Hayley Williams kiparodizálta Justint és Selenát
2013. augusztus 06. 20:31
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
Hát ez már tényleg röhej!!
7 felhasználónak tetszik:
Beyla,
ViviOsztCshőő,
AvriŁ,
Destiny015,
Törpemókus,
MadHatter,
Timicsy008
2013. augusztus 06. 20:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (cintia2000 @ 2013.08.06. 17:19)
Ez a csaj csak féltékeny rájuk! Tiszta szánalom! Hát van mire féltékenykednie...! Ez a senki soha nem fog elérni annyit mint Justin vagy Selena!
Ez a nap második nagy poénja.
A két kis pisisnek van mire féltékenykednie, mert Hayleynek van hangja és tehetsége - velük ellentétben.
13 felhasználónak tetszik:
hayley4,
dijansalihu,
LoveNessa,
Szandiiii,
MadHatter,
AvriŁ,
ViviOsztCshőő,
Beyla,
Jody,
Timicsy008,
Lillaa98,
Alison Lerman,
Sztár Mániás
2013. augusztus 06. 20:59
Mikor megláttam a cikk címét, már tudtam, hogy nagyon jól fogok szórakozni, és így is lett! Annyira bírom, amikor egy ártatlan paródiára jön a sok Belieber és fikázódni kezd! Csak nevetek rajtuk! Már alig várom, hogy esetleg a One Directiont is kiparodizálja, utána meg a Directionereket is jól kinevetem, mert garantáltan felkapják a vizet!
HAYLEY FOR PRESIDENT!!!
HAYLEY FOR PRESIDENT!!!
2013. augusztus 06. 21:18
Idézet (Elody @ 2013.08.06. 15:26)
Én szeretem a paramore zenéjét, de magát hayleyt már sokkal kevésbé, már nem az első eset, hogy beszól másoknak, de könyörgöm, ellőbb nézzen már magába >_< vagy tükörbe...mondjuk selenát se szeretem
csak justint *_*
Jaaj! Már megint a kinézet-ügy. Hát igen mert aki nem tudja megindokolni hogy miért szereti dzsásztínt az egyből a kinézetével kezd mert tehetség 0. Hayley-nek mindkettő van szval ebben is jobb mint az a kislány dzsásztín.
2013. augusztus 06. 21:45
|
|
justin imádásúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 208060 offline
|
attol mert te hayleyt szereted az nem azt jelenti h justin meg selena nem énekesek valakinek ez a zene tetszik van akinek justin meg selena dalla tetszik attol mert neked nem tetszzik justin zenéje az nem azt jelenti h szar..nekem ennek a csajjnak a zenéje nem tetszik de nem mondom azt h szar mert nem az csak nekem nem tetszik de valakinek meg igen
) ilyen egyszerű...de azért gondoljatok bele ha igy beszélnének rolatok is szarul esne..
2013. augusztus 06. 21:46
|
|
Mrs_Bieber9431új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207358 offline
|
hát ez szánalmas én undorító xd ez a csaj csak rugdosni tud? >.< hányingerem van ettől a csajtól.... utálja Justint de vele foglalkozik és kiparodizálja az úgy vicces
IMÁDLAK JUSTIN <3 *-*
2013. augusztus 06. 21:52
Idézet (Mrs_Bieber9431 @ 2013.08.06. 21:46)
hát ez szánalmas én undorító xd ez a csaj csak rugdosni tud? >.< hányingerem van ettől a csajtól.. utálja Justint de vele foglalkozik és kiparodizálja az úgy vicces
IMÁDLAK JUSTIN <3 *-*
Most azt mondtad hogy "hát ez szánalmas ÉN undorító xd"?
2013. augusztus 06. 21:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (justin imádás @ 2013.08.06. 21:45)
attol mert te hayleyt szereted az nem azt jelenti h justin meg selena nem énekesek valakinek ez a zene tetszik van akinek justin meg selena dalla tetszik attol mert neked nem tetszzik justin zenéje az nem azt jelenti h szar..nekem ennek a csajjnak a zenéje nem tetszik de nem mondom azt h szar mert nem az csak nekem nem tetszik de valakinek meg igen
) ilyen egyszerű...de azért gondoljatok bele ha igy beszélnének rolatok is szarul esne..
Már a fórumneved is egy rossz vicc, a helyesírásod viszont még siralmasabb. Most komolyan: dalla? tetszzik? csajjnak? rolatok?
11 felhasználónak tetszik:
LoveNessa,
dijansalihu,
hayley4,
Szandiiii,
MadHatter,
joe_r,
Lillaa98,
ViviOsztCshőő,
Törpemókus,
Nimrod,
Fan-ily6889
2013. augusztus 06. 23:38
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
mit képzel ez magáról? oké talán valamibe igaza van de mimdenbe beleüti az orrát annyi igaz hogy amit justin művel az gáz selenáról meg annyit hogy őt birom de ő se a megtestesült kisangyal
2013. augusztus 07. 07:59
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
A szájkaratés általános iskolás korcsoport lesz szíves visszább venni magából, és abból a fene nagy önérzetéből, ami csak akkor érvényesül, ha relatíve anonim módon neki kell esni egy másik, ellenkező véleménnyel rendelkező tagnak.
Mielőtt hozzászólást írnátok, előbb talán meg kellene tanulni helyesen írni. Az olyan apróságok, mint az írásjelek mellőzése mellett a minimális helyesírás hiánya már sokkal borzasztóbb, és elszomorítóbb. Csak azt nem értem, hogy a francba nem zavar titeket, hogy ha írtok, a böngésző helyesírás ellenőrzője folyamatosan jelzi, hol vétettetek hibát, de arra nem veszitek a fáradtságot, hogy kijavítsátok. Pedig nem - csak - az minősít titeket, amit írtok, hanem az is, ahogyan teszitek.
E mellé társul még egy olyan, szintén nem elhanyagolható dolog, mint a minimális tisztelet hiánya. Nem gondolom, hogy az idősebb tagok feltétlenül úgy állnak a tízegynéhány éves korosztályhoz, hogy na, már megint egy újabb kis taknyos, sokkal inkább úgy, hogy aki megérdemli, az megkapja a tiszteletet, legyen bármennyi idős is. Egyik-másik szájhős néhányunknak kis túlzással a saját gyereke is lehetne, úgyhogy aki még csak pár éve tud járni az fogadja el, hogy nem látott, és nem tud még semmit az életből/életről.
Ezen túl, ha lenne egy minimális logikai készségetek, akkor talán leesne, - és akkorát puffanna, hogy míg éltek emlékeznétek rá - hogy egy olyan sztárt védtek aki még csak a létezésetekről sem tud, és valószínű, hogy pont nincs rászorulva senkinek a védelmére. Azt elfogadom, hogy ha valakinek van egy híres családtagja, és meglátja pl. egy fórumon, hogy nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazzák családtagját, akkor megvédi, mert ő legalább ismeri azt a sztárt, ismeri az értékeit, a tulajdonságait, ergo van rá alapja, hogy a védelmére keljen. De ti, akik magatokat rajongónak nevezitek, mennyire ismeritek imádatotok tárgyát? Kb. semennyire, mert csak az alapján ítéltek, amit a bulvármédia, illetve az internet (konyha)készen tálal nektek. Egyezzünk meg abban, hogy az minden, csak nem elégséges ahhoz, hogy egy sztárt megismerjetek.
És egy utolsó megjegyzés a végére. Ha szigorúan akarnám venni a fórum szabályzatát, - amint ti, harcias kis tagok állítólag elolvastatok, és elfogadtatok - akkor a korosztályotoknak nagyjából a fele már rég nem lehetne sem a Starity, sem bármely másik fórum, rajongói oldal, stb. tagja, mert már egy-egy hozzászólásotok is simán megérne egy végleges kitiltást. És mielőtt még azt mondanátok, hogy ez fenyegetőzés, nos, el kell keserítenem titeket, ez nem fenyegetőzés, ezek sziklaszilárd tények. Nagy különbség.
Ha pedig majd elértek arra a szintre, hogy képesek lesztek megírni egy ilyen terjedelmű hozzászólást úgy, hogy az ne hemzsegjen helyesírási, illetve stilisztikai hibáktól, akkor egyrészt elmondhatjátok magatokról, felnőttetek arra a szintre, amikor már komolyan lehet titeket venni. Másrészt titeket is éppúgy fog zavarni, ha az akkori tízegynéhány éves korosztály kritikán aluli minőségben fog írni, fogalmazni.
Mielőtt hozzászólást írnátok, előbb talán meg kellene tanulni helyesen írni. Az olyan apróságok, mint az írásjelek mellőzése mellett a minimális helyesírás hiánya már sokkal borzasztóbb, és elszomorítóbb. Csak azt nem értem, hogy a francba nem zavar titeket, hogy ha írtok, a böngésző helyesírás ellenőrzője folyamatosan jelzi, hol vétettetek hibát, de arra nem veszitek a fáradtságot, hogy kijavítsátok. Pedig nem - csak - az minősít titeket, amit írtok, hanem az is, ahogyan teszitek.
E mellé társul még egy olyan, szintén nem elhanyagolható dolog, mint a minimális tisztelet hiánya. Nem gondolom, hogy az idősebb tagok feltétlenül úgy állnak a tízegynéhány éves korosztályhoz, hogy na, már megint egy újabb kis taknyos, sokkal inkább úgy, hogy aki megérdemli, az megkapja a tiszteletet, legyen bármennyi idős is. Egyik-másik szájhős néhányunknak kis túlzással a saját gyereke is lehetne, úgyhogy aki még csak pár éve tud járni az fogadja el, hogy nem látott, és nem tud még semmit az életből/életről.
Ezen túl, ha lenne egy minimális logikai készségetek, akkor talán leesne, - és akkorát puffanna, hogy míg éltek emlékeznétek rá - hogy egy olyan sztárt védtek aki még csak a létezésetekről sem tud, és valószínű, hogy pont nincs rászorulva senkinek a védelmére. Azt elfogadom, hogy ha valakinek van egy híres családtagja, és meglátja pl. egy fórumon, hogy nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazzák családtagját, akkor megvédi, mert ő legalább ismeri azt a sztárt, ismeri az értékeit, a tulajdonságait, ergo van rá alapja, hogy a védelmére keljen. De ti, akik magatokat rajongónak nevezitek, mennyire ismeritek imádatotok tárgyát? Kb. semennyire, mert csak az alapján ítéltek, amit a bulvármédia, illetve az internet (konyha)készen tálal nektek. Egyezzünk meg abban, hogy az minden, csak nem elégséges ahhoz, hogy egy sztárt megismerjetek.
És egy utolsó megjegyzés a végére. Ha szigorúan akarnám venni a fórum szabályzatát, - amint ti, harcias kis tagok állítólag elolvastatok, és elfogadtatok - akkor a korosztályotoknak nagyjából a fele már rég nem lehetne sem a Starity, sem bármely másik fórum, rajongói oldal, stb. tagja, mert már egy-egy hozzászólásotok is simán megérne egy végleges kitiltást. És mielőtt még azt mondanátok, hogy ez fenyegetőzés, nos, el kell keserítenem titeket, ez nem fenyegetőzés, ezek sziklaszilárd tények. Nagy különbség.
Ha pedig majd elértek arra a szintre, hogy képesek lesztek megírni egy ilyen terjedelmű hozzászólást úgy, hogy az ne hemzsegjen helyesírási, illetve stilisztikai hibáktól, akkor egyrészt elmondhatjátok magatokról, felnőttetek arra a szintre, amikor már komolyan lehet titeket venni. Másrészt titeket is éppúgy fog zavarni, ha az akkori tízegynéhány éves korosztály kritikán aluli minőségben fog írni, fogalmazni.
16 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő,
dijansalihu,
Jolie_77,
Lillaa98,
Pöttömke,
Destiny015,
AvriŁ,
Szandiiii,
Nimrod,
Shenayla,
hayley4,
Jody,
Sztár Mániás,
MadHatter,
Törpemókus,
Fan-ily6889
2013. augusztus 07. 11:14
Idézet (Mrs_Bieber9431 @ 2013.08.06. 21:46)
hát ez szánalmas én undorító xd ez a csaj csak rugdosni tud? >.< hányingerem van ettől a csajtól.. utálja Justint de vele foglalkozik és kiparodizálja az úgy vicces
IMÁDLAK JUSTIN <3 *-*
Arról aztán sokat beszélgethetnénk ki a szánalmas és undorító!
2013. augusztus 07. 11:47
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Szerintem Selenát nem kellett volna!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.