Lindsay Lohan most Kristen Stewartot égeti
2013. augusztus 10. 11:34
Let's go Lindsay, egyébként úristen borzalmasan néz ki a legújabb botránybomba az első képen xD
2013. augusztus 10. 12:12
Persze elhiszem, hogy ami a szívén a száján mert Lindsay ilyen de akkor is. Túlzásokba nem esünk. De ez még mindig enyhébb mint a múltkori Harrys ügy. Ezt mondhatjuk kijelentésnek
2013. augusztus 10. 12:18
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Nem értem Lindsay-t.Egy csomó sztárnak beszól.Én régen szerettem Lindsay-t természetesen viselkedett.Most is nagyon jó színésznőnek tartom de teljesen megváltozott.nem értem a viselkedését.Egyáltalán nem példamutató a viselkedése.Jó,sosem volt egy botránymentes nő,de akkoris most csalódtam benne a legnagyobbat.
2013. augusztus 10. 12:24
ezeket a f*szom cikkeket azért írják már csak mert valaki elkezdte ócsárolni Lindsay Lohant és most mindenki próbálja jobban bemártani.Csak sajnos ezeknek a fele nem igaz és semmilyen módon nincs is bizonyítva.Tudjátok ez a legalja amikor valaki keveri a szart és mindent össze vissaz leír...-.-
2013. augusztus 10. 13:39
|
|
PrettyyLilyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 206022 offline
|
Öhmm... Lehet, hogy igaza van Lindsay-nek, és Kristen tényleg ezért utálja a lesifotósokat, na de ki szereti őket? Néha megértem a sztárokat, amiért beszólnak nekik, hiszen nulla magánélettel elég drasztikus a helyzet...
2013. augusztus 10. 17:17
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Lehet van benne igazság szóval...
2013. augusztus 11. 09:11
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Lindsey Lohan, Amanda Bynes.. Egymást utánozzák az Idi**ták.
egyébként mind ketten drogosok úgyhogy gratulálok nekik.!!
2013. augusztus 11. 12:08
Ha így folytatja Lindsay-ből egy humorhuszár lesz. Am azt hiszi, h ő a világ közepe. De ha neki az, jó lesz, hogy az ööszzes sztárt magára haragítja, akk nekem okés!
2013. augusztus 11. 14:54
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ez igazán fura.........
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: