Demi Lovato is megdöntötte a Vevo rekordját
2013. augusztus 03. 22:17
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Na, az már valami! Nem csoda, gyönyörűen énekel ebben a számában...
2013. augusztus 03. 22:32
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Gratulaa!!
jó szám , nem csoda h annyian meghallgatták
2013. augusztus 03. 22:36
Miért is titulálunk be mindenkit (1D, Miley, Selena, Demi) jó előadóvá egy bizonyos nézettségi szám elérése után?! Nem hiszem, hogy ez lenne a biztos sikerhez vezető út, normális emberek között is szép ez az eredmény de ettől még nem fog senki lábai előtt heverni a fél világ.
2013. augusztus 03. 22:39
A sok okosnak ! A saját rekordját döntötte meg, vagyis ennyi időn belül egyik klipjét se tekintették meg 100 milliószor. Nincs nagy jelentősége, de az adott előadóknak ez jelent valamit és a konyhára is hoz egy kis befektetést..
2013. augusztus 03. 23:16
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.08.03. 21:22)
Gratulálok, bár nem tudom, hogy mit ér ez a 100 milliós határ, hisz én is láttam vagy háromszor úgy, hogy nem is vagyok fan. Mindössze olvastam a cikkeket és megnéztem a videót. Nem irigylem őket, mindenesetre szomorú, hogy a legendás bandák ( Queen,Guns,The Doors) pár milliós megtekintésnél járnak...vajon miért? Kevesebben szerették/szeretik őket? Eléggé furcsálnám...
A legendás bandáknak nincs ráérő tinitáboruk, akik egész nap a videót lesnék és felpörgetnék a számlálót.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 03. 23:25
Gyurmiiii, a drágalátos Májlikád is rekordot döntott és arról is volt cikk, szóval ne pattogj! Az lehet, hogy sok ideje fent van a YouTube-on, de elérte a 100 milliós határt, ami mindigis rekordnak számított, akármennyi ideje volt feltöltve a videó!
2013. augusztus 04. 00:06
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Gratulálok!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.