Miley Cyrus: „Nem vagyok egy bulizós csaj”
2013. augusztus 11. 12:22
|
K.Claudia96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 208908 offline
|
OMG! Álljatok már le.
1-2 ember jól meglátta ezt az egészet hogy mi volt meg mi lett belőle.. de könyörgöm kapálás meg ilyenek?? Mindenkinek mást jelent a kemény munka fogalma.
Ő neki azért nem kell ilyeneket csinálni mert megteheti, megteheti hogy ül a 'dollármillióin' de hagy tegye.
valakinek ezt is kell csinálni. Tény, hogy kihivóan viselkedik, és szeretne a központban lenni, de van olyan sztár aki egyetlen egyszer sem próbálkozott semmivel? Szerintem nem. Mindenkinek megvan a hibája. És hogy Liam miért van vele? Mert szereti Miley is szereti.
Mert szeretik egymást. Én már nem egyszer láttam olyan párt akikről el nem tudtam képzelni hogy kerülhettek egymáshoz közel..de amikor ez az eset egy barátnőmmel történt meg, mivel nagyon szeretem, megkérdeztem tőle,és rájöttem hogy azért mert nem mindig az számít hogy mások mit gondolnak róla, hanem hogy egymásról mit gondolnak..és ha Liam úgy gondolja hogy mindent megtud neki adni Miley és fordítva akkor miért ne?
Az apja pedig.. Könyörgöm ha valamelyikőtök apja eltudná intézni hogy tv-ben szerepeljetek az egész világ előtt.. ti nem élnétek a lehetőséggel?
És tényleg úgymond fogva tartották a disney-sek..olyan mint egy tini akit 18 éves koráig nem engednek sehová aztán pedig elszabadul és a szülők legroszabb rémálmává válik.:S Csak azért van annyira felfújva ez az egész dolog mert úristen ő sztár. Tény hogy sokan felnéznek rá, ezért jobban oda kellene figyelnie hogy megy ki az utcára, stb. De mi nem tudhatjuk milyen..megmondjam miért? Mert mi nem vagyunk sztárok. Nem tudjuk milyen az mikor minden lépésünket követik, hogy mit hibázunk, hogyan öltözködünk, hogy vagyunk kifestve, hogy kivel találkozunk, mikor iszunk,cigizünk, drogozunk. Nekünk könnyen megy hiszen minket nem figyelnek. Elvonulunk egy baráti társasággal akárhová.. Tehát részben ez a média hibája. Idézem: 'Részben'
Lehet sokan azt gondoljátok, hogy egy újabb smiler vagyok pedig nem..én minden sztárt sajnálok..
Az apja pedig.. Könyörgöm ha valamelyikőtök apja eltudná intézni hogy tv-ben szerepeljetek az egész világ előtt.. ti nem élnétek a lehetőséggel?
Lehet sokan azt gondoljátok, hogy egy újabb smiler vagyok pedig nem..én minden sztárt sajnálok..
2013. augusztus 12. 19:04
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
Úr isten!! -.- ááh miley nagyon nagyot csalodtam benned! Mindenki tudja h imádsz bulizni -.- istenem még a munkáddal, meg a rajongoiddal sem foglalkozol és még te mondod h megdolgoztál a sikeredért???????????????? eddig istenítetelek de most ? azt hiszem selena gomez lesz a példaképem -.- .............
2013. augusztus 14. 12:08
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
igaz hogy ki akarja élvezni, csak ne égesse le magát az egész világ szeme előtt.
2014. június 15. 11:30
DorcsiNegró Büszke lehetsz magadra, hogy eddig imádtad Mileyt, és most, hogy többé már nem Hannah Montana mész másik sztár után? Gönyörű... Miley igenis keményen dolgozik, és mellette szórakozik is. LA-ben él, könyörgöm! Ha te s ott laknál biztosan mennél bulizni!
2015. február 11. 22:16
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Egyetértek DorcsiNegró-val
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: