flowerwsviri

StátuszI just wanna hear that, you say: "Hey, you're mine and I never let you go."
Hozzászólás: 820
Azonosító: 134850
Hát remélem kiköt egy fiú mellett, akivel sokáig együtt maradnak, és őrülten szerelmes lesz smileeee.gif
2013. augusztus 06. 20:46 #31
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Remélem egyszer majd sikerül megtalálnia smileeee.gif) Egyébként igen, mint sok más dalíró, ő is az érzéseiből merít ihletett, és hogy most neki a legintenzívebb érzelmei a kapcsolatokban vannak, és azokat tudja legjobban kifejezni, ezért nem lehet hibáztatni. Attól még hogy sok barátja volt(elméletileg) az még nem jelenti hogy lotyó lenne. Ő olyan gondolom, hogy azt hiszi első látásra hogy ő lesz az igazi és hupp, beleugrik a kapcsolatba, amiről hamarosan kiderül hogy mégsem az igazi. Ezen kívül mi "megvetni való" van benne? Nincs minden nap cikk a botrányairól, arról hogy most ő drogozott vagy anyámtyúkja, és ezt is sérelmezték már nem is tudom milyen jelzőkkel.
Nem azzal jutott be a köztudatba a karrierje kezdetén, hogy ezzel meg azzal kavart, hanem mert érdekes, country/pop ötvözésű, saját írású számokkal állt elő, és ez megtetszett az embereknek, ezért sikeres lett, az álma valóra vált, a csúfolt kisiskolás lányból egy sikeres előadó lett. Nem volt mögötte semmilyen híres rokon,se semmi. Mostanság egy új stílust próbál ki zenei téren, ami sajnos elég tucat, szóval remélem rájön hogy ez nem illik hozzá, az ő stílusa az eredeti, és visszatér a kezdetekhez ilyen téren.
És erről az egészről meg annyit, hogy az emberek mindig találnak valakit akit közutálatnak vethetnek alá. Az ő bűne az volt hogy nem volt botránya, csak jópár párkapcsolata, és ezt kihasználva megteremtették az új utálat tárgyát. És akkor örültek meg a teremtől még inkább, mikor az oly híres banda,a 1D egyik tagjával kezdett randizni, és köztudottan nekik vannak a legőrültebb rajongótáboruk(rossz értelemben,persze vannak kivételek), így azt sikeresen rá uszították, és ezzel is megnőtt az utálók száma.
Szánalom. Tudom, hogy nekem sem kéne így írnom, hisz benne vagyok az utálok körében(Justin Bieber), de így később belátom, hogy ő is csak egy béna kiskölyök volt lányos hanggal, akiből világsztárt faragtak, és az utálat miatt valahogyan ő maga is átalakult egy utálatos szemétté(elnézést a kifejezésért). Mert ezt mi teremtettük, és most már legalább okkal utálhatjuk és sértegethetjük, míg régebben max. amiatt, hogy lányos hangja volt és még így is rajongók ezrei imádták őt a cuki pofijáért.
Ennyi lett volna a szentbeszéd azt hiszem.
2013. augusztus 06. 21:03 #32
SilverWolf
SilverWolf
ST✯RLIGHT, A.R.M.Y.

StátuszI'm a little unicorn~
Hozzászólás: 1069
Csatolások: 5
Azonosító: 179105
Úgy sem fog találni.Ha pedig még is megtalálja,akkor sajnálom a pasit,aki őt választotta....xD
2013. augusztus 06. 21:04 #33
xDLovatox
xDLovatox

StátuszLet it be . . : )
Hozzászólás: 727
Azonosító: 181180
Hát már nem értem ezt az egészet komolyan.
Imádom Taylort és a dalait is.Kiállok mellette és soha nem hagynám,hogy valaki megbántsa.
De ez az egész nagyon meglepett,tényleg azért kellene neki a szerelem,hogy még híresebb legyen?Nem elég ez az egész?
Amit elmondott az igaz,hogy a dalai tényleg azokat a fájó érzéseket tükrözik.
De inkább lenne egy norámils kapcsolata,amiről nem írna dalokat,hagyná ezt a dalszerzőkre.Azért vannak nem?
Jó tehetséges meg minden,de már nagyon kezd idegesíteni az ilyesmi,amiket mond.Lehet nem erre gondolt,de nagyon félreérthető.Nagyot csalódtam benne.
Kívánom,hogy egyszer találja meg az igaz szerelemt,de arról a szerelemről és arról a pasiról ne írjon dalt!
2013. augusztus 06. 21:32 #34
Amour
Amour
új tag

StátuszAz élet egy színpad,melyet játszani kell,ha könnyes a szemed,akkor is nevetnikel
Hozzászólás: 35
Azonosító: 189333
Így sosem találja meg. Nem rá ér? Majd jön az magától is. wink.gif
2013. augusztus 06. 21:34 #35
Violent13
Violent13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 297
Azonosító: 134440
Dehogy az őrült szerelmet, inkább az őrült szexet....
2013. augusztus 06. 21:54 #36
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Taylorral szerintem az a legnagyobb probléma, hogy túlságosan rágörcsöl a dolgokra. Túlságosan szeretne maga mellett tudni egy társat, amivel egyáltalán nincs baj, de szerintem hagyni kell. Egyszer majd neki is eljön az ideje, amikor teljesen váratlanul betoppan valaki az életébe. Fiatal még, építgesse tovább a karrierjét. Taylor tehetséges, és biztosan tud olyan slágert is írni ami nem a szakításról szól. Elvégre nem előírás, hogy minden dalnak csak a szerelemől és a szakításról kell szólni. Viszont a mai dalok 80%-a erről szól kb.
1 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1
2013. augusztus 06. 22:18 #37
- törölt felhasználó -    
én megeszem a kalapom(ami nincs. xDD) ,ha egy komoly "vad" kapcsolatot alakít ki. (mellesleg szegény pasi)
2013. augusztus 06. 22:19 #38
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Hogy arról is egy jó kis slágert írjon?!
2013. augusztus 06. 22:43 #39
- törölt felhasználó -    
Engem nem zavar különösebben, hogy a dalait a kapcsolatairól írja. Még mindig jobb, hogy érzelmekről ír, mintha a nagy semmiről énekelne. smileeee.gif
2013. augusztus 06. 22:44 #40
Áfamanó
Áfamanó
Hozzászólás: 568
Azonosító: 184102
Keresi a szerelmet mert úgy kb. asszem a leghosszabb 4 hónap volt és szakítsanak és megalázza a világ előtt. -.-
Violent13 :'D ez jó.. :'D
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok