Az Oscaron általában az elvont drámákat, vagy művészfilmeket értékelik, én már nem is igazán adok ere a díjátadóra, mert legtöbbször igazságtalan. Nem is beszélve a 2003as Díjátadóról. Legjobb animációs film kategória, jelöltek:
1. Szilaj, gyönyörű látvány, betétdalok és szívhez szóló történet
2. Jégkorszak Aranyos és tanulságos történet édes karakterekkel
3. Kincses bolygó - Egy izgalmas kalandfilm
4. Lilo és Stich - Egy tanulságos mese a barátságról, a szeretetről.
Nyertes: 5. Chirio szellemországban - Egy borzasztóan ijesztő, horrorisztikus történet rémisztő karakterekkel, azaz csak japán anime. Alapvetően ezek a karakterek engem annyira taszítanak, de nem voltam elfogult, amikor anno 10 évesen megnéztem. Mindegyik mesét láttam, körülbelül egy időben, de a mai napig a tiltott listámon van ez a mű a Hófehérke és a Csipkerózsika mellett. 3 hétig nem tudtam aludni, olyan szinten féltem, én nem ennek adtam volna.
Nem is beszélve azokról a színészekről, akiknek nincs, de megérdemelnék. Jennifer Lawrence, én tényleg tisztelem, nagyon szeretem, az alakítása tényleg megkérdőjelezhetetlen volt a SLP-ban de ha neki van, akkor Edward Norton, Leonardo DiCaprio is megérdemelné. Nem hiszem el, hogy Edet a Hulk miatt ítélik el, minden színésznek van egy szégyenfolt a karrierjében, ez még nem is tartozik a rossz kategóriába.

0 felhasználónak tetszik: