Cikksorozatunk következő részében az egyik legsikeresebb brit lánybanda, az Atomic Kitten legsikeresebb klipjeit mutatjuk be!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Atomic Kitten
2013. augusztus 04. 11:43
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem ismertem eddig ezt a bandát és csak 2 számuk tetszik
2013. augusztus 04. 11:55
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Bár sosem rajongtam annyira az Atomic Kitten-ért, az el kell ismerni, a lányok igen tehetségesek
Az ,,Eternal Flame'' mai napig nagy kedvencem, egyszerűen imádom
Milyen szép is lenne, ha ehhez hasonló minőségi zenék mennének egész nap a rádióban!!
A cikk pedig fantasztikus lett, Chelsy!! Gratulálok
2013. augusztus 04. 12:19
|
|
TommyXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 176945 offline
|
Nekem az Atomic Kitten rajongásom azzal kezdődött, hogy 2001-ben kaptam a németektől egy Bravo Újságot, amiben pont az egyik poszteren az Atomic Kitten volt.
Egyből meg is tetszetek nekem.
Amikor láttam az MTV-n, vagy Pop2-n a klippeket(első klipp amit láttam a Whole Again (Jenny Edition
)), akkor már a zene is megragadott, így az első cd-m a Feels So Good album volt.
Azóta már lett több album / maxi beszerezve + a dvd-k.
Egyből meg is tetszetek nekem.
Amikor láttam az MTV-n, vagy Pop2-n a klippeket(első klipp amit láttam a Whole Again (Jenny Edition
Azóta már lett több album / maxi beszerezve + a dvd-k.
2013. augusztus 04. 12:34
Őszintén szólva, több hozzászólásra számítottam, de miért is? :/
2001 óta vagyok Atomic Kitten rajongó, minden cdjük megvan, rengeteg kép, és poszter. Hihetetlen, milyen sikereket érnek el, a mai bandák elbújhatnak mögöttük.
2001 óta vagyok Atomic Kitten rajongó, minden cdjük megvan, rengeteg kép, és poszter. Hihetetlen, milyen sikereket érnek el, a mai bandák elbújhatnak mögöttük.
2013. augusztus 04. 12:56
|
|
TommyXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 176945 offline
|
A "gond" szerintem az, hogy a mai fiataloknak az Atomic Kitten újdonság és ezért nem ismerik őket, a régiek meg lehet már elfelejtették, vagy más zene stílús felé vették az irányt, így már nem érdekes számukra ez.
Idézet (Chelsy @ 2013.08.04. 12:34)
Őszintén szólva, több hozzászólásra számítottam, de miért is? :/
2013. augusztus 04. 13:04
szerintem ügyesek,de nem feltétlenül a klip számít hanem a zene. de ez az én véleményem.
2013. augusztus 04. 13:16
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Számomra az Atomic Kitten már annak idején is a Blue női megfelelője volt (na vajon miért?
)
Nagyon szeretem a számaikat és maguk a csajok is jófejek .. nagyon kár hogy a mai gyerekek és tinik többségének fogalma sincs róla , hogy ők kik voltak.. :/
Nagyon szeretem a számaikat és maguk a csajok is jófejek .. nagyon kár hogy a mai gyerekek és tinik többségének fogalma sincs róla , hogy ők kik voltak.. :/
2013. augusztus 04. 14:25
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Nagyon szerettem a lányokat. Emlékszem, hogy még poszterem is volt róluk. Kellemes hangzású dalaik voltak. Fülbemászóak. A The Tide Is High a kedvenc dalom tőlük. Örülök a cikknek, szép munka.
Jól esett egy kicsit újra hallgatnom őket.
2013. augusztus 04. 16:56
Nagyon jó dalokat készítettek, ez tény. A kedvencem tőlük az Enternal Flame.
Egyébkéntjó cikk lett!
2013. augusztus 04. 23:54
|
|
lollypop333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 195007 offline
|
nem ismertem a bandát, de hallottam már a számaikat!!köszönöm végre megtaláltam:)))Jó cikk lett!!
2013. augusztus 05. 13:46
|
|
ChrisHorvathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 206186 offline
|
szuperek.... imádom ****
2013. augusztus 12. 17:42
Nekem is, sztem nálam azért részben, mert kb egy időben szerettem meg őket
Az Eat My Goal focimeccs tök vicces volt, egymás ellen játszottak XDD
És örülök, h ennyi mindenki ismeri őket, és emlékszik rájuk
És örülök, h ennyi mindenki ismeri őket, és emlékszik rájuk
Idézet (Treasure-E.F.Xx @ 2013.08.04. 13:16)
Számomra az Atomic Kitten már annak idején is a Blue női megfelelője volt (na vajon miért?
)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

2 felhasználónak tetszik: