Támadják Pinket a homofóbok
2013. augusztus 06. 13:09
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Pink mindig is tudta , hogy hogyan kell visszaszólni!! Most is jól csinálta!
2013. augusztus 06. 13:20
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Teljesen egyetértek Pinkkel. A Twitterezőknek meg nincs jobb dolguk, mint őt bosszantani - hát kíváncsi vagyok, hogy eddig ők mit tettek le arra a bizonyos asztalra.
2013. augusztus 06. 13:21
P!nk egy nagyszerű és sokoldalú énekesnő, aki kiáll másokért. Szerintem igazán jó cselekedet volt ez tőle, és tiszteletreméltó. A sok homofóbiás pedig lehetne toleránsabb, és nem dobálóznának az olyan szavakkal, ami nem is igaz P!nk-re.
2013. augusztus 06. 13:23
|
|
zseléshajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 204997 offline
|
"a kőkorszakban élő emberek" - ezt jól megmondta a cikk írója.am, az én véleményem:
az ilyen emberek egyszerűen dögöljenek meg.
bocsi, de erre nem tudok más szóhasználatot
az ilyen emberek egyszerűen dögöljenek meg.
bocsi, de erre nem tudok más szóhasználatot
2013. augusztus 06. 13:33
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Imadtam ahogy P!nk reagalt.Ez a jo hozzaallas.
Utalom az ilyen eloiteletekkel teli homofob embereket,akiknek nincs jobb dulguk mint mas szexualitasat kritizalni.Szanalmasak.
Ez nagyon tiszteletremelto volt P!nktol hogy kiallt a melegekert
szerinbtem sokan peldat kenne vagyenek.
Utalom az ilyen eloiteletekkel teli homofob embereket,akiknek nincs jobb dulguk mint mas szexualitasat kritizalni.Szanalmasak.
Ez nagyon tiszteletremelto volt P!nktol hogy kiallt a melegekert
2013. augusztus 06. 13:34
de ebben mi a kivetnivaló? Én nem csináltam volna meg a helyében, de ez az ő dolga.
2013. augusztus 06. 13:48
|
|
vampirecatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 207588 offline
|
Már nem azért de,hogy lenne leszbikus mikor van férje??
2013. augusztus 06. 13:50
|
|
Edith27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 208062 offline
|
„Vicces tény: amikor azt írjátok a Twitteren, hogy leszbikus vagyok, nem igazán zavar, bókként fogom fel! A kedvenc személyeim nagy része meleg, szóval... biztos vagyok benne, hogy ti, gyűlölettel teli emberek elő tudtok állni ennél jobbal is. Gyerünk, legyetek kreatívak 140 karakterben!”
Ezt jól megmondta nekik! Miért kell itélkezni?
Ezt jól megmondta nekik! Miért kell itélkezni?
2013. augusztus 06. 14:21
Annyi hülye ember él, ebben a világban. Nem is érdemes foglalkozni velük.
2013. augusztus 06. 14:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Elképesztő, hogy egyes "embereknek" erre van energiájuk és idejük, hogy másokat cs*szegessenek - arctalanul persze - az interneten, akár a bőrszínéért, akár azért, mert meleg vagy biszexuális. Agyatlan gyáva kretének.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2013. augusztus 06. 14:39
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
Mi az hogy a kőkorszakban élők???
Ez alpári megjegyzés volt.
Lehet mondani, hogy szűklátókörű vagy más egyéb, de már elnézést...
Kérem szépen, tessék egy cikkíróhoz méltóan kifejezni magunkat.
A gondolkodásmód egy nagyon egyéni és kényes téma, amit éretten kéne kezelni véleményem szerint.
Ők is írhatnának hasonlót azokról, akik meg "Erkölcstelenek" vagy "mocskos buzik".
Persze én egyiket sem mondtam, ebben a témában nem foglalok állást egy kommentfórumon.
Ez alpári megjegyzés volt.
Lehet mondani, hogy szűklátókörű vagy más egyéb, de már elnézést...
Kérem szépen, tessék egy cikkíróhoz méltóan kifejezni magunkat.
A gondolkodásmód egy nagyon egyéni és kényes téma, amit éretten kéne kezelni véleményem szerint.
Ők is írhatnának hasonlót azokról, akik meg "Erkölcstelenek" vagy "mocskos buzik".
Persze én egyiket sem mondtam, ebben a témában nem foglalok állást egy kommentfórumon.
2013. augusztus 06. 14:45
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nem értem én ezeket a homofóbokat.
Egy az, hogy Pink azt csinál a saját koncertjén amit csak akar, a másik meg az, hogy most nem tökmindegy, hogy ki kihez vonzódik, ha egyébként jófej és normális az illető? Nem kéne belemászni mások életébe. Pink meg jól reagálta le a dolgot, pacsi.
Egyébként most komolyan egy zászló volt ennek a kirobbantója, ha lehet így fogalmazni? Emberek, nem a középkorban élünk, hogy mindent elítéljünk.
ui: Milyen régen hallottam már ezt a dalt, ami a videó alatt szól! Régebben az egyik kedvenc zeném volt.
ui: Milyen régen hallottam már ezt a dalt, ami a videó alatt szól! Régebben az egyik kedvenc zeném volt.
2013. augusztus 06. 14:46
Ki nem állhatom a homofób embereket, de komolyan. Elképesztő, hogy tudnak egy olyan embert utálni, aki a saját neméhez vonzódik. Amúgy meg mit érdekli őket, hogy Pink leszbikus-e? Ők is normális emberek, ezért nem kéne elítélni őket. Amúgy jól megmondta nekik Pink. ^^
2013. augusztus 06. 14:50
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (vampirecat @ 2013.08.06. 13:48)
Már nem azért de,hogy lenne leszbikus mikor van férje??
Úgy, ahogyan vannak meleg pasik feleséggel és gyerekkel - akik a környezetük miatt nem merik felvállalni önmagukat.
2013. augusztus 06. 15:14
Joli_77:
Hát ha Pink nem meri felvállalni saját magát akkor lehidalok. ^^"
Egyébként undorodom a homofób emberektől. Mintha a melegeknek kevesebb joga mint nekik, miközben ugyan olyan emberek mint a többi, sőt, lehet hogy még különlegesebbek is. És remélem, hogy Pink legközelebb még magasabban lengeti azt a zászlót, had pattogjanak csak a kis gyűlölködők.
Hát ha Pink nem meri felvállalni saját magát akkor lehidalok. ^^"
Egyébként undorodom a homofób emberektől. Mintha a melegeknek kevesebb joga mint nekik, miközben ugyan olyan emberek mint a többi, sőt, lehet hogy még különlegesebbek is. És remélem, hogy Pink legközelebb még magasabban lengeti azt a zászlót, had pattogjanak csak a kis gyűlölködők.
2013. augusztus 06. 16:01
Hát, gratulálok nekik. Szerintem értelmezniük kéne a lezbikus szó jelentését.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.