Starity

Katy Perry hálás szüleinek

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 06. 13:30 #21
- törölt felhasználó -    
nem ő az egyetlen, aki így van ezzel:)
2013. augusztus 06. 14:11 #22
Anett1
Anett1
visszatérő vendég

StátuszKisses, -A
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 259
Csatolások: 0
Azonosító: 169894
Nagyon kedves ez Katy-től ,és nagyon igaz is. A szüleink életünk minden részében segítenek nekünk .Tiszteletet érdemelnek.
2013. augusztus 06. 14:13 #23
- törölt felhasználó -    
Milyen szép a képeken! heart.gif
2013. augusztus 06. 14:18 #24
zseléshaj
zseléshaj
visszatérő vendég

StátuszI am a Kawaii girl
Hozzászólás: 169
Azonosító: 204997
ja, és nem ez lenne a normális?! am úgy látszik, nem sok értelme volt az erkölcsös nevelésnek...
2013. augusztus 06. 14:21 #25
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
ez jó,hogy a szülei jól egyezik
2013. augusztus 06. 15:16 #26
rozi12
rozi12

StátuszZayn and Brad <3
Hozzászólás: 1229
Azonosító: 199480
Ez így van rendjén! smileeee.gif
2013. augusztus 06. 15:19 #27
GálTamyka
GálTamyka
új tag
Hozzászólás: 29
Azonosító: 206432
Teljesen igaza van ! smileeee.gif
2013. augusztus 06. 16:25 #28
- törölt felhasználó -    
Végre egy celeb akiben van tisztelet.
2013. augusztus 06. 16:26 #29
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Végre ismét Katy is visszatért! ♥ Már hiányzott, teljesen igaza van, a képeken meg gyönyörű !♥
2013. augusztus 06. 16:40 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.08.06. 13:15)
.. ez 1 fórum írhatnék oda a sarkirókák táplálkozási szokásairól is ennyi erővel, más kérdés, hogy az nem kapcsolódik hozzá. De Katy perry-hez kapcsolódik a 'fásizsülike'  szintű énektudása. nem mondom, hogy ne reagálj rá amit írok, mert ez baromság, ha nekem írják folyton röhögnöm kell, ez egy olyan hely ahol meg kell vitatni az ilyen dolgokat(is)... De majd én eldöntöm hogy mihez mit írok, van,hogy van alapja van ,hogy nincs. Magánügyem. Nem a magam szempontja alapján húzom le Rihannát, az igazságot írtam le, hogy már rég nem a zenéről szól a karrierje

unsure.gif Magánügy? rohog.gif Én szerintem nem utaltam cseppet se rá, hogy ne irj ilyet, csak egy normális kérdést tettem fel. Elég fura a gondolkodásmódod, ha neked bármilyen Katys cikkhez kapcsolódik az ő hangja. Ehhez a cikkhez aligha köthető.. Rihanna-nak is vannak nem túl nyerő megmozdulásai, de attól a zenei karrierje nem hanyatlott, és azért sokan vevőek a dalaira.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. augusztus 06. 18:42 #31
Fannii98
Fannii98

Státuszképzelj ide egy nyálas szöveget
Hozzászólás: 723
Csatolások: 653
Azonosító: 187982
Nagyon szépek lettek a képek:)
2013. augusztus 06. 20:45 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.08.06. 12:50)
ennél a címlapnál már csak a hangja rosszabb... de amiket mondott a szüleiről az nagyon kedves : DD

Te komolyan nem bírod ki, hogy ne szóld le?? Komolyan mindig várod a megfelelő pillanatot, hogy magadra tereld a figyelmet...most már megkérdezem..ha ennyire rühelled Katy-t akkor minek olvasod a cikket róla? én sem olvasom el azokat cikkeket amik számomra nem fontosak, nem érdekesek! Egyébként rengetegszer belinkeltek neked olyan videókat amelyikekben szörnyen jól énekel! Az pedig, hogy voltak rossz fellépései, max. 5 a százból, az nem azt jelenti, hogy nem tehetséges! Tőlem gyűlölheted meg minden, de, hogy a hangját szóld le az már szánalom felső fokon! Ezt nem azért írtam, mert annyira be akarok szólni hanem egyszerűen már elegem volt az utálkozó kommentjeidből!
2013. augusztus 06. 22:00 #33
Selenafan99
Selenafan99
visszatérő vendég

StátuszBut first.... Let me take a selfie :DDD
Hozzászólás: 147
Azonosító: 179052
örölük , hogy ennyire jó kapcsolatot ápol a szüleivel! Sterencsés A képeken: Gyönyörű biggrin.gifD <3
2013. augusztus 06. 22:03 #34
- törölt felhasználó -    
Nagyon kedves az, amit mondott. Jó, hogy szereti és tiszteli a szüleit.
2013. augusztus 06. 22:26 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizzanna @ 2013.08.06. 20:45)
Te komolyan nem bírod ki, hogy ne szóld le?? Komolyan mindig várod a megfelelő pillanatot, hogy magadra tereld a figyelmet...most már megkérdezem..ha ennyire rühelled Katy-t akkor minek olvasod a cikket róla? én sem olvasom el azokat cikkeket amik számomra nem fontosak, nem érdekesek! Egyébként rengetegszer belinkeltek neked olyan videókat amelyikekben szörnyen jól énekel! Az pedig, hogy voltak rossz fellépései, max. 5 a százból, az nem azt jelenti, hogy nem tehetséges! Tőlem gyűlölheted meg minden, de, hogy a hangját szóld le az már szánalom felső fokon! Ezt nem azért írtam, mert annyira be akarok szólni hanem egyszerűen már elegem volt az utálkozó kommentjeidből!

Köszönöm a bókokat, mellesleg, "szörnyen jól éneklő" katy perry-nek 100-ból 5 fellépése jó...-javítalak. Ja amúgy meg miért akarnám magamra terelni a figyelmet biggrin.gif ?
2013. augusztus 06. 23:37 #36
- törölt felhasználó -    
Ő az igazi példakép, nem a mihaszna Disney sztárok!
2013. augusztus 06. 23:38 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.08.06. 22:26)
Köszönöm a bókokat, mellesleg, "szörnyen jól éneklő" katy perry-nek 100-ból 5 fellépése jó...-javítalak. Ja amúgy meg miért akarnám magamra terelni a figyelmet biggrin.gif ?

Próbáld néha másképp fogalmazni a hozzászólásaid. Ne légy annyira utálatos senkihez, mert másnak az idegszálain ugrálgatsz konkrétan. Neked is zavaró lenne, ha egy Gaga cikknél valakik jól leszólnák, és közbe pedig az ellentéte annak, amit állitottak. Csak valakik annyira utálkozóak, hogy a hibát keresik a más kedvenceiben. Ebben viszont igaza van, hogy te mindig magadra akarod terelni a figyelmet. Azt hiszed te megmondom minden egyes cikknél a frankót, mintha egy zenei kritikus lennél. Közben annyira se értesz a zenéhez, mint egy 10 éves. wink.gif
2013. augusztus 07. 10:11 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2013.08.06. 23:38)
Próbáld néha másképp fogalmazni a hozzászólásaid. Ne légy annyira utálatos senkihez, mert másnak az idegszálain ugrálgatsz konkrétan. Neked is zavaró lenne, ha egy Gaga cikknél valakik jól leszólnák, és közbe pedig az ellentéte annak, amit állitottak. Csak valakik annyira utálkozóak, hogy a hibát keresik a más kedvenceiben. Ebben viszont igaza van, hogy te mindig magadra akarod terelni a figyelmet. Azt hiszed te megmondom minden egyes cikknél a frankót, mintha egy zenei kritikus lennél. Közben annyira se értesz a zenéhez, mint egy 10 éves. wink.gif

Kb te is annyira érthetsz hozzá, ha Katy Perry-t jónak tartod :DDD De a zenéhez miért is kéne érteni? Az a lényeg, hogy tetszen és hogy szórakoztasson, nem akarom megmondani a frankót, nem ez a célom, hanem leírom a véleményemet, ami a hozzád hasonló netkockáknak, vagy gyenge idegekkel rendelkező embereknek zavaró, de magasról teszek rá, ezután is olvasgatod majd a kommenteket, ha nem tetszik ne szólj hozzá... bár nekem aztán mind1. / Gaga cikkeknél állandóan leszólják, akkor nem háborog egyik 12 éves sem, bezzeg ha Selena Gomezre mond valaki valamit, vagy erre a kontár perryre ott már bunkózás folyik./
2013. augusztus 07. 15:10 #39
- törölt felhasználó -    
Holembo kezdesz szánalmas lenni.......de tőlem addig égeted magad ameddig csak akarod! Jó szórakozást! biggrin.gif
2013. augusztus 07. 15:16 #40
- törölt felhasználó -    
Javítom magam kezdesz még inkább azzá válni....
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok