Cikksorozatunk következő részében az egyik legsikeresebb brit lánybanda, az Atomic Kitten legsikeresebb klipjeit mutatjuk be!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Atomic Kitten
2013. augusztus 04. 11:43
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem ismertem eddig ezt a bandát és csak 2 számuk tetszik
2013. augusztus 04. 11:55
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Bár sosem rajongtam annyira az Atomic Kitten-ért, az el kell ismerni, a lányok igen tehetségesek
Az ,,Eternal Flame'' mai napig nagy kedvencem, egyszerűen imádom
Milyen szép is lenne, ha ehhez hasonló minőségi zenék mennének egész nap a rádióban!!
A cikk pedig fantasztikus lett, Chelsy!! Gratulálok
2013. augusztus 04. 12:19
|
|
TommyXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 176945 offline
|
Nekem az Atomic Kitten rajongásom azzal kezdődött, hogy 2001-ben kaptam a németektől egy Bravo Újságot, amiben pont az egyik poszteren az Atomic Kitten volt.
Egyből meg is tetszetek nekem.
Amikor láttam az MTV-n, vagy Pop2-n a klippeket(első klipp amit láttam a Whole Again (Jenny Edition
)), akkor már a zene is megragadott, így az első cd-m a Feels So Good album volt.
Azóta már lett több album / maxi beszerezve + a dvd-k.
Egyből meg is tetszetek nekem.
Amikor láttam az MTV-n, vagy Pop2-n a klippeket(első klipp amit láttam a Whole Again (Jenny Edition
Azóta már lett több album / maxi beszerezve + a dvd-k.
2013. augusztus 04. 12:34
Őszintén szólva, több hozzászólásra számítottam, de miért is? :/
2001 óta vagyok Atomic Kitten rajongó, minden cdjük megvan, rengeteg kép, és poszter. Hihetetlen, milyen sikereket érnek el, a mai bandák elbújhatnak mögöttük.
2001 óta vagyok Atomic Kitten rajongó, minden cdjük megvan, rengeteg kép, és poszter. Hihetetlen, milyen sikereket érnek el, a mai bandák elbújhatnak mögöttük.
2013. augusztus 04. 12:56
|
|
TommyXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 176945 offline
|
A "gond" szerintem az, hogy a mai fiataloknak az Atomic Kitten újdonság és ezért nem ismerik őket, a régiek meg lehet már elfelejtették, vagy más zene stílús felé vették az irányt, így már nem érdekes számukra ez.
Idézet (Chelsy @ 2013.08.04. 12:34)
Őszintén szólva, több hozzászólásra számítottam, de miért is? :/
2013. augusztus 04. 13:04
szerintem ügyesek,de nem feltétlenül a klip számít hanem a zene. de ez az én véleményem.
2013. augusztus 04. 13:16
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Számomra az Atomic Kitten már annak idején is a Blue női megfelelője volt (na vajon miért?
)
Nagyon szeretem a számaikat és maguk a csajok is jófejek .. nagyon kár hogy a mai gyerekek és tinik többségének fogalma sincs róla , hogy ők kik voltak.. :/
Nagyon szeretem a számaikat és maguk a csajok is jófejek .. nagyon kár hogy a mai gyerekek és tinik többségének fogalma sincs róla , hogy ők kik voltak.. :/
2013. augusztus 04. 14:25
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Nagyon szerettem a lányokat. Emlékszem, hogy még poszterem is volt róluk. Kellemes hangzású dalaik voltak. Fülbemászóak. A The Tide Is High a kedvenc dalom tőlük. Örülök a cikknek, szép munka.
Jól esett egy kicsit újra hallgatnom őket.
2013. augusztus 04. 16:56
Nagyon jó dalokat készítettek, ez tény. A kedvencem tőlük az Enternal Flame.
Egyébkéntjó cikk lett!
2013. augusztus 04. 23:54
|
|
lollypop333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 195007 offline
|
nem ismertem a bandát, de hallottam már a számaikat!!köszönöm végre megtaláltam:)))Jó cikk lett!!
2013. augusztus 05. 13:46
|
|
ChrisHorvathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 206186 offline
|
szuperek.... imádom ****
2013. augusztus 12. 17:42
Nekem is, sztem nálam azért részben, mert kb egy időben szerettem meg őket
Az Eat My Goal focimeccs tök vicces volt, egymás ellen játszottak XDD
És örülök, h ennyi mindenki ismeri őket, és emlékszik rájuk
És örülök, h ennyi mindenki ismeri őket, és emlékszik rájuk
Idézet (Treasure-E.F.Xx @ 2013.08.04. 13:16)
Számomra az Atomic Kitten már annak idején is a Blue női megfelelője volt (na vajon miért?
)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: