Kesha továbbra is nyomul Harry Stylesra
2013. október 24. 16:15
Kesha,Kesha.. tőled sem vártam többet!
Ez a csaj nagyon gááz!!
Ez a csaj nagyon gááz!!
2013. október 28. 21:03
|
|
valaki1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 98 Csatolások: 15 Azonosító: 195941 offline
|
Lepke tudjátok milyenillatú?Semilyen vagyis nem érezzük.Nem tudom ki Harry,de amit az egyik cikkben olvastam,hogy rajongóinak a vérét tartalmaző nyakláncot meg a rajongói fogaiból készült nyakit hord.Ha valaki azt mondja ez csak kedvesség a rajongóihoz az nem tudom mi!!!!
2014. június 21. 17:20
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Lepke illat? Szeretnék én egyszer olyat érezni.. XD Egyébként Kesha csak poénkodik
Azért mondja ilyen nyomulósan, mert imitálja a túlságosan Harry fanokat!
Úgy látszik kevesen értik a vicceit... XD
2014. augusztus 11. 00:38
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Szegény Harry! Ez a nő röhejes. Trópusi illat keverve alepkéjével vagy mi. Hát én sírok a röhögéstől.
Harry-nek tuti jobb ízlése van.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: