Vanessa Hudgens válogatós a szerepeket illetően
2013. augusztus 06. 14:29
|
|
ChrisHorvathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 206186 offline
|
jól teszi......
2013. augusztus 06. 14:43
Nagyon jól teszi, hogy nem vállal el minden szerepet. Nagyon jó színésznő és szerintem bármilyen szerepet jól el tudna játszani.
2013. augusztus 06. 14:51
akkor nem rétem, hogx az utazás a rejtélyes szigetrét miért vállata el.
amúgy tényleg így kell viselkednie egy igazi színésznőnek. aki nem ,,válogatós", ugyanazokat a szerepeket fogja megkapni.
amúgy tényleg így kell viselkednie egy igazi színésznőnek. aki nem ,,válogatós", ugyanazokat a szerepeket fogja megkapni.
2013. augusztus 06. 15:03
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Szerintem nagyon jól teszi. Plusz Vanessának jól is állnak ezek a drámaibb szerepek. Ha mindig hasonló karakter bőrébe bújna, akkor nem tudná megmutatni, hogy milyen jó színésznő. Elvégre attól tehetséges valaki, ha más-más karaktert nagyon jól el tud játszani.
2013. augusztus 06. 16:43
A nyilatkozatának az első mondatához hozzászólva: Gabriella szerepe szerintem elég maradandó volt a tinik körében. De jól teszi hogy mostanában komolyabb és nagyobb kihívást jelentő karaktereket formál meg.
2013. augusztus 06. 16:50
Szeretem Vanessát.
Régen nagy kedvencem volt , és szerintem igenis jó színész. (Hála az égnek most már csak az , és felhagyott az énekléssel) Egyetértek vele , mivel tényleg semmi értelme nem lenne ha egy tinilány szerepébe bújna , na meg valljuk be, egy csöppet kis is nőtt belőle.
Bár nem tudom , hogy képes lesz-e komolyabb szerepeket úgy eljátszania , hogy közben ne tűnjön olcsónak vagy műnek. Bár az Álomháború és a Beastly igenis jó filmek , jól játszott. A Spring breakerst még nem láttam , bár a visszajelzések alapján nem játszott ott a legjobban.
Bár nem tudom , hogy képes lesz-e komolyabb szerepeket úgy eljátszania , hogy közben ne tűnjön olcsónak vagy műnek. Bár az Álomháború és a Beastly igenis jó filmek , jól játszott. A Spring breakerst még nem láttam , bár a visszajelzések alapján nem játszott ott a legjobban.
2013. augusztus 06. 16:58
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát ő tudja mit csinál, mit akar tenni
Sok sikert és jó filmek legyenek, ha azokat már elfogadta
Tőle csak jót várok el
2013. augusztus 06. 17:57
Örülök,hogy Vanessa nem olyan filmekben szerepel,mint régen.
2013. augusztus 06. 18:20
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Mintha egy prostival és drogfüggő anyukával maradandót lehetne alkotni. Egy vígjátékkal is nagyot lehet alkotni, de mindennek a kulcsa a színészi játék. Ha az nincsen meg benne olyan jelentősen, akkor felőlem játszhatja a legdrámaibb főhősnőt is, akkor sem lesz nálam elismert. Az új filmjét is csak a többi színész miatt fogom megnézni, nem miatta. És ha kérhetném ne kövezzetek meg, csak elmondtam a véleményem, hogy én nem kedvelem őt. Persze ha majd jól fog alakítani, akkor még megváltozhat a véleményem. De egyelőre nem a kedvencem.
2013. augusztus 06. 18:57
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Az jó, ha válogatós, de a Spring Breakers-t én a helyében el nem vállaltam volna. Az ilyen szerepekkel csak megbotránkoztatja az embereket és nem pozitívumként gondolnak vissza rá. Vannak ütős vígjátékok, mitöbb minden kategóriában lehet maradandót alkotni, a színészen múlik és a forgatókönyvön.
2013. augusztus 06. 19:07
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Igaza van. Legalább így megtudja mutatni a tehetségét. Az sem lenne jó, ha mindig csak egy kedves kis aranyos gimis lány szerepét játszaná el, és semmi újat nem mutatna. Így legalább kíváncsiak rá az emberek. És ha van miből válogatnia, akkor tegye azt. Eddig szinte sz összes filmjét láttam és szerény véleményem szerint mindegyikbe fenomenálisan alakított.
Egyedül a Spring Breakers az amire még nem tudtam rávenni magam, de remélhetőleg nemsokára megjön a kedvem hozzá.
2013. augusztus 06. 20:32
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Nem vállal el akármilyen filmet? Hmmm... És abból mivel magyarázza ki magát, hogy abban a filmben amit most forgat, egy nagyon k*rvát játszik?
2013. augusztus 06. 21:38
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Mondjuk igaza van,hogy tényleg nem kell mindent elfogadni amit ajánlanak.Nicolas Cagel?Meg kell néznem!
2013. augusztus 06. 21:52
Hát ehhez képest szerintem eddig semmi maradandó vagy jó filmet sem tudott alkotni, de ha ő mondja... Pedig szerintem ő jó színésznő lenne, tehetséges, csak valahogy nekem nem tetszenek a szerepei, bár ez lehet, hogy csak az én véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: