Starity

Miley Cyrus: „Nem vagyok egy bulizós csaj”

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 06. 17:07 #81
ticimici
ticimici
visszatérő vendég

Státuszhaters gonna hate ▲
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 142
Csatolások: 0
Azonosító: 207706
végül is azt nem vitatom hogy télleg keményen megdolgozott a sikeréért..
2013. augusztus 06. 17:08 #82
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
Megdolgozott a sikerért? Ha a seggrázás munkának számít, akkor valóban megdolgozott érte. pardon.gif
2013. augusztus 06. 17:12 #83
- törölt felhasználó -    
Miley okot ad arra, hogy az emberek eltitulálják Őt egy utolsó drogos rib@ncnak, ezt kéne megértetni vele. Múltkor néztem egy élő fellépést a We Can't Stop-pal, és hát gyerekek, ha valaki még nem látta, akkor az nagyon örülhet. Linket most nem fogok küldeni, mert teljesen feleslegesnek érzem, de ahogyan elkezdte a koncertet. Úgy vonaglott egy férfin (aki nem Liam!), hogy rögtön felfordult a gyomrom. Ezt nevezi ő tehetségnek? Ezt a semmit? Gratulálok. Egy éve annak, hogy levágatta a haját, és egy éve annak, hogy teljesen eltávolodtam tőle. Megjegyzem, nem a haja miatt, én leginkább a belső értékeit nézem egy emberben, de a hajvágás után egy kiköpött rib@nc lett. Olyan kiélt feje van, mintha 30 éves lenne, esküszöm. huh.gif
5 felhasználónak tetszik: Eszti0305, vasasreka8, Beyla, Elody, Timicsy008
2013. augusztus 06. 17:13 #84
Judit2013
Judit2013
visszatérő vendég

Státusz#KeepFightingMichael #ForzaJules
Hozzászólás: 394
Azonosító: 198582
Már alig várom a következő májli cikket! laugh.gif dry.gif
2013. augusztus 06. 17:17 #85
Izé12
Izé12
visszatérő vendég

StátuszIzé12 még nem állította be a státuszát mert ő aszonta'!
Hozzászólás: 470
Csatolások: 60
Azonosító: 188801
Aha... Ezt el is hisszük...
2013. augusztus 06. 17:40 #86
Zsoké
Zsoké
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 208424
mélyen egyetértek miley98-al!
2013. augusztus 06. 17:56 #87
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Idézet (miley98 @ 2013.08.06. 17:35)
Honnan tudjátok hogy mennyit dolgozik b@sszátok meg? Ti csak azt látjátok amit a média felfúj mint egy lufit...Semmit nem tudtok róla abszolút...Csak azt a Mileyt látjátok akit fikázni lehet és persze rögtön kaptok a lehetőségen...Rácuppantok mint olcsó k*rva a f@szra...

Egy We Can't Stop kaliberű "zenéhez" nem igazán kell túl sok munka rohog.gif Egy kis autotune,egy dalszövegíró,egy producer,minden,ami kell,matyika meg elnyekergi a stúdióban a számot,amit megírtak neki,az is mindegy,hogyan,mert úgyis fel lesz javítva a hangja a kedveskének.Ez aztán marha munka,mit ne mondjak! secret.gif

Egyébként meg a lekezelő,arrogáns stílusodból igazán visszavehetnél,mert nem csak zavaró,hanem a szabályzat is tiltja.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Timicsy008, Elody, Jolie_77
2013. augusztus 06. 17:59 #88
- törölt felhasználó -    
Komolyan egysre lejjeb süllyed...
2013. augusztus 06. 18:02 #89
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Nos az ő munkája mégsem mrhető össze egy kétkezi földeken dolgozó munkásokéval! pardon.gif
2013. augusztus 06. 18:03 #90
nicky21
nicky21
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj, halgass .... aztán csináld azt, amit amúgy is ku**ra csinálni akartál
Hozzászólás: 485
Csatolások: 360
Azonosító: 43540
Gesztenye2 kommentjét értelmezhetnétek.. Komolyan ő az egyetlen, aki értelmezte a cikket?!
2013. augusztus 06. 18:07 #91
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Én nem igazán hiszem el és nem, nem ezt tenném a helyében. Pedig nem vagyok 70 éves...
2013. augusztus 06. 18:08 #92
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Régen amikor még azokat a dalokat írta, amik a cikkben fel lettek sorolva, akkor még tényleg egy olyan személy volt, akire a rajongók feltudtak nézni és nem kellett attól tartani, hogy elbukik. Valóban keményen dolgozik, de a klipjét is csak azért nézték meg annyira mert kíváncsiak voltak az emberek, hogy milyen botrányt alkotott megint. Nem azért mert annyira jó az amit csinál. Miley-nak különleges hangi adottságai vannak, de az eltörpül az mellett ahogyan viselkedik. Ha maradt volna ugyan az a szerény normális lány aki volt, akkor nem veszített volna el annyi rajongót, velük együtt engem is. Pedig én odáig voltam érte, de sajnos csalódnom kellett. És akkor most jön az, hogy nem is voltam igazi rajongó. De az voltam. Csak én nem bírom elviselni az olyan fajta lányokat, mint Miley, hiszen a való életben is kerülöm azokat. Az meg, hogy fiatal és bulizni, élni akar, tegye. De én nem akarom látni, ahogy a seggét rázza. Az maradjon meg a buli falain belül és ne mutogassa másoknak, mert én nem lennék rá büszke a helyében.
2013. augusztus 06. 18:17 #93
JohnnyDeppFanForever
JohnnyDeppFanForever
visszatérő vendég

StátuszNot all treasure is silver and gold.
Hozzászólás: 118
Azonosító: 207548
Miley, Miley, Miley...
Nagyon megváltozott. Én amikor először láttam a Hannah Montana-ban akkor nekem olyan volt mint egy példakép. De ahogy idősödött úgy tűnt el bennem ez a gondolat mint a huzat. biggrin.gif De ez ellen nem lehet semmit sem tenni hiszen mind változunk az évek során és mind különbözünk egymástól. Ő ezt az utat választotta. Hát járja is végig. biggrin.gif
2013. augusztus 06. 18:28 #94
Petrezselyem
Petrezselyem
új tag

StátuszBalaton Forever <3
Hozzászólás: 3
Azonosító: 208432
Ezt most nem mondjátok komolyan?

Nem már! Nem egy bulizós csaj? Akkor kiről vannak azok a képek a Google-n A sok másnapos illetve bulizós képek? Az ikertestvéréről? Kétlem..

xx P
2013. augusztus 06. 18:36 #95
- törölt felhasználó -    
Szerintem mindvégig megdolgozott azért, amije van. Ha pedig ne most bulizzon, akkor mikor?? ohmy.gif
2013. augusztus 06. 18:42 #96
Tini Lady
Tini Lady
visszatérő vendég

StátuszBig girls don't cry.
Hozzászólás: 267
Csatolások: 76
Azonosító: 124167
Nem mocskolódok, de azért abba mindenki gondoljon bele, hogy mennyi bulizós kép és minden más egyéb került a netre róla! azonban valóban zenei tehetség, mégha nem is a legpéldásabbak közül és valószínű, hogy nemcsak apuci és a studió miatt híres... Bár ezt szerintem egyikünk sem tudhatja pontosan!
2013. augusztus 06. 18:53 #97
Fannii98
Fannii98

Státuszképzelj ide egy nyálas szöveget
Hozzászólás: 723
Csatolások: 653
Azonosító: 187982
Hát, komolyan megdolgozik mostanában, hogy naponta lehessen róla cikket írni..
2013. augusztus 06. 19:10 #98
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
Én teljesen megértem smileeee.gif Ha ő így szeretné
2013. augusztus 06. 20:02 #99
SMiley23
SMiley23
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 202783
egyet értek vele ugyanis valóban megdolgozik a sikereiért !!! és egyes előadókkal szemben ő magának írja a dalait !!! egyébként 20 éves miért ne bulizhatna ?? ne 60 évesen álljon majd neki ! egyszer biztos azt fogja mondani "most abba fogom hagyni a bulizást ugyanis családot akarok" DE ADDIG MIÉRT NE CSINÁLJA??? BIZTOS NEM Ő AZ EGYETLEN EMBER AKI BULIZIK !!! ami meg a maga mutogatását illeti miért ne tegye ?? mindegyik sztár előbb utóbb meg mutatja magát.Szép lány , jó alakja van miért ne mutassa meg ?? ja aki meg nem kíváncsi rá az...NE FOGLALKOZZON VELE thx !! biggrin.gif
2013. augusztus 06. 20:38 #100
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (miley98 @ 2013.08.06. 17:35)
Honnan tudjátok hogy mennyit dolgozik b@sszátok meg? Ti csak azt látjátok amit a média felfúj mint egy lufit...Semmit nem tudtok róla abszolút...Csak azt a Mileyt látjátok akit fikázni lehet és persze rögtön kaptok a lehetőségen...Rácuppantok mint olcsó k*rva a f@szra...

Miért? Mit dolgozik? Már megbocsáss, de kornyikáláson kívül szinte semmit sem csinál. Ne haragudj, ez olyan baromi megerőltető? Mert, ha igen, akkor szegényke biztos cukorból van. Tudod, ha ráérek, akkor majd nagyon talán megsajnálom, hogy csücsül a dollármillióin és állítólagosan milyen sokat, milyen keményen dolgozik. Jöjjön be velem csak egy napra gályázni nyolc órát (még nem is tizenkettőt!) valamelyik kórház belgyógyászati osztályra! Majd, ha lenyom egy ilyen munkahelyen kemény 8-12 óra melót, akkor rá fogom tudni mondani, hogy keményen dolgozik - de így? Amit ő csinál, az szimplán feltünési viszketettség a javából. Nyilatkozik ezt, nyilatkozik azt, nyilatkozik amazt, akkor is csak egy drogos infantilis r*banc marad, aki bárkinek szétteszi a lábát. Snoop Dog, vagyis akarom mondani Snoop Lion vajon miért ömlengett eme "tehetséggel megáldott énekesnőcskéről"? Vagy széttette a lábát, vagy letérdelt elé, de az is lehet, hogy mindkettő. Congratulation - tényleg nem tudom, hogy Liam mi a lócitromot keres emellett a velejéig romlott sz*jha mellett... Egyébként kíváncsi lennék, hogy apuci nélkül hol tartana, mert megjegyzem, sehol. Ha Billy Ray nem tudta volna protekciósan benyomatni a diznihez, akkor egy átlagos gimnazista, vagyis most már egyetemista lány lenne tele - valódi - álmokkal. Ehelyett egy kifacsart, koravén vénhedt r*banc lett belőle.

Idézet (miley98 @ 2013.08.06. 18:32)
Eszti0305: Piciszivem büszke vagyok a "lekezelő, arrogáns" stílusomra..Különben meg azért vagyok ilyen mert nem látjátok a fától az erdőt..és én vagyok a lekezelő amikor itt mocskolódtok?? Ez aranyos :*

Édesanyukád helyében akkora pofont lekevernék drága Kislányom, hogy a fal adná a másikat. rolleyes.gif Először legyél tisztában a "tisztelet" szó fogalmával! Definiáljam, vagy be tudod írni a gugliba? Tanuld meg, alkalmazd és akkor ülj le tárgyalni velünk, mert így max azt tudnám mondani, hogy egy pohár vízbe keverj hipót és Domestost, majd jó alaposan öblögesd ki vele a szádat! Így talán nem fogsz olyan mocskosan beszélni, illetve minden tagot lehordani a sárga földig, mert másképp gondolja a dolgokat. Büszke meg büszke lehetsz magadra - veregesd vállon magadat nyugodtan! Nem csak alpári és primitív vagy, de ráadásul még ostoba is. Tuti kombó!
4 felhasználónak tetszik: Misao, Eszti0305, Timicsy008, Elody
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok