Kim Kardashian végre visszatér terhessége után
2013. augusztus 04. 12:58
Jaj de meghatódtam istenkém
Nekem cseppet se hiányzott ez a Kim Kárdásián. Annyira egy piszkos munkát kerülő nő, hogy arra szó nem létezik. Élősködik, mint valami parazita. Sokakat nem is zavarna, ha háttérbe szorulna egy időre. Ő rá is férne. Inkább üljön otthon és a gyerekét "nevelje" és ne rilitishózzon. <.<
2013. augusztus 04. 13:06
nagyon helyes! (bár szerintem így is szép! xDD)
2013. augusztus 04. 13:37
szülhetne még néhány gyereket hogy elfelejthessük....
2013. augusztus 04. 14:19
ezt most csak azért csinálták, hogy valamivel újra benne legyenek a médiába!
2013. augusztus 04. 15:11
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
"...megtörte a kislánya születése utáni sajtócsendet, melyet azért kért, hogy újból formába hozhassa magát." Hányni tudnék ettől a nőtöl. Azért kért médiatilalmat, h ne lássák ŐT, nem pedig azért, hogy esetleg megvédje a gyermekét a kíváncsikodóktól. Undorító.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. augusztus 04. 15:39
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
hogy én hogy utálom az összes kardashiant egyik sem hiányzik
2013. augusztus 04. 16:47
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet
Kislánya születése után úgy döntött, pár hónapot pihenni szeretne.
Pihenhetne még jó pár évet, hogy mindenki elfelejtse.
2013. augusztus 04. 16:52
Tényleg ilyen agyhalottakra van szüksége az emberiségnek?
2013. augusztus 04. 18:08
|
|
kicsiseanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 148502 offline
|
srácok lehet hogy Kim Kardashian munkakerülő, de könyörgöm... ha te megtehetnéd ugyanezt mint ő élnél a lehetőségekkel. végülis minden ember így állna a dolgokhoz nem: elmegyek a mekibe kasszásnak inkább, minthogy a Vogue, Playboy fotózzon amiért kapok annyit mint a meki 1 év alatt és 3 óráig tart a fotózás.
IMÁDLAK KIM KARDASHIAN <3 szép vagy és okos. ugyanezt tenném a helyébe ennyi. szépnek született és híresnek
IMÁDLAK KIM KARDASHIAN <3 szép vagy és okos. ugyanezt tenném a helyébe ennyi. szépnek született és híresnek
2013. augusztus 22. 14:19
Utálom ezt a nőt és szegény gyerek ilyen névvel olyan sok szép gyönyörű angol név van, nem bírt neki választani, és senkinek sem hiányzott csak a hülye amerikai reality rajongóknak akik nézik azt a perverz műsort, miattuk nem nézem a Viva tv-t se mert ha jól tudom a viva az ő valóság showját vásárolta meg és vetíti minden nap + ismétli fúj bár meghalna ez a nő.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.