Hayley Williams kiparodizálta Justint és Selenát
2013. augusztus 09. 11:16
Idézet (Sz.Eszty @ 2013.08.09. 10:25)
ha majd lesznek annyira híresek, mint mondjuk Selena, akkor csinálhatnak ilyeket 
Híresebbek mint szelinítá.
Amúgy Gomez kisasszony inkább hírhedt kategóriába sorolnám mert nem tud nagyon olyat felmutatni ami igazán nagy dolog, tudom hogy jótékonykodik de a sztár világban már ki nem? Valaki azért hogy címlapra kerüljön valaki azért mert kötelességének érzi. Ennyi.
2013. augusztus 09. 11:52
Tök vicces, jól parodizálta ki őket igazán felismerhető volt. Nem tudom mi rosszat tett vele Selena vagy Justin.
2013. augusztus 09. 16:28
|
|
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline
|
Chelsy ! Szerintem kutakodj egy keveset a fent említett két kiparodizált személy karriertörténetében, mielőtt elkezded mondani a hülyeségeidet!
(És amúgy én nem védek mást, csak az igazságot, tehát nem vagyok se Selenator, se Belieber, vagy mi)
2013. augusztus 09. 17:53
Idézet (sipy97 @ 2013.08.09. 16:28)
Chelsy ! Szerintem kutakodj egy keveset a fent említett két kiparodizált személy karriertörténetében, mielőtt elkezded mondani a hülyeségeidet!
(És amúgy én nem védek mást, csak az igazságot, tehát nem vagyok se Selenator, se Belieber, vagy mi)
Te meg nézz utána a Paramore-nak. Kicsit hosszabb ideje vannak a ZENEiparban, mint az említett két kiparodizált személy. Az a kettő még talán teljesen szobatiszta sem volt, mikor Hayley már színpadon állt és énekelt. Röviden: neked sem kéne olyanról beszélned, amiről fogalmad sincs.
Nálam egyébként Avery82 kommentje vitte a Röhejesség díját. Hayley biztos azzal foglalkozik, hogy a kis bilíberek meg szelenátorok mit gondolnak róla. Valószínű, hogy nincs is jobb dolga, mint velük törődni..tényleg
2013. augusztus 09. 19:05
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (belieber01 @ 2013.08.09. 19:01)
hogy eset volna le onnan ahova fel állt..hmmm csak egy kicsit kívánom a halálát kicsit ki röhögném ha meghalna 
Félelmetes és szomorú dolog is egyben, hogy ilyenek, mint te, léteznek. Isten kegyetlen volt veled, hogy sem észt, sem szívet, de még ízlést sem adott neked.
10 felhasználónak tetszik:
dijansalihu,
Luckie,
hayley4,
MadHatter,
Beyla,
Eszti0305,
Lillaa98,
Szandiiii,
Lizania,
House Of Wax
2013. augusztus 10. 00:49
|
ccudibuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 208827 offline
|
Idézet (kalapviki @ 2013.08.07. 16:50)
Úristen hogy mire képesek a mai lányok
Mert hogy én nem leszek ilyen az tuti,előre meg mondom
Ja és ez a Hayley vissza vehetne magából
Mert akkor meg korát fog lepődni amikor őt parodizálják
Akkor aztán fogok ám nevet ni meg csodálkozni
Ezt mondanám a képébe:Ide figyelj te h**egy*r*e* remélem jól eset 
Figyelem valaki nagyon beszólt.
Nem hiszem el, hogy e miatt az egy hozzászólás miatt regisztráltam :'''D
2013. augusztus 10. 00:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát elolvasva a topikot gyerekek, csak ilyen fejet tudtam vágni nagyjából:
Hayley egy tehetségtelen huszadrangú r*banc, aki vegyen vissza az arcából, mert állítólag annyit sem tett le az asztalra, mint a kis kedvenceitek. - állítjátok ti.
Persze, én a helyetekben kapásból nem villognék a zenei analfabétizmussal, mert azért a Paramore-t nem ismerni, hát kicsit gáz. Nagyon sokáig nem hallgattam őket, de vagy nyolc éve tudom, hogy kicsodák, micsodák ők. A topik tele van ostobábbnál ostobább hozzászólásokkal, amelyeket a még ostobább tagok generáltak. Egy részről nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek, annyira szánalmas, lekezelő, arrogáns és bunkó kommentek születtek a tinibálványozók részéről. Erre csak azt tudom mondani, hogy nagy az Isten állatkertje...
Hayley egy tehetségtelen huszadrangú r*banc, aki vegyen vissza az arcából, mert állítólag annyit sem tett le az asztalra, mint a kis kedvenceitek. - állítjátok ti.
Persze, én a helyetekben kapásból nem villognék a zenei analfabétizmussal, mert azért a Paramore-t nem ismerni, hát kicsit gáz. Nagyon sokáig nem hallgattam őket, de vagy nyolc éve tudom, hogy kicsodák, micsodák ők. A topik tele van ostobábbnál ostobább hozzászólásokkal, amelyeket a még ostobább tagok generáltak. Egy részről nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek, annyira szánalmas, lekezelő, arrogáns és bunkó kommentek születtek a tinibálványozók részéről. Erre csak azt tudom mondani, hogy nagy az Isten állatkertje...
2013. augusztus 10. 12:24
Idézet (Beyla @ 2013.08.10. 00:59)
Hát elolvasva a topikot gyerekek, csak ilyen fejet tudtam vágni nagyjából:
Na ja az biztos, hogy alacsony a kerítés a hülyeség határán..
2013. augusztus 10. 13:34
Igazából nagyjából igaza van (szerintem),mert Selena és JB furák voltak együtt is,és amúgy Biebert utálom és Selenát mondjuk szeretem,de szerintem nem az a nagybetűs SZTÁR.A Paramore-t nem ismerem annyira,de sok dolgot tudok róla,de Hayleytől szerintem ez nem volt jó,mert ha majd őt fogják parodizálni,akkor még vérig lesz sértődve.Hayley viszont többet tett le az asztalra,mint ez a 2 tinikedvenc együtt,aminek mellesleg 90%-a Selena munkája.De én egyiküknek sem adok igazat.És most nem érdekelnek a napokkal utána jövő kommentek,nekem akkor is ez a véleményem,és egy ellenszenves kedvéért sem fogom megváltoztatni!
2013. augusztus 10. 16:37
|
|
HeniiKeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 208221 offline
|
belieber01 írta:
hogy eset volna le onnan ahova fel állt..hmmm csak egy kicsit kívánom a halálát kicsit ki röhögném ha meghalna
Forrás: http://starity.hu/magazin/41149-hayley-williams-kiparodizalta-justint-es-selenat/#ixzz2Znoabjms
Basszus hogy mondhatsz ilyet? Ilyen kegyetlen dolgot senki sem kívánhat senkinek..
Forrás: http://starity.hu/magazin/41149-hayley-williams-kiparodizalta-justint-es-selenat/#ixzz2Znoabjms
Basszus hogy mondhatsz ilyet? Ilyen kegyetlen dolgot senki sem kívánhat senkinek..
2013. augusztus 10. 21:41
|
|
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 offline
|
néhány ember nincs a PARÓDIA szó fogalmával..-.-" Hayley megint hozta a formáját
Imádom ezt a csajt
2013. augusztus 10. 21:42
|
|
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 offline
|
nincs tisztában*
2013. augusztus 10. 21:47
Idézet (JustinBieberFanSwag @ 2013.08.06. 14:54)
De bunkó. Már bocs Fanok,de ez van.
mert ha Bíbörke parodizálja ki Hayley-t, az már vicces, ugye?
2013. augusztus 11. 15:05
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
tök jó a csaj
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.