Ezért hagyta ott Selena Gomez a The Scene-t
2013. augusztus 03. 22:25
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
sztem egyedül is jóó
2013. augusztus 03. 22:25
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Pedig szerintem a The Scene-nel jobb számai voltak.
2013. augusztus 03. 22:49
Se együtt, se külön nem a legjobb. A The Scene-el is kezdett tucatosodni már a 2. albuma óta. Az első az, amire azt mondom, hogy elfogadható a többihez viszonyitva. Szerintem a srácok jobban jártak, hogy vége Selenával. Hiszen igy is eléggé a háttérbe voltak szoritva és fel se tűnt nagyon senkinek, hogy Selena együttesbe "énekelt". Keressenek egy új énekest, vagy saját maguk alakitsanak ki egy bandát, mert hát elég gáz volt, hogy az énekes, Selena hangja alig hallatszódott ki a hangszerektől. xD Selena járja saját utját, de meddig lesznek rá vevőek az új hangzásra.. ? Ez már kérdéses.
2013. augusztus 03. 22:51
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Én akkor, mikor még a The Scene-nel dolgozott együtt, csodáltam, szerettem.
És lám, most már ki nem állhatom... Viszont ez nem attól van, hogy már nem dolgoznak együtt, de ennek a vége óta Sellyke is megváltozott, így nincs más mondanivalóm...
És lám, most már ki nem állhatom... Viszont ez nem attól van, hogy már nem dolgoznak együtt, de ennek a vége óta Sellyke is megváltozott, így nincs más mondanivalóm...
2013. augusztus 03. 22:52
Nekem ez az album jobban tetszik de lehet, hogy nem hallgatnám meg 2 év múlva. A régebbi dalokba pedig jobb bele hallgatni, azért voltak nagy klasszikusok a számai között, szerethetőek voltak azok a számok is.
Viszont azt nem értem, hogy miért akar ketté osztódni. Elég lenne egy helyen rendesen oda tenni magát
Viszont azt nem értem, hogy miért akar ketté osztódni. Elég lenne egy helyen rendesen oda tenni magát
2013. augusztus 03. 23:03
|
|
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline
|
Hát szerintem amúgy sem sokan vannak azok akik Selena Gomez-t a The Scene-el együtt jegyezték volna meg. Inkább csak volt Selena és a számok előadóinak hiába van ott a The Scene is, mindenki elfelejti. Nem hiába SelenaGomezVEVO nem pedig SelenaGomez&TheSceneVEVO.
2013. augusztus 03. 23:17
Hát pedig jobban járna a velük maradna, mert az élő koncertein az volt a szerencse, hogy a banda tagjai ráénekeltek a dalokra, külömben nem sokat hallottunk volna a hangjából.
2013. augusztus 03. 23:49
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Van ilyen. Ott van pl Gwen Stewani a No Doubttal, vagy Fergie és a Blak Eyed Pease. Mindketten máshogy nyomják szólóban és máshogy egyéni előadóként. Bár hozzáteszem, nekem a the scene-nel jobban tetszett.
2013. augusztus 03. 23:57
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Pedig aranyos srácok és jó zenészek, Sellike ezt is elcs×szte. De ez is csak egy önző médiafogás, semmi több. Nyilván jobban mutat a klipjei alatt, ha csak az ő neve van ott, nem pedig Selena Gomez & The Scene
2013. augusztus 04. 07:43
Nekem a zenekarral készített dalai jobban tetszettek.
2013. augusztus 04. 08:47
Jobb dalai voltak, amikor a The Scene-vel zenélt. A mostani dalai szörnyűek.
2013. augusztus 04. 09:57
Nekem a régebbi dalai sokkal jobban tetszenek, mint ezek a mostaniak. Az új albuma is elég nagy csalódás volt, pedig a Come & Get It után egész bizakodó voltam, és a Slow Down is egész tűrhetően sikerült. Viszont a többi szám szörnyen lapos lett. Én örülnék neki ha újra elkezdene együtt dolgozni a The Scene-vel, de erre ugye nincs sok esély...
2013. augusztus 04. 11:00
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
sosem értettem az ilyen "szólóénekeseket" mert a koncertjeire ugyanúgy kell vki aki csinálja a zenét, mert a nyöszörgésével nem sokra vinné..arról nem is beszélve, h eleve a stúdióban hány ember dolgozhat azon h "hallgathatóak"
legyenek a számai...
legyenek a számai...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: