Amanda Bynes öngyilkos lesz?
2013. augusztus 05. 18:17
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Ááá... Nem is értem! Amanda Bynes egy remek színésznő nagy kár lenne érte ha ilyen fiatalon kéne elbúcsúznunk tőle. Nem is értem hogy mért nem kérték fel eddig több filszerepre is. Lehet hogy ezért is kötött itt ki. Szívből remélem hogy túljut ezen az időszakon és láthatjuk megöregedni. Úgyanis ő nekem egy kedvenc színésznőm. És én is már belefáradtam hogy azt hallom hogy egymás után távoznak el a fiatal, tehetséges sztárok a r***** drogok és alkoholok miatt...!!!
2013. augusztus 05. 21:11
|
|
Szandra16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 207852 offline
|
Ilyen nagy problémái vannak és 2 hét alatt akar ebből kimászni?? o.O Hát úgygondolom egy ilyenhez 14 nap édeskevés, mindenesetre szurkolok neki, tehetséges színésznőnek tartom. Borzasztó lenne ha így végződne
2013. augusztus 05. 22:17
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Remélem azért nem... Nagyon lecsúszott.
2013. augusztus 06. 15:20
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
az egyik következménye a másiknak, szóval állapodjunk meg annyiban, hogy a drog fogja megölni, nem ő önmagát, bárhogy is alakuljon.
2013. augusztus 09. 12:30
2 hét?! Az nagyon kevés! Ide több hónap kell!
Úgy fog járni mint Amy Winehouse. El kellene mennie elvonóra. De a barátai se százasok vagy igaziak! Nem nyilatkozgatni kellene, hogy Amanda meg akarja ölni magát és nem híressé vagy híresebbé kellene tenniük magukat hanem segíteniük kellene a barátnőjükön. Meg kellene akadályoznijuk, azt hogy Amanda valami hülyeságet csináljon ápolókat kellene mellé fogadni és szociális munkásokat. El kellene küldeni elvonóra őket. De ezek a tevékenykedés helyett csak nyilatkoznak. Senkinek nem kívánok ilyen barátokat!!!
Úgy fog járni mint Amy Winehouse. El kellene mennie elvonóra. De a barátai se százasok vagy igaziak! Nem nyilatkozgatni kellene, hogy Amanda meg akarja ölni magát és nem híressé vagy híresebbé kellene tenniük magukat hanem segíteniük kellene a barátnőjükön. Meg kellene akadályoznijuk, azt hogy Amanda valami hülyeságet csináljon ápolókat kellene mellé fogadni és szociális munkásokat. El kellene küldeni elvonóra őket. De ezek a tevékenykedés helyett csak nyilatkoznak. Senkinek nem kívánok ilyen barátokat!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: