Paulina Rubio spanyolul tanítja Demi Lovatót
2013. augusztus 05. 21:45
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
én is fogok spanyolt tanulni
2013. augusztus 05. 21:47
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Elody drágám,hol olvastál te ebben a cikkben ilyeneket? "szegény csajnak nem maradt más minthogy sajnáltatja magát (ebben a cikkben most épp nem, ami nekem újdonság xD) mert gondolom jót tesz a csajnak hogy mindig minden róla szól"... inkább tartsd meg magadnak a véleményed. ebben aztán minden van,csak magamutogatás és sajnáltatás nem.
2013. augusztus 05. 21:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Elody @ 2013.08.05. 21:37)
Elég gáz, hogy eddig nem tanult meg folyékonyan spanyolul
amúgy ezt a cikket nézve megint csak felszínre tört bennem, hogy a világon milyen sok ronda ember van. Demi buta is, ronda is, tehetségtelen is -szegény csajnak nem maradt más minthogy sajnáltatja magát (ebben a cikkben most épp nem, ami nekem újdonság xD) mert gondolom jót tesz a csajnak hogy mindig minden róla szól 
Azért jobb hangja van, mint a diznis pintyek többségének. (májli, szalonna, zendaja, bellá és társai), valamint szerintem nagy kedvencednél, Taylor Swiftnél is sokkal nagyobb és erősebb hangterjedelme van. Én speckó baromira kedvelném, ha nem állandóan az iszonyatosan sz*r magánélete lenne minden alkalommal terítéken, valamint, ha valami teljesen más zenét játszana. Állítólag olyan f*sza, király, zsír, kúl albumot hozott össze, hogy az ember szája a bokáig leér tátva. Én meghallgattam, és a Heart attack sikerült egyedül hallgathatóra, a többi az a megszokott. Ugyanolyan sz*r lett ez a korongja is, mint az előző kettő. Ha nem nyomatta volna szent igeként a sztéjsztrongot, akkor jelenleg az egyik Mekiben sütögethetné a hamburgerhúst, annyira gagyi, sablonos, jelentéktelen trágyára való a munkássága.
2013. augusztus 05. 21:50
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.08.05. 21:19)
Elég szomorú, hogy egy latin ajkú nem beszéli a spanyolt, a szülei nagyon Made in USA akartak belőle formálni.
Pontosan.
Azt hittem, hogy már kiskorában megtanult spanyolul.
2013. augusztus 05. 21:59
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én szeretem a spanyolt, de szerintem baromi nehéz. És attól, hogy Demiben van egy kis latin vér, ha nem abban a környezetben nőtt fel, akkor jó hogy nem tudja a nyelvet. Biztos csak angolul beszéltek hozzá kiskorában.
2013. augusztus 05. 22:07
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Furcsa, hogy eddig nem tudott spanyolul...
2013. augusztus 05. 22:24
Idézet (Elody @ 2013.08.05. 21:37)
Elég gáz, hogy eddig nem tanult meg folyékonyan spanyolul
amúgy ezt a cikket nézve megint csak felszínre tört bennem, hogy a világon milyen sok ronda ember van. Demi buta is, ronda is, tehetségtelen is -szegény csajnak nem maradt más minthogy sajnáltatja magát (ebben a cikkben most épp nem, ami nekem újdonság xD) mert gondolom jót tesz a csajnak hogy mindig minden róla szól 
Jaj, istenem, ezt pont ne egy Taylor Swift fan írta volna.
2013. augusztus 05. 22:34
|
|
Perrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 198889 offline
|
És azzal most mi a baj, hogy nem tudja perfektül? Semmi. Ezért nem kell lenézni, megutálni. Jaj istenem, milyen emberek vannak... Én örülök, hogy tanítja, ráadásul nekem a kép is nagyon tetszik
2013. augusztus 05. 22:51
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem bántja senki, Perry. Gene Simmons(KISS) beszél magyarul, pedig nem itt született és soha egy napot nem élt Magyarországon. A kivándorolt szülei megtanították, beszéltek hozzá és ez hatvan fölött se kopott ki az agyából.
2013. augusztus 05. 23:03
hát sok sikert! nekem elég nehezen megy a spanyol..
2013. augusztus 05. 23:07
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Elody Már ne is haragudj, de Demi fényévekkel jobb énekes mint Taylorka...
Jól van, utáld! Senki sem vet meg érte, én is utálok egy-két hírességet, de ne mond rá, hogy tehetségtelen - mert hiába hozza fel mindig a gyerekkorát (már engem is idegesít), de énekelni azt nagyon TUD!!
Elég, ha csak egy élő felvételt megnézel, ha van füled a dologhoz, hallani fogod, hogy bivaly erős hangja van, ami kevés mai énekesről mondható el, pláne nem egy Disney sztárról...
Egyébként arról meg nem tehet, hogy a szülei nem tanították, az is valószínű, hogy a szülei sem tudnak spanyolul, attól még, hogy van benne egy kis latin vér , az nem azt jelenti, hogy tudnia kell a nyelvet! (mondjuk illik legalább 5 nyelvet beszélni)
Jól van, utáld! Senki sem vet meg érte, én is utálok egy-két hírességet, de ne mond rá, hogy tehetségtelen - mert hiába hozza fel mindig a gyerekkorát (már engem is idegesít), de énekelni azt nagyon TUD!!
Elég, ha csak egy élő felvételt megnézel, ha van füled a dologhoz, hallani fogod, hogy bivaly erős hangja van, ami kevés mai énekesről mondható el, pláne nem egy Disney sztárról...
Egyébként arról meg nem tehet, hogy a szülei nem tanították, az is valószínű, hogy a szülei sem tudnak spanyolul, attól még, hogy van benne egy kis latin vér , az nem azt jelenti, hogy tudnia kell a nyelvet! (mondjuk illik legalább 5 nyelvet beszélni)
2013. augusztus 05. 23:15
Én is abban a hitben voltam hogy ő már elég jól tud spanyolul de azért sok sikert neki.
2013. augusztus 06. 00:58
Aki nem szerei/kedveli Demit az mért olvassa el a róla szóló cikkeket? Én se olvasom el pl. a one directionről szóló híreket. Ennyire unalmas az életetek hogy nincs jobb elfoglaltságotok h a számítógép előtt üljetek és azokat a sztárokat szidjátok akik nem a kedvenceitek ?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: