Miley Cyrus: „Nem vagyok egy bulizós csaj”
2013. augusztus 06. 15:08
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
tényleg megdolgozik a sikeréért,és ha bulizik is vagy nem egészségére ha ő így érzi jól magát akkor ebbe senki nem szólhat bele
2013. augusztus 06. 15:08
Jézusom, ennek a csajnak az egyik szava üti a másikat. Legalább mindenhol ugyanazt hazudná..
Keményen megdolgozott a sikerért? Azt se tudja, hogy mit jelent az. Apucinak köszönheti, hogy annak idején egyáltalán észrevették. Ha apuci nem lenne híres ez a tehetségtelen kis liba most sehol nem lenne. Listát tudnék írni, hogy melyik sztárok dolgoztak meg a sikerért, de ő biztos nem lenne benne.
Azt állítja, hogy nem bulizós? De akkor meg minek azt a példát mutatja egyes rajongóinak, hogy füvezzenek, piáljanak, hajnalig bulizzanak, mert ez az élet? A rajongók meg vannak olyan h*lyék, hogy komolyan is veszik.
Keményen megdolgozott a sikerért? Azt se tudja, hogy mit jelent az. Apucinak köszönheti, hogy annak idején egyáltalán észrevették. Ha apuci nem lenne híres ez a tehetségtelen kis liba most sehol nem lenne. Listát tudnék írni, hogy melyik sztárok dolgoztak meg a sikerért, de ő biztos nem lenne benne.
Azt állítja, hogy nem bulizós? De akkor meg minek azt a példát mutatja egyes rajongóinak, hogy füvezzenek, piáljanak, hajnalig bulizzanak, mert ez az élet? A rajongók meg vannak olyan h*lyék, hogy komolyan is veszik.
2013. augusztus 06. 15:15
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
na hát pontosan hannah montanáként lett hires !ha nem lett volna hannah montana akkor biztosan nem lett volna hires miley..
2013. augusztus 06. 15:19
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
Wiky96 ha csak bulizna és nem énekelne akkor nem lennének rajongói...Tehetségtelen? Akkor miért van nem egészen 13milla rajongója? Én nem azért szeretem mert igy néz ki meg úgy néz ki meg nem is a viselkedése miatt, hanem azért mert kurv@jó hangja és zenéje van és törődik a rajongóival
2013. augusztus 06. 15:22
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Keményen megdolgozott a sikerért? Majd akkor mondhatja esetleg (!) ezt,amikor napi 10 órát dolgozik megállás nélkül,és nem mindent apuci intéz el neki.Nem bulizós leányzó? Nemrég még azzal menősködött,hogy ő mennyire szív meg bulizik meg stb. Azt se tudja már mit beszél...
Egyébként tényleg muszáj folyamatosan erről a májliról írni? Tényleg? Már meguntam,hogy minden cikkhez ugyanazt írjam le,ami vele kapcsolatos,tehát inkább beléjük se olvastam,de most már kezd elegem lenni.Bocsánat.
Egyébként tényleg muszáj folyamatosan erről a májliról írni? Tényleg? Már meguntam,hogy minden cikkhez ugyanazt írjam le,ami vele kapcsolatos,tehát inkább beléjük se olvastam,de most már kezd elegem lenni.Bocsánat.
2013. augusztus 06. 15:24
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2013.08.06. 15:08)
Jézusom, ennek a csajnak az egyik szava üti a másikat. Legalább mindenhol ugyanazt hazudná..
Már bocs... lehet, hogy anno Billy Ray Cyrusnak köszönheti, hogy észrevették, de egy tehetséges apa tehetségtelen lányát nem fogadja be a média, hiába sztárcsemete. Szóval befoghatod, mert Mileynak hangja is van, színészkedni is tud, és amíg vannak rajongói (márpedig van neki nem is kevés), addig énekelni fog.
2013. augusztus 06. 15:53
|
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline
|
Teljesen igaza van!
Most komolyan van köztetek olyan, aki ha igazán elgondolkozik azon a kérdésen hogy: Ha neked is annyi pénzed lenne mint neki, ott laknál, ilyen család mellet, híresen ahogy ő, nem élnéd az életedet, nem buliznál, nem csinálnál hülyeségeket? Dehogynem. Mindenki így csinálná mint ő! EGYSZER ÉLÜNK! És aki ezt nem érti meg! Azt csak sajnálni tudom, de ő élete!
Miley megdolgozott mindenért!
Most komolyan van köztetek olyan, aki ha igazán elgondolkozik azon a kérdésen hogy: Ha neked is annyi pénzed lenne mint neki, ott laknál, ilyen család mellet, híresen ahogy ő, nem élnéd az életedet, nem buliznál, nem csinálnál hülyeségeket? Dehogynem. Mindenki így csinálná mint ő! EGYSZER ÉLÜNK! És aki ezt nem érti meg! Azt csak sajnálni tudom, de ő élete!
Miley megdolgozott mindenért!
2013. augusztus 06. 15:59
Én eddig sem ítéltem el, ezután sem fogom.
Fiatal, ő dönti el, hogy élvezi ezt ki!
2013. augusztus 06. 16:15
Idézet (miley98 @ 2013.08.06. 15:19)
Wiky96 ha csak bulizna és nem énekelne akkor nem lennének rajongói...Tehetségtelen? Akkor miért van nem egészen 13milla rajongója? Én nem azért szeretem mert igy néz ki meg úgy néz ki meg nem is a viselkedése miatt, hanem azért mert kurv@jó hangja és zenéje van és törődik a rajongóival
Tudod manapság nem a tehetség határozza meg, hogy kinek hány rajongója van. Sajnos... Hanem, hogy ki mennyire felkapott a médiában, és ki milyen "botrányokat" csinál, és sajnos a sokan ezt tartják menőnek...
Ha belegondolunk semmi különleges nincs Miley hangjába, csak összekrákog valamit. És mivel ezzel nem nagyon tudna kitűnni a sztárok közül, vetkőzéssel, füvezéssel, meg piálással hívja föl magára a figyelmet.
Nem tudom mit látnak benne egyes rajongók és őszintén nem is nagyon érdekel, de én inkább maradok az olyan sztároknál, akik lehet kevesebbet szerepelnek a médiában, de legalább tehetségesek, és maguknak köszönhetik azt, ahova eljutottak...
2013. augusztus 06. 16:16
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Miley tényleg keményen dolgozik,és én büszke vagyok rá. Soha nem mondtam róla rosszat és soha nem is fogok, mert én mindig kiállok mellette, és szeretem, tehát bárki mondjon bármit leszarom.
2013. augusztus 06. 16:28
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
De ha nem akarja, hogy ezt higgyék róla miért mutatja azt a világnak orrba-szájba, hogy állandóan bulizik, drogozik, r×biskedik, mint egy kiélt k×rva? BOCS
2013. augusztus 06. 16:29
Ez a lány egyre mélyebbre süllyed. Nem tudom , de hallja magát néha ? Minden hülyeséget össze hord , döntse már el mit csinál.
Senki nem állítja hogy nem dolgozik , biztos csinál valamit. Az sem baj ha bulizik , de kérdem én , hogyan ? Az meg a másik dolog , ne csodálkozzon ha sokan azt hiszik csak bulizik , mivel a legújabb hírek csak ezt tanúsítják : nyilatkozatai , klipje.
Ne legyen a kisasszony felháborodva , nem is értem mit várt ? Ha azt akarja , hogy komolyan vegyék akkor viselkedjen komolyan.
Nem azt mondom ne bulizzon , de vegyük csak Rihannát , mindenki elismeri. Miért ? Nem nyilatkozgat olyan ökörségeket mint Miley , nem bizonygatja egyszer azt hogy szent , egyszer meg hogy nem. Okosan kell csinálni , de láthatóan Mileyka erre nem képes, még ugyanolyan kis kislány mint amilyen volt , aki éppen az anyukája magassarkújában tipeg, és valljuk be ,nem a legjobban.
Senki nem állítja hogy nem dolgozik , biztos csinál valamit. Az sem baj ha bulizik , de kérdem én , hogyan ? Az meg a másik dolog , ne csodálkozzon ha sokan azt hiszik csak bulizik , mivel a legújabb hírek csak ezt tanúsítják : nyilatkozatai , klipje.
Ne legyen a kisasszony felháborodva , nem is értem mit várt ? Ha azt akarja , hogy komolyan vegyék akkor viselkedjen komolyan.
Nem azt mondom ne bulizzon , de vegyük csak Rihannát , mindenki elismeri. Miért ? Nem nyilatkozgat olyan ökörségeket mint Miley , nem bizonygatja egyszer azt hogy szent , egyszer meg hogy nem. Okosan kell csinálni , de láthatóan Mileyka erre nem képes, még ugyanolyan kis kislány mint amilyen volt , aki éppen az anyukája magassarkújában tipeg, és valljuk be ,nem a legjobban.
2013. augusztus 06. 16:36
Az eddigi munkáján is meglátszott hogy keményen dolgozott és valószínűleg az új lemezén is meg fog, a magyarázkodásra szerintem semmi szüksége nincs.
2013. augusztus 06. 16:52
|
rachelfowlerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 205633 offline
|
Igaza van. Bárki bármit mond róla, gondolkozzon el, hogy amíg ő a gép előtt ül, Miley egyre nagyobb sikereket ér el. (: nem vagyok az a hű de nagy fan, csak szimplán egyetértek vele!
2013. augusztus 06. 16:53
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Igaza van én szurkolok neki hogy valóra váljanak az álmai! <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: