Jó cikk lett!
Bella Thorne ismét filmszerepet kapott
2013. augusztus 05. 21:57
|
|
Flóra98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 207435 offline
|
Örülök neki hogy mostanában ilyen sikeres. Remélem még több filmben fogom még őt látni, mert nagyon tehetséges. Már kíváncsian várom a filmjeit, főleg amelyikben Adam Sandlerrel fog együtt szerepelni
2013. augusztus 05. 22:02
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
nem bírom nagyon a csajt,de büszke vagyok rá,hogy ilyen fiatalon ilyen sok filmje van
2013. augusztus 05. 22:07
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Minek ennyi film egy tehetségtelennek?
2013. augusztus 05. 22:09
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát a cím nem igazán megnyerő nekem...
Kíváncsi vagyok, hogy sikerülhet ennek a lánynak ennyi filmben szerepelnie, mert az eddigi látottak alapján egyáltalán nem látok benne vérprofi tehetséget.
Kíváncsi vagyok, hogy sikerülhet ennek a lánynak ennyi filmben szerepelnie, mert az eddigi látottak alapján egyáltalán nem látok benne vérprofi tehetséget.
2013. augusztus 05. 22:12
Na, ahogy sejtettem az első angol nyelvű cikk alapján, Bella is marad a Disneynél - egyelőre. Sőt, ez a projekt megelőzi a többi leendő filmes projektet (kivéve a lassan elkészülő Blended-t). Teszem hozzá, a Blended-del együtt ez a hatodik filmes projekt, emellett készül a könyve és a nagylemeze és ki tudja, mi lesz még! Lassan nemhogy 1, de 2 kezünkön se lehet megszámolni a projekteit
1 felhasználónak tetszik:
Fannii98
2013. augusztus 05. 22:14
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Meggy neki a szekér mostanában! Miből gondoljátok, hogy nem tehetséges? Az Indul a rissza egy jó sorozat(szerintem) de arra nem annyira alkalmas, hogy kitudja bontakoztatni a tehetségét! Ahogy a többi disney sorozat sem olyan, könnyen eljátszható szerepek vannak! De most lesz neki bőven esélye, remélem nem szúrja el! Nagyon kedves lány(interjúkra és arra ahogy a rajongóival beszél alapozok) és szerintem jó színész is!
1 felhasználónak tetszik:
Fannii98
2013. augusztus 05. 22:15
|
|
KicsiPupu98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 190716 offline
|
Mostanában nagyon felkapott lett Bella... és nem szeretném őt bántani, de szerintem azért ennyire nem tehetséges...
2013. augusztus 05. 22:25
|
|
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline
|
Bella mindig is a második kedvenc színésznőm volt,mondjom bárki bármit tehetséges.Kis kora óta a képernyőn van és ez meg is látszik.Eléggé izgalmasnak tűnik a sztori szóval már izgatottan várom milyen lesz.Bella-ban eddig még nem csalódtam.Kétlem hogy ezután fogok.
2013. augusztus 05. 22:40
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Szerintem jó színésznő Bella.
Ha nemlenne az, akkor nemkérnék fel filmekbe.. xd
2013. augusztus 05. 23:13
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Rendesen beindult neki a szekér...
De, emberek! Milyen alapon neveztek valakit tehetségtelennek, ha még csak azt sem tudni milyenek a képességei...oké láttuk az Indul a Riszában - de egy ilyen sz@rban még Meryl Streepről sem lehetne megállapítani, hogy tehetséges-e vagy sem!
De, emberek! Milyen alapon neveztek valakit tehetségtelennek, ha még csak azt sem tudni milyenek a képességei...oké láttuk az Indul a Riszában - de egy ilyen sz@rban még Meryl Streepről sem lehetne megállapítani, hogy tehetséges-e vagy sem!
2013. augusztus 05. 23:20
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Idézet (dope200 @ 2013.08.05. 23:13)
Rendesen beindult neki a szekér... :o
De, emberek! Milyen alapon neveztek valakit tehetségtelennek, ha még csak azt sem tudni milyenek a képességei...oké láttuk az Indul a Riszában - de egy ilyen sz@rban még Meryl Streepről sem lehetne megállapítani, hogy tehetséges-e vagy sem! <_<
De, emberek! Milyen alapon neveztek valakit tehetségtelennek, ha még csak azt sem tudni milyenek a képességei...oké láttuk az Indul a Riszában - de egy ilyen sz@rban még Meryl Streepről sem lehetne megállapítani, hogy tehetséges-e vagy sem! <_<
Bella nemcsak az Indul a Riszában szerepelt, csak az hozta meg neki az áttörést! Nézd meg a sztáradatlapját, más filmekben is játszott, pl. The Seer, Forget Me Not, Elsőszámú ellenségem.
2013. augusztus 05. 23:23
Mostanában elég felkapott lett, de örülök neki.
2013. augusztus 05. 23:29
Nahát még valami amit nem nézek. Egyébként csak nekem ennyire ellenszenves ez a lány ? És higgyétek el nem irigysêgbõl mondom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.