Miley Cyrus: „Nem vagyok egy bulizós csaj”
2013. augusztus 06. 21:17
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Idézet (miley98 @ 2013.08.06. 18:32)
Eszti0305: Piciszivem büszke vagyok a "lekezelő, arrogáns" stílusomra..Különben meg azért vagyok ilyen mert nem látjátok a fától az erdőt..és én vagyok a lekezelő amikor itt mocskolódtok?? Ez aranyos :*
Hát akkor ott már eleve gondok vannak,ha büszke vagy a káromkodásokkal tűzdelt mondataidra.Na mindegy.
Ha valaki,hát akkor én nem tartozom azok közé az emberek közé,akik "nem látják a fától az erdőt".Képes vagyok reálisan látni a helyzeteket,pontosan azért írtam az imént azt,amit.Miley csak folyamatosan keresi a mentségeket arra,amire nem lehet.Tulajdonképpen saját magának mond ellent folyamatosan,amit se ő,se te nem vesztek észre.
Úgy gondolom,hogy a hozzászólásomat nem mocskolódó hangnemben írtam,sőt,már egy ideje semmi Mileys cikkhez nem írtam hozzá,mert meguntam,hogy folyamatosan a hozzád hasonló rajongókkal vitatkozzak,de egyszerűen nem tudok elmenni már ezek mellett,mivel folyamatosan,minden nap tulajdonképpen a pofánkba van lökve.Megmondom őszintén,hogy én is szívesebben olvasom azokat a cikkeket,amik nem a mai tucatsztárocskákról szólnak,de ma már gyakorlatilag semmi ilyen nincs.Vagy ha vannak is,hamar elsöprik a helyükről az ehhez hasonló kaliberű cikkek.Tisztában vagyok vele,hogy ez egy sztárokkal foglalkozó oldal,mégis nagyon szívesen olvasnék még több Életvitel kategóriába sorolható irományt,mert ott aztán igazi,érdekes,kidolgozott olvasmányok vannak.De ezekből is igen kevés íródik,tehát már nem is tudom miért járok fel ide.Talán azért,mert akadnak olyan cikkek is,amiket érdemes elolvasni,és nem matyika drogozásáról szól.Ezzel nem a cikkírót akarom kritizálni,hiszen ő csak "tette a dolgát",hírt közölt,de talán az lenne a jobb megoldás,ha miley erőlködései ellenére nem adnák meg neki ezekkel is a hírnevet.
2013. augusztus 06. 22:08
|
|
Mester Diánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 154630 offline
|
Ti mindent tudtok róla az a lényeg..azt hiszitek elolvastok róla itt minden cikket és akkor az igaz,és az a tuti..hát nem
2013. augusztus 06. 22:40
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
Igazad van Mester Diána!!
2013. augusztus 07. 10:32
Én Miley-val egyet értek, és támogatom! 2006 óta keményen dolgozik sikerért! Ezért is érdemli meg! És ha bulizni akar, nyugodtan! Hisz 20 éves, most fiatal, ha bulizni akar bulizzon! De neki nagyon fontos a munka! És én ezért is imádom és tisztelem őt
2013. augusztus 07. 11:40
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Igazából ilyenkor mindig az a a nehéz,hogy bárki,bármit mond,nem ismerjük őt személyesen.A rokonok pedig valószínüleg ha megkérdeznék őket elfogultan nyilatkoznának róla(pl:Justin Bieber nagymamája).De én is kezdem érezni,hogy sajnos,de!Egyre inkább hasonlít a "tévében lévő emberekhez" és bárki bármit mond,szerintem egyre inkább hasonlít Justin Bieberhez.Igen,20 éves,de az ember ilyenkor már korántsem tini,sokkal inkább felnőtt.Sokkal inkább kéne odafigyelnie arra,hogy hogyan viselkedik!!
És mégis,valahol megértem őt,hiszen a Disney kezei között kellett felnőnie,akik valószínüleg megszabták neki,hogy hogy viselkedjen,mit nyilatkozzon,hogy öltözzön..stb.Tinikorban pedig az ember életéhez hozzá tartozik,hogy próbálgatja önmagát,szerintem Miley ezt akarja átélni,hogy milyen szabadnak lenni és azt tenni amit akar...
És mégis néha elgondolkodom rajta,hogy régen olyan számokat írt,mint a fent említett The Climb..stb.Olyan dalokat írt amiknek volt lényegük,mostmeg...sztriptíz klubról és drogokról énekel.Számomra már közönbös lett,pedig régen imádtam...
Miley98:Te pedig légyszives add meg egy nálad,idősebbnek a neki járó tiszteletet,főleg,hogy Beyla nem szokott hülyeséget írni!
És mégis,valahol megértem őt,hiszen a Disney kezei között kellett felnőnie,akik valószínüleg megszabták neki,hogy hogy viselkedjen,mit nyilatkozzon,hogy öltözzön..stb.Tinikorban pedig az ember életéhez hozzá tartozik,hogy próbálgatja önmagát,szerintem Miley ezt akarja átélni,hogy milyen szabadnak lenni és azt tenni amit akar...
És mégis néha elgondolkodom rajta,hogy régen olyan számokat írt,mint a fent említett The Climb..stb.Olyan dalokat írt amiknek volt lényegük,mostmeg...sztriptíz klubról és drogokról énekel.Számomra már közönbös lett,pedig régen imádtam...
Miley98:Te pedig légyszives add meg egy nálad,idősebbnek a neki járó tiszteletet,főleg,hogy Beyla nem szokott hülyeséget írni!
2013. augusztus 07. 11:50
Fiatal lány, most bulizzon még, nem amikor 3 gyerekes anya lesz. Tényleg keményen dolgozik, és mindig kell egy kis lazítás.
2013. augusztus 07. 12:54
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Bulizzon csak,az az ő magánügye,azt csinál amit akar.Viszont ez nem azt jelenti,hogy ilyen példát kellene mutatnia,és ilyen témájú dalokat kéne írnia.Szánalmas ez a nő,komolyan.
2013. augusztus 07. 13:38
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
egyetertek vele
en is kilennek. kurvara nem ismerjuk (ahogy ensem) de biztos hogy nem egyszeruen jutott el ideag. oke regi Miley mindenkinek a kedvence volt, de mar tenyleg felnott, es valtozott es eli az eletet ahogy akarja. ebben mi a rossz
2013. augusztus 07. 18:06
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
ez nem magyarázkodás, ez az igazság.
2013. augusztus 07. 21:42
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Végülis mi, magyarok nem ismerjük őt igazából. Szerintem nem magyarázkodik.
2013. augusztus 08. 19:51
|
|
livike2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 168529 offline
|
te jó istenem mennyi irigy ember! (és persze vannak akik tényleg "tisztelik") mi bajotok van a we can't stop-al jó a klipje tényleg durva ! de a zene maga az jó had irjon ilyen témájú zenéket ha neki tetszik meg amúgy is 20 éves had csinálja már azt amit ő akar !!! had bulizzon, nekünk meg semmi közünk hozzá ! és mellesleg én se ismerem ahogy közülünk senki de biztosan nehéz munkávval jutott el idáig! menxetek és fikázzátok justin akárkicsodát (és hozzá teszem mielőtt szemétláda leszek h nem utálom justin-t )
2013. augusztus 09. 17:23
Szerintem keményen megdolgozott érte, de ez neki buli mert azt csinálja amit szeret.
2013. augusztus 09. 20:36
|
janette13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 208513 offline
|
SMiley23
egyet értek vele ugyanis valóban megdolgozik a sikereiért !!! és egyes előadókkal szemben ő magának írja a dalait !!! egyébként 20 éves miért ne bulizhatna ?? ne 60 évesen álljon majd neki ! egyszer biztos azt fogja mondani "most abba fogom hagyni a bulizást ugyanis családot akarok" DE ADDIG MIÉRT NE CSINÁLJA??? BIZTOS NEM Ő AZ EGYETLEN EMBER AKI BULIZIK !!! ami meg a maga mutogatását illeti miért ne tegye ?? mindegyik sztár előbb utóbb meg mutatja magát.Szép lány , jó alakja van miért ne mutassa meg ?? ja aki meg nem kíváncsi rá az...NE FOGLALKOZZON VELE thx !!
Úristen. Szerintem tedd tisztába magad. Oké, bulizzon Miley, senki nem mondta, hogy nem lehet. Az is oké, hogy magának írja a dalait.
Csak gáz, hogy mekkora r*banc lett! Hadd kérdezzem már meg hány éves vagy? Biztosan "tizenéves", merthogy teljesen elhiszed azt amit Cyruska mutat! Csak nem nézel mögé!
KIcsit gondolkodjatok már! -.- Ezzel a ne foglalkozzatok akkor vele, ez szánalmas!
egyet értek vele ugyanis valóban megdolgozik a sikereiért !!! és egyes előadókkal szemben ő magának írja a dalait !!! egyébként 20 éves miért ne bulizhatna ?? ne 60 évesen álljon majd neki ! egyszer biztos azt fogja mondani "most abba fogom hagyni a bulizást ugyanis családot akarok" DE ADDIG MIÉRT NE CSINÁLJA??? BIZTOS NEM Ő AZ EGYETLEN EMBER AKI BULIZIK !!! ami meg a maga mutogatását illeti miért ne tegye ?? mindegyik sztár előbb utóbb meg mutatja magát.Szép lány , jó alakja van miért ne mutassa meg ?? ja aki meg nem kíváncsi rá az...NE FOGLALKOZZON VELE thx !!
Úristen. Szerintem tedd tisztába magad. Oké, bulizzon Miley, senki nem mondta, hogy nem lehet. Az is oké, hogy magának írja a dalait.
Csak gáz, hogy mekkora r*banc lett! Hadd kérdezzem már meg hány éves vagy? Biztosan "tizenéves", merthogy teljesen elhiszed azt amit Cyruska mutat! Csak nem nézel mögé!
KIcsit gondolkodjatok már! -.- Ezzel a ne foglalkozzatok akkor vele, ez szánalmas!
2013. augusztus 10. 12:45
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Miley ♥
Igaza van
És emberek nem kell féltékenykedni, amiért ő a ti korotokban már híres volt.
De ezt egy olyan embernél is elmondanám, akit nem szeretek, például Selena Gomez-nél. Igenis megdolgozott a hírnevéért, de ti honnan is tudnátok, hogy milyen munka van mögötte, hiszen nem élitek át, ahogyan én se, csak én megpróbálok belegondolni és nem letámadni.
Ő már kiskorában is tehetséges énekes volt, ez mellé jött az, hogy színészként is remek. Amúgy aki nem szereti mit is keres itt?
Igaza van
Ő már kiskorában is tehetséges énekes volt, ez mellé jött az, hogy színészként is remek. Amúgy aki nem szereti mit is keres itt?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: