Demi Lovato is megdöntötte a Vevo rekordját
2013. augusztus 04. 21:37
|
|
baloghorsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 190958 offline
|
wow gratu neki ...amúgy nbemtudom ki hogz van a dallal de nekem bejön
2013. augusztus 04. 22:44
|
|
kukorica hercegnőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 205917 offline
|
Gratulálok ezerrel ez a kedvenc számom
2013. augusztus 05. 10:08
Tényleg nem rossz szám.Demitől csak ez az egy tetszik.De szerintem már könnyű volt összehozni:) Minden esetre gratulálok neki.!
2013. augusztus 05. 21:20
|
|
HahahaLovaticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 5 Azonosító: 205858 offline
|
Olyan boldog vagyok. <3 Megérdemelte már nagyon, mindjárt a Skyscraper is átlépi a 100 milliót, a GYHAB is és ez hihetetlen annyira büszke vagyok ráá. <3
Amúgy... "14 milliónál tart,ami igen csekély a 100 millióhoz képest." Mert csak 2 hete töltötték fel?
Amúgy... "14 milliónál tart,ami igen csekély a 100 millióhoz képest." Mert csak 2 hete töltötték fel?
2013. november 30. 17:32
|
|
iluvdemilovato1119új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.27. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 215948 offline
|
WOOOOW!!! Szép volt, Demi!!!!
;D :] ;}
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: