Miley Cyrus: „Nem vagyok egy bulizós csaj”
2013. augusztus 06. 13:40
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Keményen megdolgozott hírnévért?
Mindent csak az apjának és a díznicsenölnek köszönhet. Ha az apja nem csináltatott volna neki még hajdanán műsort, akkor 100%, hogy senki sem ismerné a nevét.
Amúgy meg, olyan dalokat létrehozni, amik szinte az összes többi mai 'beat mosógépzaj' szerű zenével rendelkeznek nem valami nagy munka. A sablonos, buta dalszöveg pedig csak hab a tortán.
Mindent csak az apjának és a díznicsenölnek köszönhet. Ha az apja nem csináltatott volna neki még hajdanán műsort, akkor 100%, hogy senki sem ismerné a nevét.
Amúgy meg, olyan dalokat létrehozni, amik szinte az összes többi mai 'beat mosógépzaj' szerű zenével rendelkeznek nem valami nagy munka. A sablonos, buta dalszöveg pedig csak hab a tortán.
2013. augusztus 06. 13:42
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Aha,nem bulizik,persze.Suket duma.
Miley teljesen kivetkozott magabol,mar nem ir olyan szep dalokot mint When I Look At You(az az egyik kedvencem a regi dalai kozul).A We Can't Stop is tetszik,de messze lemarad a sokkal jobb dalaitol,amikben van erzelem.
Miley teljesen kivetkozott magabol,mar nem ir olyan szep dalokot mint When I Look At You(az az egyik kedvencem a regi dalai kozul).A We Can't Stop is tetszik,de messze lemarad a sokkal jobb dalaitol,amikben van erzelem.
2013. augusztus 06. 13:47
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát szerintem igaza van, mért ne bulizhatna? vagy ha nem tenné akkor meg ő lenne a legáldottabb angyal? hát ez se így lenne, de megdolgozik a sikerért, és kijár neki is a jóból
2013. augusztus 06. 13:48
vamphanna, Miley nem azt mondta, hogy nem bulizik, hanem azt, hogy nem csak bulizik. Különbség van.
Egyébként én elhiszem, hogy megdolgozott és dolgozik a hírnévért, látszik is, csak sajnálom, hogy ilyen útra tévedt. Inkább a régi Miley, mint az új. Jobb volt az a Miley, aki a Stay-t énekelte, mint az, aki most. Sajnálom, hogy ilyen lett, de én attól még imádom.
Egyébként én elhiszem, hogy megdolgozott és dolgozik a hírnévért, látszik is, csak sajnálom, hogy ilyen útra tévedt. Inkább a régi Miley, mint az új. Jobb volt az a Miley, aki a Stay-t énekelte, mint az, aki most. Sajnálom, hogy ilyen lett, de én attól még imádom.
2013. augusztus 06. 13:56
Eddig sem kételkedtem abban, hogy sokat dolgozik,hisz nem rég írták, hogy alig várja, hogy kiadja az új albumát. Szerintem simán bulizhat amennyit akar, hisz az ő élete most fiatal, és ahogy mondta bárki ezt tenné a helyében.
2013. augusztus 06. 13:58
Nem tudom, hogy ha én kiszeretném bulizni magam ( és ha sztár lennék) egy kis időre vissza vonulnék és így biztos kevesebb hiszti lenne
2013. augusztus 06. 14:06
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Elhiszem, hogy megdolgozik azért amilyen van, de ismerjük el, hogy könnyebben jutott hírnévhez, mint a szomszéd Julika jutott volna. Bulizni meg attól még ugyanúgy bulizhat, mint más dolgozó emberek.
2013. augusztus 06. 14:08
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
"...itt Los Angelesben, mindenkinek van egy ilyen álma, s mindenki ezt csinálná a helyemben” - akkor én beteg vagyok, ha véletlen sem ezt csinálnám a helyébe?
2013. augusztus 06. 14:10
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
én is buliznék a helyébe bár sztem nem csinált sok mindent mert az apjának köszönhet mindent
2013. augusztus 06. 14:10
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Érdekes, múltkor még pont az ellentéte jött le a nyilatkozataiból, ráadásul az a füvezős dolog is csak rátett egy lapáttal. Meg a We can't stop videóklipje... én nem értem miért kell össze-vissza nyilatkozni, meg homlokegyenest mást állítani. Egyszer azt akarja, hogy hagyják őt békén, mert bulizik, aztán most meg azt állítja, hogy ő nem olyan típus. Most döntse már el, hogy úgy szeretne a köztudatban lenni, mint egy énekes, aki megdolgozik a sikerért, vagy egy füves, buta libaként. Mert egyik héten ezt mondja, másik héten meg azt, nem lehet kiigazodni rajta.
Az meg, hogy ő megdolgozott a sikerért, enyhén szólva is röhejes. Ha nem lenne az apja híres, valószínűleg azt se tudnánk ki ő. Nem is azzal van a baj, hogy az apja zenész volt, hiszen az ember nem tehet róla, hogy hová születik, csak akkor ne adja a nagy dolgos sztárt, mert egyáltalán nem az.
Az meg, hogy ő megdolgozott a sikerért, enyhén szólva is röhejes. Ha nem lenne az apja híres, valószínűleg azt se tudnánk ki ő. Nem is azzal van a baj, hogy az apja zenész volt, hiszen az ember nem tehet róla, hogy hová születik, csak akkor ne adja a nagy dolgos sztárt, mert egyáltalán nem az.
2013. augusztus 06. 14:16
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Azért a maga nevében beszéljen a kisasszony,mert én, ha ne adj isten, a helyében lennék - biztos nem így élném ki fiatalkori vágyaimat. Nem csak egy elkényeztetett,kis h*lye drogos liba, hanem a munka fogalmáról annyi lövése sincsen mint a csillaghullásról. Drága apuka büszke lehet kicsi lányára,aki két szalma szálat nem tett keresztben egész életében, a r*bancokást is a lehető legízléstelenebb módon űzi, de ha ez még nem lenne elég,minden egyes nap az emberek pofájába tolja,"hogynatessékilyenvagyok...teccik,nanana??"
2013. augusztus 06. 14:17
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem "heccből" ez az emberek véleménye róla.Millió okot adott arra,h ilyen kép alakult ki róla.Szinte az összes megmozdulása ès nyilatkozata a bulizásról szólt az elmúlt időszakban.Legutóbb az alkoholról ès a drogról tett egy elég èrdekes kijelentést.Most pedig hirtelen ő lett a szomszéd csaj,aki csak az "álmait éli"?Nehogymár.
2013. augusztus 06. 14:17
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
valahogy ezt nem tudom elhinni,talán azért mert a viselkedése nem ezt tanusitja
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: